Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γνωμη για συγγενεις στη γεννα.....απελπιστηκα...


Recommended Posts

Τί να σου πω βρε Franita ένα μήνα και με την θεία..... βέβαια εξαρτάται και τι σχέσεις έχεις με την θεία.... γιατί σίγουρα θα σε πρήξουν με το να σου λένε: κάνε αυτό, όχι αυτό δεν είναι καλό για το παιδί κλπ. αλλά γιατί δεν λες στην αδελφή σου να ταξιδέψει με την μαμά σου, να την συνοδεύσει δηλαδή και μετά από 2-3 μέρες να φύγει. Γιατί και η καημένη η μαμά σου πώς θα ταξιδέψει μόνη της?

Εγώ προσωπικά θα ήθελα πολύ η μαμά μου να ερχόταν εδώ όταν γεννήθηκε ο γιος μου αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε...:( :( και προσωπικά θα δεχόμουν (σε αντίθεση με άλλες φίλες του φόρουμ) τις συμβουλές της γιατί η ίδια μεγώλσε 6 παιδιά και είχε κάποια εμπειρία!

και τι δεν θα έδινα να ήταν η μαμά μου εδώ......δυστυχώς όμως δεν θα την ξαναδώ ποτέ....:( :( :( :(

Στριμένη δεν είσαι απλά θα μαζευτούν πολλά άτομα, ίσως να κλαίει και το μωρό, αν θηλάσεις (που το εύχομαι) θα θέλεις την ησυχία σου κλπ. κλπ. κλπ. Ο άντρας σου την θεία την θέλει???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιστευω πως η θεια ειναι περιττη

Θα ειναι και ο αντρας σου στο σπιτι επομενως αν η μαμα σου χρειαστει να παει καπου πιστευω θα δεχθει να τη συνοδευσει

Η μαμα σου ερχεται για ενα σκοπο, να βοηθησει τις πρωτες μερες οχι να κανει βολτες

Τις εξωτερικες δουλειες ας τις αναλαβει ο αντρας σου(ψωνια κτλ)

Μου θυμιζεις τη μητερα μου που γεννησε στην Ιταλια τον αδερφο μου (πρωτο παιδι)

Φωναξε τη μανα της η οποια και ηρθε για 40 ημερες

Η σχεση μανα- κορης ηταν παντα αστα να πανε και η γιαγια μου ηταν η γυναικα που δεν εβγαινε μονη και οταν εβλεε τα ιταλακια σε φυσιολογικο βαρος ελεγε"οι Ιταλιδες δεν ειναι καλες μανες, δεν ταιζουν τα παιδια τους"

Η μανα μου δεν ηθελε να κανει παιδι και περασε αναλογες καταστασεις μ εσενα στην εγκυμοσυνη να φανταστεις οταν της ειπαν οτι εκανε αγορι δεν ηθελε να το δει..:blink:

Πού θελω να καταληξω..Η Γιαγια αποδειχτηκε εξαιρετικα χρησιμη τις πρωτες ημερες για πρακτικους αλλα και συναισθηματικους λογους

Εσυ δεν θα αγχωνεσαι για το πως νιωθει Ειναι μεγαλη γυναικα και μπορει να το χειριστει

Σκεψου τον εαυτο σου και τι θελεις εσυ

Δεν θελεις τη θεια ΤΕλος

Τηλεφωνο και ξεκαθαρισμα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τότε άσε να έρθει και η θεία να δεις πώς θα πάει η όλη συμβίωση και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά... ας αποχωρήσει η θεία!;)

Βλέποντας και κάνοντας δηλαδή...η θεία υποθέτω είναι η αδελφή της μαμάς σου... στο κάτω κάτω πες τους: "ε είμαι ανάποδη τί να κάνουμε?":laugh: μίλα στην μαμά σου και δώστης να καταλάβει τι ακριβώς θέλεις, είμαι σίγουρη πως θα καταλάβει η γυναίκα...:):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ νομίζω οτι θα σου κάνει καλό αν έρθουν μαζί!

Κατ' αρχάς θα έχεις παρέα που τόσο πολύ σου έλειψε!

Δεν έχεις κάποιο άλλο δωμάτιο στο σπίτι κι ας μην έχει κρεβάτια, να κοιμούνται στρωματσάδα.

Σκέψου και τη μαμά σου.

