Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Σεξ κι εγκυμοσύνη

Featured Replies

Δημοσίευση

Η σεξουαλική επαφή κατά την διάρκεια μιας εγκυμοσύνης -φυσιολογικής πάντοτε-, όχι μόνο δεν προκαλεί προβλήματα, αλλά είναι μια εξαίσια ιδέα για να πραγματοποιηθεί.

*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... ***

• 1 year later...
Δημοσίευση

Poli wraio arthro!Pistevw apasxolei tis perissoteres egkimonouses

Δημοσίευση

αχ!!!!!!!!!!!!!εμενα με αφηνει η γυναικολογος αλλα εχω αποκολληση και δεν γινεται.....αντε δε μπορω αλλο:P :laugh: :silly: :woohoo: :S

Δημοσίευση

Bourique μου κουράγιο!

Πάντως πιστεύω ότι λόγω της υπεραιμάτωσης εκεί κάτω, το σεξ είναι ακόμα καλύτερο κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης! Όχι στον 9ο μήνα αλλά μεταξύ 4ου και 6ου είναι τέλεια!

Δημοσίευση

σε ευχαριστω πολυ.......αλλα δεν ειμαι καλα:huh: ολο περιεργα ονειρα βλεπω:unsure:

υπομονη μεχρι την πεμπτη...εχω αυχενικη και θα μου πουν αν εχει φτιαξει και η αποκολληση:)

Δημοσίευση

Oraio to arthro .Einai ena thema poy afora oles tis egkymonoyses......

Δημοσίευση

bourique1983 έγραψε:

σε ευχαριστω πολυ.......αλλα δεν ειμαι καλα:huh: ολο περιεργα ονειρα βλεπω:unsure:

υπομονη μεχρι την πεμπτη...εχω αυχενικη και θα μου πουν αν εχει φτιαξει και η αποκολληση:)

:laugh: :laugh: Κι εγώ τα ίδια! Το τι όνειρα είχα δει μέχρι τον 3ο μήνα, δεν λέγεται! Εμάς ο γιατρός μας επέτρεψε τις επαφές μεταξύ 3ου και 6ου μήνα, οπότε μέχρι να φτάσουμε στον 3ο, μας είχε γυρίσει το μάτι! :P:P

Καλά αποτελέσματα στην αυχενική!;)

Δημοσίευση

Πολύ χρήσιμο άρθρο! Θα πω και στον άντρα μου να το διαβάσει...

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια, θα το πω στον άντρα μου να το διαβάσει για να νιώσει πιο καλά:P

• 5 months later...
Δημοσίευση

gia se oles. poli kalo kai endiaferwn to ar8ro. egw eimai 25 evdomadwn o giatros mou leei pws einai ola entaxi h egkimosini proxwrah fisiologikotata egw omws den exw ka8olou dia8esi gia sex. agapaw poli poli ton antra m kai m aresi poli. den xerw omws gt m simveni auto ... :(

Δημοσίευση

bourique1983 έγραψε:

ΤΙ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ??? :huh::huh: ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ??

Δημοσίευση

rubela το ειχε γραψει πριν 5 μηνες !!!

Δημοσίευση

ΠΟΠΟ ΡΟΜΠΑ....ΕΓΙΝΑ....

Δημοσίευση

damiani έχω διαβάσει ότι πολλές φορές στην εγκυμοσύνη λόγω ορμονών άλλες γυναίκες έχουν πολύ διάθεση και άλλες πάλι καθόλου,θα σου περάσει ορμόνες είναι..

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.