Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κρασί στο μαγείρεμα


Recommended Posts

Κορίτσια καλημερα. Έχω την εξής απορία. Ο γιατρός μου έχει πει αυστηρά καθόλου αλκοολ τουλάχιστον στο 1ο τρίμηνο της εγκυμοσυνης. Και ρωτάω. Σήμερα που θα φτιάξω κοκκινιστό δεν κάνει να το σβήσω με κρασί; Ή επειδή μαγειρεύεται δεν πειράζει;; Ξέρει καμία με τι άλλο τρόπο μπορώ να το "σβήσω";;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομίζω πως αφού εξατμίζεται δεν υπάρχει πρόβλημα!!μπορείς να χρησιμοποιήσεις επίσης λίγη μουστάρδα για να σπάσει τη μυρωδιά του κρέατος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ πολύ!! Κάπου διάβασα ότι δεν εξατμίζεται όλο. Βέβαια θα μου πεις τι ποσότητα μένει εντάξει... Αλλά ξέρω γω όλα τα προσέχω... Αυτό με τη μουστάρδα καλό ακούγεται θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...