40 μέρες να μην έχει 1 άνθρωπο να ανταλλάξει μία κουβέντα;

Πρέπει να νιώθεις τυχερή που μπορούν να έρθουν τόσες μέρες και να είναι δίπλα σου στη γέννα σου!

Εγώ στενοχωριέμαι πολύ όταν σκέφτομαι οτι θα γεννάω και μπορεί να μην έχω κανέναν δικό μου άνθρωπο κοντά μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Egw pali eimai tis apopseis

pws efoson ola einai kala

(kai to mwro k esy!)

DEN xreiazesai kanenan, gia "ntanta,

voitheia, douleies......."

Oles mou oi files megalwsan mones tous

ta mwra tous, (xwris goneis na zoun mesa sto spiti!!!)

alla me kathimerines tous episkepseis

symboules, agapes, tsakwmous

kai eytyxismenes oikogeneies!!!

Min to vlepeis etsi to themataki me mama-theia

loipon.... Esy zeis stin alli akri, tha erthoun ekdromoula

diakopoules, na sas eyxithoun, na sas agkaliasoun

na kamarwsoun to neo melos tis oikogeneias sas

kai . . . . . na se voithisoun opws mporoun

((efoson tha filoksenithoun..))

Kalodexoumenes loipon kai me kali diathesi

tha perasete super...... --k as einai stous kanapedes--!

Den thewrw swsto na antimetwpizoume

tin oikogeneia mas san ypiretes ((epeidi exoume mwro!!!!!!))

kai na zitame xwris na dinoume!

Me to kalo to mwraki sou...........!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η θεία σου κούκλα μου δεν χρειάζεται να έρθει! Η μαμά... το καταλαβαίνω, τις πρώτες μέρες ειδικά, να σε βοηθήσει, να πλύνεις το μωράκι σου, να το ταϊσεις, να το κοιμήσεις, να ξεκουραστείς κι εσύ λιγάκι μια σταλιά, ναι, βεβαίως, θα συμφωνήσω. Κι είναι τυχερές οι μωρομάνες που έχουνε βοήθεια από τις μαμάδες τους τις πρώτες μέρες. Αλλά δε νομίζω πως είναι κατάλληλη περίοδος για να έχεις φιλοξενούμενο στο σπίτι, έτσι δεν είναι? Να σκέφτεσαι μαγειρέματα... σιγυρίσματα... κτλ. κτλ. αν με πιάνεις! Με τη μαμά σου σίγουρα έχεις άλλον αέρα, που να της πεις κιόλας, "καλέ μάνα, δε με βοηθάς λιγάκι στο μαγείρεμα ή στο σίδερο, μήπως κοιμηθώ καμιά ωρίτσα?" Έτσι δεν είναι? Στη θεία σου μπορείς να πεις το ίδιο??? Δε νομίζω... Και μην ξαναπείς κοριτσάκι τέτοιες βαριές κουβέντες... εκτός από χρόνο να γνωρίσει το μωράκι της μία μανούλα, θέλει και χρόνο να "μην χάσει τον εαυτό της", έτσι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita θα κάνεις αυτό που νοιώθεις! Μην κατάπιεστείς σε καμία

περίπτωση!!!

Θεωρώ ότι θα δυσκολευτείς πολύ καιμε τη θεία στο ΣΑΛΟΝΙ!!!

Άλλωστε οι πρώτες μέρες θα είναι λίγο δύσκολες, μην τις κάνεις

δυσκολότερες.

Η μαμά σου θα έρθει για να βοηθήσει εσένα!!!!

Τη θεία σου τη βλέπει συνέχεια στην Ελλάδα, άλλωστε εσύ έχεις

ανάγκη τη μητέρα σου όχι όλο σου το σόι...

Το Βρίσκω εξαιρετικά εγωιστικό από την πλευρά τους να επιμένουν για τη θεία.......

Και μην μπεις στη διαδικασία να πεις ναι και βλέπουμε .....γιατί μετά

δεν έχει επιστροφή ...θα έχει κάνει και τόσα έξοδα.....

Σκέψου και τον άντρα σου ....

Και όχι φυσικά δεν είσαι στριμένη, γλυκιά μου.

