Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μελλοντικές μανουλες 2020 με εξωσωματική

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Niki94 είπε:

Κοίτα να σε φαρμακεία κοντά και δεν είχαν..!!! Θα δω και αν είναι θα σου πω χίλια ευχαριστώ..!!!

Καλημερα ΝΙΚΙ! Ποτε ξεκινας;;

• Απαντήσεις 15.3k
  • Εμφανίσεις 1m
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 1648 κοριτσια! Πηρα μια ανασα! 🤗  

• 599,1..!!!!

• Κορίτσια μου καλησπέρα.. Έχω μέρες να γράψω, ομως σας διαβάζω καθημερινά. Σκέφτηκα να κάνω ένα update της κατάστασης μου. Από τον πρώτο μου υπέρηχο φάνηκαν δύο σακοι, όπως πολλοί σωστά προβλεψατε όλες

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλημερα ΝΙΚΙ! Ποτε ξεκινας;;

Λέω τέλος του μήνα περίπου 

Δημοσίευση

Λέω να κάνω την 1η προσπάθεια τώρα και ότι γίνει για να φύγει αυτό από την "μεση" μπας και χαλαρώσω λίγο γιατί ειμαι πολύ στην τσίτα 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Λέω τέλος του μήνα περίπου 

Μια χαρα!Καλή αρχή και καλή δυναμη!

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα κορίτσια και καλό μήνα με τύχη και ευχάριστα νέα! Εγώ περνάω επιτροπή την Τετάρτη και αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσω την 4η μου προσπάθεια...το πρόβλημα μου είναι η ενδομητρίωση και το χαμηλό απόθεμα ωαρίων...Έχω αλλάξει γιατρό μήπως και αλλάξει και η τύχη μου...για να δούμε!!! Εύχομαι σε όλες μας το επιθυμητό αποτέλεσμα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Ριρίκα είπε:

Καλημέρα και από μένα κορίτσια και καλό μήνα με τύχη και ευχάριστα νέα! Εγώ περνάω επιτροπή την Τετάρτη και αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσω την 4η μου προσπάθεια...το πρόβλημα μου είναι η ενδομητρίωση και το χαμηλό απόθεμα ωαρίων...Έχω αλλάξει γιατρό μήπως και αλλάξει και η τύχη μου...για να δούμε!!! Εύχομαι σε όλες μας το επιθυμητό αποτέλεσμα!!!

Δεν διορθώνεται η ενδομητρίωση; σου εύχομαι να πάνε όλα καλα

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλημερα!Καλο μηνα!Να ρωτήσω..Εχω καθυστερηση καμποσες μερες και σκέφτομαι να παρω το Primolut.Τα ειχα παρει αλλη μια φορα πριν μηνες αλλα δεν θυμαμαι..Ποσα την ημερα και για ποσο καιρο;;

Επίσης ,μπορει να εχουν παρενεργειες;;

Πριν μηνες εγω που τα πηρα η γιατρος την μια φορα μου τα εδωσε για πεντε μέρες ενα πρωι κ ενα βραδυ κ μια αλλη φορα για 10μερες ενα πρωι ενα βραδυ. Καλύτερα ρωτησε τον γιατρο σου ομως! Εγω προσωπικά θυμαμαι πως δεν ειχα παρενεργειες. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλημερα κορίτσια!Καλό μήνα να έχουμε!όμορφο και λαμπερό!Ξεκούραστο και αισιόδοξο!

Καλημέρα και καλό μήνα!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Geo2009 είπε:

Καλημέρα κούκλες!!! Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι! Εύχομαι να είναι γεμάτος θετικά αποτελέσματα για όλες μας!!! ❤️❤️❤️❤️☘️☘️☘️????

Καλημέρα συμπεθερούλα και καλό μήνα να έχουμε!Σήμερα πας για υπέρηχο;Εύχομαι να έχει ανέβει!❤❤❤❤❤

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η anna5190 είπε:

Πριν μηνες εγω που τα πηρα η γιατρος την μια φορα μου τα εδωσε για πεντε μέρες ενα πρωι κ ενα βραδυ κ μια αλλη φορα για 10μερες ενα πρωι ενα βραδυ. Καλύτερα ρωτησε τον γιατρο σου ομως! Εγω προσωπικά θυμαμαι πως δεν ειχα παρενεργειες. 

Σ ευχαριστω πολυ!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Liveloula88 είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα!

Καλο μηνα!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ριρίκα είπε:

Καλημέρα!Εύχομαι να πάνε όοοολα καλά με τον καινούργιο γιατρό!❤❤❤

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ριρίκα είπε:

Τα ιδια θεματα εχουμε...Καλη επιτυχία σου ευχομαι!Να ειναι αυτη η τυχερη!

