Ευχαριστώ για την ευχή.
Χαίρομαι που το βλέπεις ΄έτσι αλλά καλώς ή κακώς δεν ασπάζονται όλοι αυτή την ΄΄αποψη και δεν το βλέπουν ως κάτι τόσο απλό. Ίσως εκεί ήταν το λάθος μου, ότι από τη στιγμή που αποφασίσαμε να κάνουμε οικογένεια θα έπρεπε να της το είχα πει ώστε να ξέρει αυτό το δεδομένο. Εγώ σεβάστηκα την άποψη των γονέων που δεν θέλαν να είναι γνωστό και μέσα μου το είχα ξεκαθαρισμένο όπως λες κι εσύ ότι δεν είμαι γονιός αυτού του παιδιού που προέκυψε, και μάλιστα πριν γνωρίσω την νυν σύντροφό μου.
Η σύντροφός μου όμως το βλέπει κάπως πιο ψυχολογικά. Από αυτά που μου εξήγησε νιώθει σαν να υπάρχει κάποιος δεσμός μεταξύ της γυναίκας και εμένα που την κάνει να νιώθει μειονεκτικά. Αισθάνεται ότι δεν θέλει πλέον να έχει καθόλου σχέση με το ζευγάρι (όχι ότι είχαμε κάποια ιδιαίτερη έτσι κι αλλιώς) και το κοριτσάκι και αυτό την κάνει να νιώθει ότι είναι η κακιά της υπόθεσης χωρίς να είναι.
Λυπάμαι που το βλέπει έτσι. Ελπίζω πως με τον καιρό, όταν δει και το παιδάκι μας, μαλακώσει κάπως και να το αφήσει πίσω.
Από
Spentys, · Δημοσίευση