Απλά έχεις ανάγκη τη μητέρα σου και μόνο αυτή.....και αυτή με τη

σειρά της θα πρέπει να το σεβαστεί και να το επιβάλλει χωρίς να

εκθέσει εσένα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΡΑΝΙΤΑ....ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΙΝΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ 10 ΜΕΡΟΥΛΕΣ....ΕΣΥ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.....ΜΙΛΑ ΗΡΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΠΕΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ....ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ! ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ :laugh: :laugh:

ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ! GOOD LUCK!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κι απο μενα...κι εγω θα σου ελεγα να κανεις αυτο που θες αλλιως θα εισαι χειροτερα....πστεψε με μενω μακρια απο τους δικους μου και ξερω πως ειναι να ερχονται να μενουν οσο καιρο θελουν και με οποιον θελουν....αυτα κοπηκαν...σιγουρα θα θες την ησυχια σου....και στην τελικη αν δεν μπορει η μαμα σου τι να γινει πρεπει να σεβαστουν και την δικη σου αποψη....δεν μπορει καποιος να την βαλει στο αεροπλανο...και να την παρετε?η αδερφη σου μπορει να βοηθησει...να βρει και καποιον στο αεροδρομιο να την συνοδευσει πως κανουν με τα παιδια ξερω γω....παντως εκεινη την περιοδο θα θες την ησυχια σου και σιγουρα την μανουλα σου για ολους αυτους τους λογους που ειπες και ειπανε και τα κοριτσια....

Ευχομαι με το καλο κοπελα μου ολα να πανε καλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοίτα δεν είσαι ούτε αγενής ούτε στριμένη ούτε ανάποδη ούτε κακιά. , τίποτα τέτοιο. Τα πάντα εξαρτώνται από τη σχέση που έχεις με τη θεία σου.

Η μαμά σου εξάλλου δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά πράγματα . Θα την βάλλουν σε ένα αεροπλάνο στην Αθήνα και θα την παραλάβει ο σύζυγος σου στο δικό σας αεροδρόμιο. Έχω ταξιδέψει 80 Χρόνη γιαγιά σε πτήση τρανσιτ , από Οσλο μέσω Βιέννης. Μία χαρά ήταν η γιαγιά- έπιασε κουβέντα και με τον φροντιστή και ας μην καταλάβανε λέξη.. Άλλαξε αεροπλάνο κλπ. Αυτά κανονίζονται με τις αεροπορικές εταιρίας.

Πίστεψε με οι φωνές δεν σου χρειάζονται ούτε και πολλή κουβέντα. Ειδικά τον πρώτο καιρό – το λέω γιατί όλες οι φίλες μου έχουν παιδία θα θέλεις ηρεμία. Η μαμά σου θα σε βοηθήσει λίγο γιατί δεν θα προλάβεις ούτε μπάνιο να κάνεις, θα κοιμίσει το μωράκι, θα το αλλάξει θα σου μαγειρέψει ένα φαγητό. Ειδικά αφού θα είναι και ό άντρας σου στο σπίτι. Πίστεψε με δεν θα έχει ούτε η μαμά σου αλλά ούτε και εσύ όρεξη για κουβέντες με τρίτους.

Τα μωράκια είναι απαιτητικά όσο ήσυχα και να είναι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

agapiti mou franita...

ego mporo na sou po tin diki mou empeiria se auto to thema mias kai gennisa prosfata. (29.Noembriou)

loipon ego meno stin athina kai oi goneis mou einai sti gemrania ta petherika mou stin preveza. genika den exo stin athina kanenan name boithisei.

3 bdomades loipon prin genniso erxetai i mama mou apo germania kai mou leei oti tha katsei mexri na sarantisei to moro. (na simeioso oti ki ego den exo alli krebbatokamara kai koimotane 2 mines sto saloni)

bebaia den eimai axaristi (opos me apokalesane kai emena) eimai eugnomon gia tin boitheia. alla eilikrina.. den enteksa kai skotothikame polles fores... giati einai kai ligo i piesi i psixologiki kai alla polla kai den antexa kanenan na mou leei ti kai pos na to kano.. tora pou to perasa mpori na po pos pisteuo to zeugari prepei na einai mono tou sto spiti ston erxomo enos paidiou.. giati opos kai na to kaneis to zeugari tha xeiristei kapoies katastaseis opos nomizoune auti gia kaluteri lisi kai etsi prepei na ginete.. den prepei na anakateuete kaneis stin anatrofi tou paidiou.. kai idika molis genniete prepei mesa sto spiti na einai mono i goneis ... kalo kouragio....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ego pali Franita mou

eno genika eimai yper tou ligoi kai kaloi stin periptosi sou (katathlipsi ,moni se xeni hora ktl)tha elega pos isos oso pio polloi toso kalutera.

