Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μελλοντικές μανουλες 2020 με εξωσωματική

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η angrybird83 είπε:

Ριρικα και εγω Τεταρτη περναω!Που μενεις?Κρητη?Για την ενδομητριωση,αν κανεις καταστολη με αρβεκαπ στην αρχη,δεν βοηθαει?το εχετε κανει?

Εγώ περνάω επιτροπή στη Λάρισα...Έχω κάνει καταστολή στην 3η μου προσπάθεια το Μάρτιο με Daronda που είναι ακριβώς το ίδιο δηλ. το μακρύ πρωτόκολλο και πήγε πιο χάλια και απο τις δυο πρώτες προσπάθειες...δεν ξέρω τι να πω...ήταν τυχαίο; Εσένα είναι η πρώτη σου προσπάθεια;

• Απαντήσεις 15.3k
  • Εμφανίσεις 1m
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 1648 κοριτσια! Πηρα μια ανασα! 🤗  

• 599,1..!!!!

• Κορίτσια μου καλησπέρα.. Έχω μέρες να γράψω, ομως σας διαβάζω καθημερινά. Σκέφτηκα να κάνω ένα update της κατάστασης μου. Από τον πρώτο μου υπέρηχο φάνηκαν δύο σακοι, όπως πολλοί σωστά προβλεψατε όλες

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Karamela! είπε:

Ευχομαι να ειναι κ να πανε ολα καλα! Μεσα απο την καρδια μου! 

Επίσης κορίτσι μου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Ριρίκα είπε:

Εγώ περνάω επιτροπή στη Λάρισα...Έχω κάνει καταστολή στην 3η μου προσπάθεια το Μάρτιο με Daronda που είναι ακριβώς το ίδιο δηλ. το μακρύ πρωτόκολλο και πήγε πιο χάλια και απο τις δυο πρώτες προσπάθειες...δεν ξέρω τι να πω...ήταν τυχαίο; Εσένα είναι η πρώτη σου προσπάθεια;

Α,οκ..κριμα ρε γαμωτο..ναι,η πρωτη μου θα ειναι αλλα δεν ξερω που να παω..ειμαι αναμεσα σε 2..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η angrybird83 είπε:

Α,οκ..κριμα ρε γαμωτο..ναι,η πρωτη μου θα ειναι αλλα δεν ξερω που να παω..ειμαι αναμεσα σε 2..

οταν λες είσαι ανάμεσα σε 2

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η angrybird83 είπε:

Θέλεις να μου πεις σε ποιους σκέφτεσαι να πας;

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Niki94 είπε:

Καλά εσύ;;

Καλα κ εγω! Εσυ Νικη εχεις περασει επιτροπη ξεκινησες? 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Karamela! είπε:

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε? 

Καλησπέρα κορίτσι! Ήπιαμε τις μπυρίτσες μας, φάγαμε τα ψητά μας και αράζουμε!! Καλή Κυριακή σε όλες! ????

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι! Ήπιαμε τις μπυρίτσες μας, φάγαμε τα ψητά μας και αράζουμε!! Καλή Κυριακή σε όλες! ????

Χαχα! Τέλεια! :):) κ μεις μια απο τα ιδια φαγαμε κ τωρα ξαπλες! Αθριο Δευτερααα ?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Karamela! είπε:

Καλα κ εγω! Εσυ Νικη εχεις περασει επιτροπη ξεκινησες? 

Ναι ναι έχω περάσει επιτροπή και θα ξεκινήσω τέλος του μήνα..

Δημοσίευση

Ωραια! Καλη αρχη και καλη πορεια με ευτυχές αποτελεσμα εύχομαι! Πως θα ξεκινησεις? Ποιος θα σ κανει τις ενεσεις? 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Karamela! είπε:

Ωραια! Καλη αρχη και καλη πορεια με ευτυχές αποτελεσμα εύχομαι! Πως θα ξεκινησεις? Ποιος θα σ κανει τις ενεσεις? 

Μόνη μου θα κάνω της ενέσεις. 2η μέρα περιόδου θα κάνω προγεστερόνη και ε2 και 3η μέρα θα ξεκινήσω σε ευχαριστώ πολύ 

Δημοσίευση

Μονη σου ε? Κ εμενα ετσι μ ειπαν αλλα φοβαμαι. Εισαι σε δημόσιο νοσοκομειο?

