Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΚΟΙΜΗΖΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ?ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ,ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ,ΤΑ ΚΟΥΝΑΓΑΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ,ΤΑ ΧΑΙΔΕΥΑΤΕ?

ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΓΙΟ(ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΧΡΟΝΩΝ)ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ,ΠΡΩΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ,ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΜΙΣΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ,ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ 4 ΜΗΝΩΝ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ,ΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ,ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ...ΑΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑΣ :ohmy: ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΤΖΑΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ,ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝ :blush:

ΣΤΟΝ 8 ΜΗΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΞΑΠΛΩΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΥΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝ.ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ?

ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΩΡΟ 1 ΜΗΝΩΝ.ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ?

Δημοσίευση

εμεις εχουμε αλλαξει 3 τροπους νομιζω μεχρι τωρα και ειναι 8 μηνων

οταν ηταν νεογεννητο κοιμοταν με το που θηλαζε

μετα λογω και κολικων περα δωθε στο σπιτι κουνια στην αγκαλια και κοιμοταν

κατα τον 6 μηνα με το που την εβαζα να ρευτει στον ωμο μου της τραγουδουσα και λιγο και κοιμοταν ετσι

τωρα παλι οπως να ναι

μια στον ωμο μια στη στηθος

και μερικα βραδια την ξαπλωνει ο αντρας μου της μιλαει ψιθυριστα την χαιδευει και κοιμαται ετσι

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

ΑΧ ΜΑΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ..

εγω θηλαζω οποτε κοιμαται πανω μου...

αν δε θηλαζα δε ξερω πως θα ταν...

παλι καλα 8 μηνων λες μονος του κοιμοταν...μια χαρα...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΘΗΛΑΖΑ ΜΕΧΡΙ 7 ΜΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΤΣΑΚΟΜΕΝΟΣ :) ,ΘΗΛΑΖΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ,ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ :P

Δημοσίευση

Το θέμα που έθιξες πολύ με...πονάει.

Ο μεγάλος μου γιος κοιμόταν μόνο αγκαλιά ακόμα και τη νύχτα. Τον έπαιρνα μαζί στο κρεβάτι και αγκαλιασμένοι τον έβαζα πλάι. Μούδιαζε το χέρι μου. Αν τολμούσα και το έβγαζα ξύπναγε κλαίγοντας γοερά. Μετά ανακλύψαμε το καρότσι. Μετά στην κούνια του με το μπιμπερό αλλά σε κανένα 2ωρο ερχόταν στο κρεβάτι μας. Τώρα κοιμάται στο δικό του κρεβάτι αλλά πρέπει να τον χαϊδεύω μέχρι να τον πάρει ο ύπνος. Πολλές φορές ξυπνάει μέσα στη νύχτα και με φωνάζει. Ξεροστάλιασα στην καρέκλα :( .

Τα δίδυμα το ένα κοιμάται θηλάζοντας στο κρεβάτι μας συνήθως και το άλλο στο καρότσι.

Δεν νομίζω ότι έχω κάνει κάτι λάθος. Τα δίδυμα τα άφηνα από την αρχή στην κούνια τους. Τα μωρά όμως που θηλάζουν μαθαίνουν στην αγκαλιά.

Είναι θέμα παιδιού, αν είσαι τυχερός θα σου βγει πιο ανεξάρτητο.

Το μόνο που κάνω είναι υπομονή αλλά κι αυτή εξαντλείται.

Θηλάζω το ένα μωρό δίπλα στο κρεβάτι του μεγάλου και με το ένα χέρι τον χαϊδεύω και ο άνδρας μου κουνάει το άλλο στο καρότσι. Αν κάποιος από τους 3 κλάψει ξυπνάνε όλοι, κλαίνε και πάλι από την αρχή :angry: , καλή ώρα όπως σήμερα. Το μαραθώνιο νανούρισμα μόλις τελείωσε: 3 στα 3 :laugh: .