An ta paixei i mama sou as ehei kapoion na milisei (ektos apo ton antra sou)ki esu me dyo gynaikes sto spiti tha anysiheis ligotero nomizo gia to ti kanei i mama sou.

Tha koimasai oso thes ki enas minas tha perasei sto nero.

Hreiazesai osi agapi mporeis na pareis.

Den xero etsi nomizo.Oute i mama sou tha aghothei oute ki esu kai tha moirastoun oi efthynes.

Efhomai ola kala

filakia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω γλυκεια μου θα συμφωνησω με την κοπελα που σου ειπε οτι απο τη στιγμη που ειναι ολα καλα,το καλυτερο θα ηταν να μην ερθει κανεις.Ο αντρας σου να αναλαβει οτι μπορει η και παραπανω απο οτι μπορει για να σε βοηθησει.Χιλιαδες γυναικες γεννανε κ τα καταφερνουν μονες τους μια χαρα.Εχω γεννησει κ εγω κ ξερω τι σου λεω,σου μιλαω απο εμπειρια κ οχι θεωρητικα.Εμενα η μανα μου με βοηθησε λιγο στην αρχη με το μπανιο κ αργοτερα που κρατησε το παιδι για λιγο καιρο επειδη πηγα για δουλεια κ περιμενα να χρονισει για να το βαλω σε σταθμο,κ ξερεις τι μου ειπε σε καποια στιγμη;;οτι αυτη το μεγαλωσε....μου ηρθε να την πνιξω!!!σου δινουν βοηθεια κ μετα στο βγαζουν ξυνο.Εγω θα προτιμουσα να τα κανεις ολα μονη σου,εσυ κ ο αντρας σου κ μην κανεις το λαθος που κανουμε ολες κ αφηνουμε τους αντρες απ'εξω απο ολο αυτο,επειδη θεωρουμε οτι δεν θα τα καταφερουν.Τα παντα μπορουν να κανουν κ ο πατεραδες εκτος απο το θηλασμο.Ακουσε με κ δεν θα χασεις.Καλυτερα την ησυχια σου,θα ειναι λιγο δυσκολα στην αρχη αλλα θα βρεις τους ρυθμους σου.Σου ευχομαι να γεννησεις με το καλο κ να εχεις δυναμη επιμονη κ απεριοριστη υπομονη.Πολλα φιλια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita εμένα η δικια μου αποψη ειναι αν μπορεις να αποφυγεις με διακριτικο τροπο την θεια σου θα ειναι οτι καλυτερο,γιατι δεν θα εχει να σου προσφερει τιποτα με το να ερθει.

Οσο αφορα τη μαμα σου εγω ειμαι υπερ στο να ερθει και να κατσει για οσο καιρο νιωθεις οτι τη χρειαζεσαι.

Στο λεω αυτο γιατι και μενα οι γονεις μου μενουν μακρυα και η μαμα μου μετα απο δικια μου αποφαση ηρθε μια βδομαδα πριν γεννησω και εφυγε εικοσι μερες μετα(στην αρχη λεγαμε για 40 αλλα τα καταφερνα μια χαρα οποτε εφυγε στις 20 μερες).

Για μενα αυτες οι 20 μερες που εκατσε ητανε σωτηριες.Μας επλενε μας μαγειρευε ,καθαριζε και γενικα εκανε οτιδηποτε για να με ξαλαφρωσει και να μπορω εγω να αφιερωνω το χρονο μου μονο στο μωρο.

Ακομη ειχα μια παρεα ολη μερα να μιλαω ετσι δεν με πηρε ουτε μια στιγμη απο κατω και να νιωσω μελαγχωλια.

Απο τη μια ειναι οντως δυσκολο να ζει στο ιδιο σπιτι κορη-γαμπρος-πεθερα για μερες αλλα ευτυχως ειχαμε ολοι καλη θεληση στο να συμβιβαστουμε για καποιες μερες αφου ητανε για καλο σκοπο και ο αντρας μου δεν διαμαρτυρηθηκε ουτε μια στιγμη γιατι ηξερε οτι ολη τη μερα ειχα βοηθεια σε οτιδηποτε κι αν χρειαζομουν.

Εξαλλου ηθελα να ειναι κοντα μου για λιγες μερες η μαμα μου για να ζησει και αυτη την χαρα του πρωτου της εγγονιου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΝΩ ΚΥΠΡΟ ΓΕΝΝΗΣΑ 1/7, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ

ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΗΡΘΕ

Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ ΣΧΕΔΟΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΦΥΓΑΝ

10 ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΤΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ Κ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΟΥ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΕΑ ΓΕΛΙΟ ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΑ

ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ Κ

ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ[/size......