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Liveloula88 είπε:

Καλημέρα συμπεθερούλα και καλό μήνα να έχουμε!Σήμερα πας για υπέρηχο;Εύχομαι να έχει ανέβει!❤❤❤❤❤

Καλό μήνα συμπεθερούλα μου! Πήγα πρωί πρωί... 7,1...πιο αργό και από replay! Θα πάω ξανά την Τρίτη... Δεν το βλέπω να ανεβαίνει όμως και σκέφτομαι να τους πω να μην το ζορισουμε άλλο. Ας πάμε στον επόμενο μήνα, δεν χάλασε ο κόσμος! ???

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Τα ιδια θεματα εχουμε...Καλη επιτυχία σου ευχομαι!Να ειναι αυτη η τυχερη!

Καλή τύχη κορίτσια!! Όλα καλά θα πάνε! Καλό μήνα σε όλες μας!!!❤❤

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλημερα!Καλο μηνα!Να ρωτήσω..Εχω καθυστερηση καμποσες μερες και σκέφτομαι να παρω το Primolut.Τα ειχα παρει αλλη μια φορα πριν μηνες αλλα δεν θυμαμαι..Ποσα την ημερα και για ποσο καιρο;;

Επίσης ,μπορει να εχουν παρενεργειες;;

Καλημερα και καλο μηνα! 

Εγω τα παιρνω για 5 μερες 3 φορες τη μερα απο 1 χαπακι...αλλα δε ξερωωαν ειναι αυτη η δοσολογια οκ για ολες τις γυναικες. Μιλα με τον γυναικολογο σου καλυτερα. 

Πσρενεργειες...μμμμμ....οχι...ισως λιγο περισσοτερα ποναλακια στη περιοδο. ☺

Δημοσίευση

Κορίτσια μια ερώτηση. Σήμερα βρίσκομαι στην 8η ημέρα Εμβρυομεραφορας και μόλις είδα ένα σπυράκι στο πρόσωπό μου. Εχετε ακούσει κάτι; Με αγχωσε πολύ..... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kit1982 είπε:

Κορίτσια μια ερώτηση. Σήμερα βρίσκομαι στην 8η ημέρα Εμβρυομεραφορας και μόλις είδα ένα σπυράκι στο πρόσωπό μου. Εχετε ακούσει κάτι; Με αγχωσε πολύ..... 

Καλη επιτυχια! 

Γιατι αγχωθηκες με το σπυρακι; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Niki94 είπε:

Δεν διορθώνεται η ενδομητρίωση; σου εύχομαι να πάνε όλα καλα

Η ενδομητρίωση αυτού καθ' αυτού δεν αποτρέπει μία εγκυμοσύνη, το θέμα είναι ότι επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων και επίσης μου έχει προκληθεί βλάβη στη μία ωοθήκη εξαιτίας μιας μεγάλης κύστης που μου είχε δημιουργηθεί παλιά με αποτέλεσμα τώρα να μην παράγει ωάρια και έτσι κάθε φορά παίρνουμε το πολύ 5 ωάρια μόνο από τη μία ωοθήκη...Τα πράγματα δυστυχώς δεν είναι εύκολα! Καλή τύχη και σε σένα κορίτσι μου...Όλα να πάνε καλά!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ριρίκα είπε:

Η ενδομητρίωση αυτού καθ' αυτού δεν αποτρέπει μία εγκυμοσύνη, το θέμα είναι ότι επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων και επίσης μου έχει προκληθεί βλάβη στη μία ωοθήκη εξαιτίας μιας μεγάλης κύστης που μου είχε δημιουργηθεί παλιά με αποτέλεσμα τώρα να μην παράγει ωάρια και έτσι κάθε φορά παίρνουμε το πολύ 5 ωάρια μόνο από τη μία ωοθήκη...Τα πράγματα δυστυχώς δεν είναι εύκολα! Καλή τύχη και σε σένα κορίτσι μου...Όλα να πάνε καλά!!!

κατλαβα τι να πω ολα να πανε καλα αυτη την φόρα

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Niki94 είπε:

κατλαβα τι να πω ολα να πανε καλα αυτη την φόρα

Σ' ευχαριστώ πολύ...εύχομαι και σε σένα το ίδιο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Ριρίκα είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ...εύχομαι και σε σένα το ίδιο!!!

σε ευχαριστω παρα πολυ με πιες ενέσεις κανεις ως τωρα

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Καλη επιτυχια! 

Γιατι αγχωθηκες με το σπυρακι; 

Σε ευχαριστώ πολυ! Το συνέδεσα με περίοδο. Κάποιες φορές  πετάω κανένα πριν έρθει. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Kit1982 είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ! Το συνέδεσα με περίοδο. Κάποιες φορές  πετάω κανένα πριν έρθει. 

ειναι φυσιολογικό έχεις πάρει ορμόνες όποτε με της ορμόνες πετάμε και κανένα σπυράκι

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα! Θα ηθελα να μπω στην παρεα σας μιας και μπαινω κ εγω στη διαδικασια της εξωσωματικης! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.