Δημοσίευση

πολυυυυυυυυυυ μεγαλο θεμα πραγματι!!!!δεν νομιζω να εκανες κατι λαθος οι κολικοι πονανε πολυ και δεν βρισκουν πουθενα ηρεμια τα βλασταρια μας

εμεις περασαμε πολυ εντονους κολικους...(μεχρι στο παιδων καταληξαμε)και εγω τον κοιμηζα αγκαλια κουνοντας τον.

μετα απο μηνες τον κοιμηζα και στο καροτσι παλι να τον κουναω(ισως αυτο το περα δωθε να τον ηρεμουσε κιολας)αλλα αρκετες φορες τον πηγαμε κι εμεις βολτα με το αυτοκινητο χιχι

τωρα πια τον κοιμηζω στο μονο κρεβατι που εχω στο δωματιο του και οταν κοιμηθει τον βαζω στο κρεβατι του

παντως για τους κολικους βοηθησε πολυ το μασαζ με λαδακι στην κοιλιτσα,οι ασκησουλες που του εκανα και κατι σταγονες που μας εδωσαν απο το παιδων ετσι την βγαλαμε καθαρη μιας και του μικρου μου του κρατησαν μεχρι 5 μηνων σχεδον.

ομως καθε μωρακι ειναι διαφορετικο και το οτι το πρωτο δεν κοιμοταν δεν σημαινει οτι το δευτερο θα κανει το ιδιο!!!

ο αδερφος μου πχ ηταν μαμ-κακα και νανι εγω....ματι γαριδα-φαι καθολου καμια σχεση

Δημοσίευση

olya έγραψε:

Άρια έγραψε:

ΑΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ(ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΒΑΣ :P)[/quote:sp0j0ir9]

XIXI STOUS KOLIKOUS TIS VAZW TO PARIZAKI KAI KOIMTAI :laugh:

KAI PANW STI KOUNIA KATI NANOURISMATA POU EXEI AUTO TO MARAFETI POU TIS PIRAME :laugh:

Δημοσίευση

Όλγα μου,δεν νομίζω να είναι ''κληρονομικό'' :laugh:

Μπορεί ο μικρός σου να είναι πολύ πιο εύκολος στο θέμα του ύπνου,αυτό θα το διαπιστώσεις με την πάροδο του χρόνου ;)

Η μικρούλα μου είναι σχεδόν 7 μηνών και δεν αντιμετωπίσαμε κανένα απολύτως πρόβλημα στο θέμα του ύπνου.Κοιμόταν απο μωρό πάρα πολύ(τώρα βέβαια μείωσε τις ώρες ύπνου).Κοιμάται και κοιμόταν παντού!Στην αγκαλιά μας,στο καροτσάκι της,στο μάρσιπο,στην κούνια,στο λίκνο,στον καναπέ,στο κρεβάτι μας,στο ριλάξ...παντού,παντού,παντού! ;) Αλλά το αγαπημένο της μέρος είναι το στήθος μου ;)

Επίσης δεν την ενοχλεί η φασαρία ή η ώρα

Δημοσίευση

ΕΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΠΟΤΕ.ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕ ΚΟΙΜΑΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΑΓΡΙΠΝΑΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ.Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΔΕ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΠΛΑΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ?

Δημοσίευση

ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΑ... :)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟΥΣ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ)ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ.ΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΡΙΖΩ ΜΠΡΟΥΜΙΤΑ,ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΣΥΧΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΑΝΟΥΡΙΖΟΥΝ,ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ....ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟ ΚΛΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ,ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟ.ΞΥΠΝΑΩ Κ ΑΝΑ 2ΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.

ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ.......