ΔΕΝ ΕΧΩ Κ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ Κ

ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!

ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΥΡΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕ

ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ Κ ΟΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ!!

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ!

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΣΤΩ Κ

ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΖΕ,ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ

Κ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΑΧΤΑΡΑΣ!

ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπη μου Φρανιτα επραξες οπως ενοιωσες !!!!!!Και καλα εκανες!!!!!Η περιοδος της λοχειας ειναι πολυ ευαισθητη,και πρεπει να σεβομαστε τα θελω μας και τις αναγκες μας πρωτα εμεις,για να μπορεσουν να τα σεβαστουν και οι γυρω μας μετα!!!!Δεν τιθενται θεματα παρεξηγησεων,η αν υπαρχουν,τα αγνοουμε!Κανε οπως αισθανεσαι ,μην πιεζεσαι και δωσε προτεραιοτητα στο μωρο και στον εαυτο σου!!!!!ΦΙΛΙΑ:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνησω με Αλεξανδρα και Aristina....!!!!

Βεβαια εγω γενικως ειμαι λιγακι ανεξαρτητη και δεν αντεχω παρα πολυ το συγγενολοϊ....:blush::unsure:

Νιωθω οτι χρειαζομαι μονο τον αγαπακο μου και μαζι μπορουμε να κανουμε τα παντα...!!!

Την μανουλα κι εγω θα ηθελα να την εχω κοντα (ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ) οπως και την αδερφουλα μου....(ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ)

Εσυ που εισαι μακρυα.... να φιλοξενησεις τη μανουλα για 1 μηνα.... ok...

ας την βαλει η αδερφη σου στο αεροπλανο και να την παραλαβετε εσεις οπως ειπε και η Αristina...

Αλλα και τη θεια???? Αυτον τον καημενο τον αντρα σου δεν τον σκεφτεσαι??? Θα παθει παρακρουση...!!!:blink: :laugh: :laugh:

Νανουκα εγραψε:

"40 μέρες να μην έχει 1 άνθρωπο να ανταλλάξει μία κουβέντα;"

Καλε!!!! Θα εχει την κορη της και το μωρακι που θα του μιλαει και θα του τραγουδαει ολη μερα!!! Θα εχει τον γαμπρουλη της να βγαζει τα νευρα της....:silly: :P Τι αλλο θελει????:laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

franita μου καταρχας με το καλο να ερθει το μωρακι σου και με εναν πονο

μηπως να το ελεγες απευθειας στην μητερα σου για την θεια? καλα η μαμα ειναι διαφορετικα μπορει και βοηθαει και εχουμε αλλη σχεση μαζι της αλλα η θεια....ουτε μια μερα δεν θα αντεχα πες ανοιχτα τι νιωθεις και τι θες χωρις να σκευτεσαι αν γινεις κακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

franita γεννησα 1 νοεμβρη οι γονεις μου μενουν απο πανω αλλα λειπουν ολη μερα στη δουλεια και τους βλεπω το απογευμα.1 μερα πριν γεννησω ηρθαν τα πεθερικα μου απο επαρχεια να με βοηθησουν για 40 μερες.Η εμπειρια μου απο αυτο;Ουδεν καλο αμιγες κακου!ναι με βοηθησανε καθαριζαν το σπιτι γιατι ειχα καισαρικη,κρατουσαν το μωρο και μπορουσα να κανω οτι θελω,σιδερωνε,επλενε,και τηγανιζε λουκουμαδες και τηγανιτες με τυρι!!ΟΜΩΣ δεν ειμουνα ποτε μονη με τον αντρα μου,το μωρο ηταν συνεχεια αγκαλια εκτος απο τον βραδινο υπνο,το σπιτι ειχε ποτισει τηγανι,ηθελα μια ωρα απομονωση και δεν ειχα,και καθε απογευμα καθομασταν ολοι στο σαλονι μαζι και η γονεις μου τα πεθερικα βραζανε χαμομηλακι μαζι με τηγανιτες και τυρι φετα που παει και μελι και ειμασταν του στιλ συμπεθερα εχει πακετο να δουμε!!!Η μεγαλη μου κορη ειχε φρικαρει ειχε κλειστει στο δωματιο της και γω επεισης παρολο που τους λατρευω ολους δεν ηξερα που να παω να κρυφτω!Οι φιλοι μας ελεγαν να ερθουν και το αποφευγαμε πηγαιναμε εμεις!περασαν οι 40 μερες εφυγαν και προσπαθουσα να μαζεψω τα κομματια μου.Δεν σου κρυβω οτι η πεθερα μου απο καλοσυνη μου ελεγε να παωνα ξαπλωσω να ξεκουραστω και γω σκεφτομουνα τωρα θα μου λεει και τι θα κανω;η λοχεια ειναι περιεργη φαση.αυτη ηταν η δικια μου εμπειρια ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι,αν οχι σιγουρα θα εφερα γελιο στο προσωπακι σου!ΦΙΛΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Franita!!!!!

