Καλησπέρα κορίτσια μου, τι κάνετε;; Πως τα πάτε με τα μπεμπάκια σας;; Εμένα ο μικρός είναι 54 ημερών και έκλεισα για το πρώτο εμβόλιο στις 25/5. Πε΄ρασε μετά το Πάσχα ένα κρύωμα ο μικρός, κόλλησε απο την αδερφή του μύξες και του γύρισε σε βρογχιολίτιδα, αναγκάστηκαμε να νοσηλευτούμε για να κάνει αγωγή με μάσκα οξυγόνου για να προλάβουμε τα χειρότερα. Τέλος καλό όλα καλά και με αυτό.. τον έβλεπα μωράκι 25 ημερών στο μεγάλο κρεβάτι του νοσοκομείου και σπάραζε η καρδιά μου. Θηλάζουμε αποκλειστικά κατά βούληση, ευτυχώς έπιασε θηλή από το πρώτο λεπτο που τον έβαλε η μαία πάνω στο στήθος και συνεχίζουμε έτσι μέχρι σήμερα.. την μεγάλη μου την θήλασα 2.5 χρόνια.. για να δούμε αυτός πόσο θα πάει. Βολτούλες έχετε ξεκινήσει; Εγω τα μεσημέρια τον βάζω στο καρότσι και πάμε και παιρνουμε την αδερφούλα του απο το σχολείο και τα απογεύματα θέλει η μεγάλη να κάνει ρολερς οπότε τον βάζω στο καρότσι και πάμε την βολτούλα μας. Ε΄χω να σχολιάσω πόσο διαφορετικά βίωσα τη λοχία με την μεγάλη μου κόρη που όλα ήταν πρωτόγνωρα και έκλαιγα όλη την ώρα και πως τώρα πέρα από το ζόρι που τράβηξα τις πρώτες μέρες με την μεγάλη μου που έβγαλε ζήλια προς το μικρό και είχα αντίδραση για όλα, τώρα είμαι πολύ καλά, και η μικρή βρήκε τα πατήματα της και είμαστε αρκετά πιο ήρεμα. Σας φιλώ!!
Από
Mantarini , · Δημοσίευση πριν 1 ώρα 1 ωρ
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.