Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης;;;


Blublu

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια και απο εμενα! Χρειαζομαι κ εγω τη βοηθεια σας! Ο κυκλος μου ειναι 32 ημερες..τον προηγουμενο μηνα λογω αγχους και πιεσης στη δουλεια αδιαθετησα στις 44 μερες.. τωρα συμβαινει το εξης: χθες εκλεισα 44 μερες και ακομα δεν εχω αδιαθετησει..οποτε βασει του μεγαλυτερου κυκλου μου εχω καθυστερηση! Το μονο που εχω ειναι πολλα υγρα ειδικα τις 3 τελευταιες μερες(αλλες φορες διαφανα και αλλες φορες πηχτα και γαλακτερα..συγνωμη για την περιγραφη) και απο χθες το βραδυ ποναει και το στηθος μου κυριως οι θηλες μου...ενω τοσες μερες δεν με ενοχλουσε καν... Πονους δεν μπορω να πω οτι εχω ιδιαιτερα..που κ που κ αυτα οχι εντονα...λετε να υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης;; ??? το θελουμε πολυ κ εγω και ο αντρας μου! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Από τη στιγμή που πέρασε και ο μεγαλύτερος σου κύκλος Κάνε ένα τεστ ή μια χοριακη δεν ξέρεις ποτέ σου εύχομαι ένα θετικό αποτέλεσμα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...