Σου εύχομαι με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου!!! Να έχεις μια τέλεια γέννα και όλα να σου πάνε SUPER!!!

Φυσικά και να κάνεις αυτό που εσύ θέλεις και θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα και πιο άνετα!

Η δικιά μου άποψη είναι ότι οι πρώτες ημέρες μετά τη γέννα είναι λίγο ευαίσθητες και γεμάτες αγωνία για το εάν θα τα καταφέρουμε να είμαστε καλές μανούλες!Τουλάχιστον έτσι ένιωθα εγώ και στις δύο γέννες μου!

...Η ζωή μας αλλάζει εντελώς.... και πρέπει να προσαρμοστούμε άμεσα!

Πρέπει να γνωρίσουμε το παιδί μας και να μας γνωρίσει! Πρέπει να αφιερωθούμε σε αυτή τη σχέση! Πρέπει να μάθουμε να τα "βγάζουμε" πέρα με την "καθημερινή" μας ρουτίνα (θηλασμός, μπάνιο, άλλαγμα μωρού κ.τ.λ)!

Πρέπει να αποδείξουμε στον ευατό μας, ότι τα καταφέρνουμε! Να διώξουμε τις ανασφάλειες μας τουλάχιστον για τα καθημερινά όσο γίνεται πιο γρήγορα για το δικό μας ....... καλό!!!!

Εγώ έτσι σκέφτηκα και ζήτησα διακριτικά από τη γλυκιά μου μανούλα (την οποία υπεραγαπώ), να με αφήσει να τα βγάλω πέρα ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!!

....Πελάγωσα φυσικά στην αρχή γιατί με το που επιστρέφεις στο σπίτι αγκαλιά με το μωρό, αρχίζουν και ....τα δύσκολα!!!!!!!!

Όμως τα κατάφερα και γέμισα σιγουριά και ασφάλεια από τις πρώτες μέρες και αυτό με έκανε να νιώθω ελεύθερα την ευτυχία της μητρότητας χωρίς το φόβο "Τι θα γίνει όταν φύγει η μαμά μου???"!!!

Και ένιωθα και ολοκληρωμένη γιατί δεν άλλαζε το μωρό ή γιαγιά αλλά Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ!!!!

...Αυτός που με στήριξε και τον στήριξα σε όλο αυτό, ήταν μόνο ο άνδρας μου!!!!

...Οι γιαγιάδες ήταν και είναι επισκέπτες (οι πιο αγαπημένοι μας φυσικά) στο σπίτι μας και στη ζωή μας!!!

Να κάνεις αυτό που ΕΣΥ νομίζεις ότι θα σε βοηθήσει!!!!!

Φιλιά!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalispera franita mou...

To taksidaki pragmati einai makrino,,,

Wmos ase tin mama na erthei me tin theia...

Toulaxistw gia paraia dikia tis agapi mou...

Apla na min sou einai sunexws sto kefali,,,

Epidi tha xreiazesai ksekourasei...

Kai pes tous makria pou to mwraki,,,

Pws einai euthini diki sou...

Ax re agapi mou ti na sou pw...

Egw pantos den tha eixa kanenan sto spiti mou...

Epidi tha ithela tin isixia mou,,,

me ton antroulli mou kai ta mwra mou...

Sou euxwme oti nwmizeis swsto na kaneis...

Kali sunexeia me tin egkumwsini sou...

Kai o theoullis mazi sou...

Filia...

Allo na erxwtan i mama sou mono...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita εγραψε:

"η θεια ειναι το θεμα..δεν ειναι κακια γυναικα ουτε μιλαει πολυ (ειναι αδερφη του μπαμπα), βεβαια λεει τις κουβεντουλες της και κεινη (πχ δωσε μου να στο μεγαλωσω αν δεν μπορεις...) αλλα δεν ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικη.."