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Karamela! είπε:

Μην φοβάσαι, δεν είναι τίποτα! Άμα κάνεις την πρώτη τα υπόλοιπα είναι παιχνιδάκι! Ξέρεις ποιες ενέσεις θα κάνεις? 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Karamela! είπε:

Όχι σε ιδιωτικό. Ε εδώ που μένω είναι μικρή η κοινωνία και δεν θέλω να μαθουν δεν είναι τίποτα μου λένε όλοι 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Μην φοβάσαι, δεν είναι τίποτα! Άμα κάνεις την πρώτη τα υπόλοιπα είναι παιχνιδάκι! Ξέρεις ποιες ενέσεις θα κάνεις? 

Οχι δεν ξερω! Μ ειπε η οτι θα ξεκινησουμε 2η μερα περιοδου η λογω ηλικιας 1 εβδομαδα πριν την περιοδο! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Όχι σε ιδιωτικό. Ε εδώ που μένω είναι μικρή η κοινωνία και δεν θέλω να μαθουν δεν είναι τίποτα μου λένε όλοι 

Ναι ετσι μ ειπαν κ εμενα! Οτι θα μ κανουν την πρωτη οταν ερθει η ωρα κ μετα μονη μ αλλα λίγο δεν ξερω καπως ανχονομαι 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Karamela! είπε:

Ναι ετσι μ ειπαν κ εμενα! Οτι θα μ κανουν την πρωτη οταν ερθει η ωρα κ μετα μονη μ αλλα λίγο δεν ξερω καπως ανχονομαι 

Λογικό μου φεβετε 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Karamela! είπε:

Οχι δεν ξερω! Μ ειπε η οτι θα ξεκινησουμε 2η μερα περιοδου η λογω ηλικιας 1 εβδομαδα πριν την περιοδο! 

Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται? 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Ριρίκα είπε:

Θέλεις να μου πεις σε ποιους σκέφτεσαι να πας;

Αθανασιου ή Μαστρομηνα σκεφτομαι..

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται? 

Ειμαι 24! Εσυ? :)

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Karamela! είπε:

Ειμαι 24! Εσυ? :)

Ιιιιιιι! Μικρούλα μου!!! Εγώ είμαι 38! Γιατί να ξεκινήσεις νωρίτερα από την περίοδο σου εξήγησε? Εγώ δεύτερη μέρα περιόδου είχα ξεκινήσει... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Geo2009 είπε:

Ιιιιιιι! Μικρούλα μου!!! Εγώ είμαι 38! Γιατί να ξεκινήσεις νωρίτερα από την περίοδο σου εξήγησε? Εγώ δεύτερη μέρα περιόδου είχα ξεκινήσει... 

? :) οχι δεν μ εξηγησε γιατι μ ειπς εχει 2-3 πράγματα στο μυαλό μου αλλα μολις τελειωσεις με επιτροπες εχεις τα φαρμακα τοτε θα τα συζητήσουμε! Ψαχνω κατι σχετικο αλλα ολα για 2η περιοδου γραφουν! Απο την Πέμπτη π εχω μαθει οτι θα προχωρησουμε με εξωσωματική ειμαι με ενα κινητο στο χερι κ ψαχνω! Χαχα! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Karamela! είπε:

? :) οχι δεν μ εξηγησε γιατι μ ειπς εχει 2-3 πράγματα στο μυαλό μου αλλα μολις τελειωσεις με επιτροπες εχεις τα φαρμακα τοτε θα τα συζητήσουμε! Ψαχνω κατι σχετικο αλλα ολα για 2η περιοδου γραφουν! Απο την Πέμπτη π εχω μαθει οτι θα προχωρησουμε με εξωσωματική ειμαι με ενα κινητο στο χερι κ ψαχνω! Χαχα! 

Άστο το άτιμο... Δεν βοηθάει! Καλά σου είπε, πάρε τα φάρμακα και εδώ είμαστε! Όλα θα πάνε τέλεια, θα το δεις! Και μη σε αγχώνουν καθόλου οι ενέσεις! 

Δεν σου έδωσε κάποια εναλλακτική εκτός της εξωσωματικής?! Είσαι πολύ μικρούλα! Πήρες 2η γνώμη? 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.