Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πάμε γερά για το όνειρο!


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα,

πέρνω και εγώ το θάρρος να αναζητήσω φάρμακα απο την ομάδα μιας και πάμε και εμείς για προσπάθεια με το νέο έτος, για το όνειρο!Η 6η για εμάς.Εγώ θα χρειαστώ αν υπαρχουν gonal ή menopour απο κάποια κοπέλα που έγινε μανούλα ή περιμένει το παιδάκι της και θα ήθελε να τις δωρίσει ή να τις ανταλλάξει με κάποιο δώρο για το μωρό .Για ότι θέλετε να με ρωτήσετε είμαι στη διάθεσή σας.

Καλά Χριστούγεννα να έχουμε και Καλή Χρονιά με πολλά μωρά!!

Επεξεργάστηκε από mpelou
Εμπλούτιση κειμένου
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Πωπω βρε κορίτσι μου τι περασες;! Δόξα το Θεό είσαι καλύτερα τώρα, εύχομαι περαστικά να είναι όλα στο τέλος και θα ηρεμήσετε μετά! Μην ακούς κανέναν, να κάνεις όπως νιώθεις εσύ καλά, οι γύρω πάντα λένε!
    • Καλημέρα Ιωάννα μου, πως είσαι; το μικρό σου; καλά εμείς δόξα το Θεό, τώρα περιμένω από μέρα σε μέρα το δεύτερο😊
    • Γελάω με το κουνέλι 🤣  Περαστικά! Το έχω κι εγώ φόβο πως θα αποθηλασω και αν θα καταφέρει να τρώει όταν θα λείπω. Γιατί προς το παρόν πίνει κυρίως γάλα. Τρώει και τροφές αλλά θηλασμους δεν έχει κόψει 😕 Βρήκαμε βρεφονηπιακό. Σήμερα την έγραψα κι όλας. Έχω βρει και γυναίκα για να την κρατάει το καλοκαίρι μέχρι να ξεκινήσει ο βρεφονηπιακός. Και θα κάνουμε σταδιακή προσαρμογή με αυτή να την συνηθίσει και να συνηθίσει και ότι εγώ θα λείπω. Πέρασε ο καιρός 🥲 Σκέφτεστε να βάλετε μπροστά και για 2ο? Εμένα μου έχει μπει η ιδέα αλλά λέω καλύτερα από τα Χριστούγεννα και μετά να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες.
    • Μαγική!!! Φυσικά κ υπάρχει κούραση αλλά είναι απόλαυση τα άτιμα!!! Έχουν ο ένας τον άλλον κ παίζουν μεταξύ τους όποτε υπάρχουν κάποιες στιγμές ηρεμίας (αν δεν μαλώνουν για το ίδιο παιχνίδι🤣🤣🤣) Κλαίμε από τα γέλια με τις συζητήσεις τους!!!  Όταν αισθανθείς έτοιμη κ ψυχικά κ σωματικά θα βάλεις μπρος. Κ αν δεν θέλεις δε θα το κανεις!! Εσυ να είσαι καλά για να είναι κ το παιδάκι σου καλά!!
    • Άντε ωραία μεγαλώνει το μωρακι σας 😊 Ααα αρα κολπικά στο έβγαλε και μεγαλύτερο μια χαρα ειναι κορίτσι μου μην το σκεφτεσαι καθόλου όλα είναι οκ αφού το λέει και η γιατρό σου  Το παρτυ για το φύλο ποτε σκέφτεσαι να το κανείς ; Μετά την β επιπέδου ;   
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...