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Δηλαδη τι ακριβως θα την εκανε....ενοχλητικη?????:S

Αχ! πραγματικα δεν θελω να σε επηρεασω....αλλα εγω και χωρις την ορμονολογικη "ακαταστασια" της λοχειας..... αν ακουγα κατι τετοιο...

ισως με εγραφαν τα πρωτοσελιδα της Δανιας...!!!

Γκρεκα φρεσκομανα....εβαλε γκρεκα θεια σε βαλιτσα...

Οι αρχες αντιληθφησαν το συμβαν....οταν στον ελεγχο αποσκευων...

ειδαν ενα ποδι να προεξεχει απο μια βαλιτσα....

Γκρεκα μανα στην συνεντευξη πριν τη συλληψη της...

γελουσε χαιρεκακα...και ελεγε ασυναρτησιες τυπου:

Το παιδι ειναι δικο μου!!! ακους θειτσα???? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΣΥ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΞΤΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φρανίτα γεία σου. Είμαι καινούργια έδώ στην παρέα αλλά πήρα το θάρος να σου γράψω και εγώ την άποψη μου. Εφόσον δεν θέλεις να έρθει η θεία ξέκοψετο στην μαμα σου και τέλος.Στο κάτω κάτω η μαμά σου δεν έρχεται για ταξιδάκι αναψυχής για να θέλει και παρέα. (αν και υποψιάζομαι ότι η θεία για αυτό έρχεται!)Για να βοηθήσει έρχεται και να γνωρίσει το εγγόνι της.Και πια καλύτερη παρέα απο την κόρη της που δεν την βλέπει και συνέχεια και το εγγόνι;Οσο για το ταξίδι, εδώ ταξιδεύουν παιδιά μόνα τους και δεν θα τα καταφέρει η μαμά σου;Ετσι και αλλιώς σε είπανε στριμμένη πες το έξω απο τα δόντια και μην λυπάσε την μαμά σου αντέχει!Ξεκοψε και στην αδερφή σου οτι δεν την αφορά και ο θεός βοηθός!

Καλώς να δεχτείς το μωράκι σου και την μανούλα σου. Τώρα αν σου κατσικωθεί και η θεία ξεπάτωσε την στις δουλειές μπας και αποφασίσει και φύγει μια ώρα αρχίτερα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φρανιτακι μου δεν γινετε να εχουμε και τη πιτα όλοκληρη και το σκυλο χορτατο .Αποτ η στιγμη που μονη σου καυταλαβαινεις οτι η αμμα σου δεν μπορει αν ταξιδεψει εκανες την προταση να ερθει και η θεια η μαμ το εδεσε και το κακο δεν αργησε να γινει .Κια τωρα εσυ που κατα βαθος δεν ξερεις τι θελεις (και στο λεω καλοπροερετα )τα εχεις παιξει .

Κοιτα καλη μου δεν εισαι ουτε η πρωτη η γυανιακ στο κόσμο που θα φερεις στο κοσμο ενα παιδι ουτε η τελευταια αλλα θα πρεπει να βασιζεσε αποκλειστικα και μονο στη δικη σου βοηθεια , δεν μπορε να εχεις για παντα τη μαμ κοντα ; ετσι δν ειναι; αν λοιπον ερθει η μαμα σου η θεια σου και δνε ξερω ποιος αλλος θα αντιμετωπισεις και αλλα προβληματα οπως καποια στιγμη θα θελεις να παρεις το μωρο αγκαλια θα σουπουν οτι δε το κρατας καλα θα θες να το κανεις μπανιο και θα σου λενε αστο σε μας και μετα απο ολα αυτα θα σε αποκαλεσουν και αχρηστη και αχαριστη.

Λοιπον εγω στη θεση σου θα επαιρνα τη μαμ μου τηλ. και θα της ελεγα :ξερεις κατι μαμα τελικα πηρα την αποφαση να μεινω μονη με το παιδι και πες της θα παρω μια κοπελα να με βοηθαει αλλωστε αυτο γινετε μπορεις στο μαιευτηριο που θα γεννησεις να πεις σε καποια κοπελα να ερχετε καποις ωρες να σου δειχνει εναντι αμοιβης και θα φευγει και δνεθα εχεις και κανενανμεσα στα ποδια σου.

