Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τη βοήθειά σας για τα πρώτα μου ψώνια


Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες. Ειμαι 5,5 μηνών και άρχισα να ψάχνω για κρεβατάκια, καροτσάκια κλπ αλλα χαόθηκα γιτί βλέπω πολλά και δεν ξέρω πιο απόλα είναι βολικά στο τέλος της μέρας. μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οτι κ να παρεις βολικο θα ειναι. Εξαρταται απο τα χρηματα που θες να διαθεσεις. Εγω προσωπικα εκτος απο την κουνια το καροτσι κ ολο το σύστημα αυτοκινήτου κ πορτ μπεμπε δν αγόρασα κατι αλλο. Μπανιερο κ τετοια εννοω. Τα θεωρουσα περιττα κ δν τα χρειαστικα κιολας. Θεωρω οτι τα πιο σημαντικά ειναι η κουνια κ το καροτσι με οτι περιλαμβανει(αυτοκινητου πορτ μπεμπε). Τα αλλα τα βλεπεις στην πορεια. Οσον αφορα την κουνια..αν εχεις ντουλαπες θεωρω πως δν χρειαζεται να εχει συρτάρια. Μια απλη ειναι οτι πρεπει. Αν κ εχω δει πως εχουν βγει κατι καινουριες που γίνονται κρεβατι μετα με κομοδίνο κ μικρη ντουλαπα. Αναλογα με το χωρο σου κ την οικονομικη σου κατασταση νομιζω κατι τετοιο θα σε εξυπηρετουσε. Αν δν ειχα την κουνια της κορης μου εγω κατι τετοιο θα επερνα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πάρε σε πρώτη φάση τα απαραίτητα κούνια, καρότσι, καθισματάκι αυτοκινήτου, αποστειρωτής μπουκαλιών. Στην πορεία μπορεί κάποιο συγγενικό πρόσωπο να προσφερθεί να σας πάρει κάτι ή να σας δανήσει κάποια πράγματα των παιδιών του.

Αν δεν έχεις μπανιέρα στο σπίτι και έχεις ντους (όπως εγώ) θα χρειαστείς ένα μπανάκι, από την εμπειρία μου με τα ανίψια μου, να έχει βάση για να είναι ψηλά και να μην σκύβεις. Πάρκο δεν χρειάζεσαι ακόμα και μπορεί να μην χρειαστείς και ποτέ (εξαρτάται από το παιδί). Αν δεις ότι είναι ανήσυχο, κλαίει και δεν κάθεται εύκολα κάπου, μπορεί να χρειαστείς σε δεύτερη φάση relax (μπορείς να το πάρεις από αλλαγές που θα κάνεις σε δώρα).

Καλαθούνες, λίκνα και λοιπά δεν νομίζω ότι χρειάζονται, αν σου τα δώσει κάποιος έχει καλός και τα χρησιμοποιείς, αν όχι μην κάνεις τα έξοδα.

Τέλος για φορμάκια, πανάκια, κουβερτούλες, φανελίτσες κ.λ.π. μην πάρεις πολλά γιατί θα σου φέρουν και αρκετά, και θα πάνε χαμένα. (μπορείς φυσικά να τα πας για αλλαγή και να πάρεις μεγαλύτερα νούμερα για πιο μετά).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...