Δημοσίευση

καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. εγώ ήμουν και είμαι από της τυχερές γιατί το Μαράκι μου(3 χρονών τώρα) κοιμόταν ολόκληρη την νύχτα από όταν σαράντησε.πιστεύω πως το θέμα του ύπνου είναι ότι σου τύχει.δεν νομίζω να υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα κόλπα που μπορούμε να εφαρμόσουμεμε , γιατί για παράδειγμα εμένα της άρεσε να με ακούει να της τραγουδάω. άλλο παιδάκι μπορεί να το εκνευρίζει το τραγούδι. ΥΠΟΜΟΝΗ και να εύχεσαι μόλις μεγαλώσει λίγο να μπεί σε ένα νορμάλ πρόγραμμα.

Δημοσίευση

eleni74 έγραψε:

καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. εγώ ήμουν και είμαι από της τυχερές γιατί το Μαράκι μου(3 χρονών τώρα) κοιμόταν ολόκληρη την νύχτα από όταν σαράντησε.πιστεύω πως το θέμα του ύπνου είναι ότι σου τύχει.δεν νομίζω να υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα κόλπα που μπορούμε να εφαρμόσουμεμε , γιατί για παράδειγμα εμένα της άρεσε να με ακούει να της τραγουδάω. άλλο παιδάκι μπορεί να το εκνευρίζει το τραγούδι. ΥΠΟΜΟΝΗ και να εύχεσαι μόλις μεγαλώσει λίγο να μπεί σε ένα νορμάλ πρόγραμμα.

ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΩΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ,ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΧΡΟΝΩΝ ΞΥΠΝΑΕΙ,ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΟΥ,ΤΑ ΑΜΑΞΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ,ΔΛΔ Κ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΛΆ :( .

Δημοσίευση

οντως πολυ μεγαλο θεμα..........εμενα κοιμαται με θηλασμο...οταν αποθηλασω δεν ξερω τι μας περιμενει....καποιες τυχερες μερες την παιρνω αγκαλια την κανω βολτες κ μετα την αφηνω στο κρεββατι της κ κοιμαται...αλλες φορες τη κραταω κανενα τεταρτο στο μαρσιππο κ μετα κοιμαται.αλλο κολπο που κανω ειναι ενα μαξιλαρι στα ποδια μου την ξαπλωνω πανω κ κουναω περα δωθε τα ποδια μου ζαλιζεται κ χαψουυυυυ..αλλα οπως ειπα αυτα τις τυχερες μερες γιατι σαν το βυζι δεν εχει.....κ αν θελει βυζι τελος δεν τη ξεγελας με τιποτα..........

Δημοσίευση

eleni74 έγραψε:

κορίτσια, ποιός είπε ότι τα παιδιά είναι εύκολη υπόθεση; δεν πειράζει αν μας ταλαιπωρούν λιγάκι. να λέμε να έχουν την υγειά τους και ώρα για ύπνο και ξεκούραση θα βρούμε.

ΣΥΜΦΩΝΩ!ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ Η ΤΡΕΛΗ :P :laugh:

Δημοσίευση

frosobal έγραψε:

Το θέμα που έθιξες πολύ με...πονάει.

Ο μεγάλος μου γιος κοιμόταν μόνο αγκαλιά ακόμα και τη νύχτα. Τον έπαιρνα μαζί στο κρεβάτι και αγκαλιασμένοι τον έβαζα πλάι. Μούδιαζε το χέρι μου. Αν τολμούσα και το έβγαζα ξύπναγε κλαίγοντας γοερά.

Μα ακριβως τα ιδια ! Ακομα και τωρα μετα τις 5 το πρωι αν δεν ειμαστε ετσι δεν κοιμαται αλλο .

olya και απο οτι λες αυτο συνεχιζεται μεχρι τα 3??? Α καλαααα....

Δημοσίευση

μωρο ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΤΟ ΦΑΙ...ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2 ΠΡΟΣ 3 ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΝΩ ΛΙΓΟ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΝΑ 5 ΛΕΠΤΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΓΑΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΧΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΑΡ ΜΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΠΧ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ 2 ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ...ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΠΑΝΑΚΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...