Πρεπει να μαθεις να εισαι ανεξαρτητη , ξερεις η αδερφη σου ηδη στην ειπε αποδειξε λοιπον πρωτα στον ευατο σου καιμετα στους αλλους οτι εισαι χρησιμη και μπορεις να τα καταφερεις .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ωχ βρε κορίτσι μου τι γκαντεμιά είναι αυτήν τουλάχιστον το αμαξι είναι μόνο ζημιές αλλά και πάλι μια στεναχώρια σε πιάνει είναι λογικό ελπίζω να μην χτύπησε ούτε η άλλη κοπέλα.. αχ και εμένα πριν 2 βδομαδες παιθανε και η δικιά μου γατούλα 😕  Τουλάχιστον με το λαπτοπ τρίτο σε τίποτα αλλο δεν θα συμβεί τώρα 😊 περιμένουμε τα νέα σου από τα γιατρό ήρθε ώρα να μάθεις το φύλο επλιζω μόνο αν έχει καλή θέση να το δει καθαρά 😊 Να σας ζήσει ο ανήψιος καλοφωτιστος να είναι γέρος και ευτυχισμένος   Και εγω άρχισα να το νιωθω αλλά όχι συνέχεια συνήθως μόνο όταν ξαπλώνω στο κρεβατι καταλαβαίνω καμία ελαφριά κλωτσιά 😂 
    • Λυπάμαι για τα στραβά που σου έτυχαν κορίτσι μου!!!!Άντε να πας το βράδυ να δεις το μικρουλι σου και μακάρι να σας κάνει και τα αποκαλυπτήρια!!!Εγώ προσωπικά συνεχίζω πολύ καλα,έκανα και την β' επιπέδου και πλέον νιώθω καθημερινά τον μικρό 🧿🧿🧿...πότε περισσότερο πότε λιγότερο!!!
    • Εγώ είμαι 1,74 και κάνα δύο εκατοστά πιο κοντός ο άντρας μου. Δεν τον λες και πρώτο μπόι 😂😂 Ααα θα έχετε και γενέθλια μετά; Τέλεια θα συμπέσουν με μια μέρα διάφορα 🥳  Με το μπουσουλημα θέλουν προσοχή και επίβλεψη να υποθέσω; Γιατί σκέφτομαι ότι θα έχει πρόσβαση σε όλα τα σημεία του σπιτιού. Χτες άρπαξε ένα πιάτο από το τραπέζι και το πέταξε κάτω 😂😂 Το τέρας 😂😂 Πολύ συγκινητικό το μήνυμα σου. Δεν έχω ζήσει την υπογονιμότητα αλλά έχω βιώσει δύο απώλειες και δώστου εξετάσεις και απογοήτευση και κλάμα.... Έγινε όμως το θαύμα και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει για όλες τις γυναίκες που με τόση υπομονή παλεύουν 🫶🤞 Μπράβο στον καλό σου για την υποστήριξη και το κουράγιο που σου δίνει!! 
    • Η αλήθεια είναι ότι ήταν αρκετές μέρες! Πάρε ένα τηλέφωνο το γιατρό σου να του το πεις, μήπως σου πει να πας να κάνεις έναν υπέρηχο να αποκλείσετε οτιδήποτε όπως μια κύστη ας πούμε!
    • Χρόνια πολλά κορίτσια μου και Καλή Σαρακοστή να έχουμε. Συγγνώμη που χάθηκα αλλά έχουν συμβεί διάφορα. Την Πέμπτη το πρωί έφυγα από Λευκάδα για Αθήνα. Φτάνοντας Αθήνα μαθαίνω ότι τράκαρα το αυτοκίνητο του μπαμπά μου. Ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές που θα πληρωθούν από τη ασφάλεια της κοπέλας που έφταιγε. Μετά το laptop μου αποφάσισε να μην ανοίξει. Το έχω πάει στο μαγαζί για επισκευή και περιμένω. 3ον πέθανε δυστυχώς η μία μου γατούλα. Μέσα σε 5 μέρες σταμάτησε να τρώει κι έφυγε. Αυτά τα αρνητικά... Τα θετικά τώρα... Την Κυριακή βαφτίσαμε τον ανηψιό μου. Και σήμερα πάω να δω το μωράκι μου το βράδυ μπας και μάθω και τι είναι! Την Κυριακή νομίζω πως άρχισα να το αισθάνομαι κιόλας.!!!  Πως είστε εσείς κορίτσια μου;;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...