Μετάβαση σε περιεχόμενο

Boηθεια!!!!!!!!


Recommended Posts

Καλησπέρα!!Εδω και 3,5 μηνες δεν ειχα σεξουαλικη επαφη ομως τωρα τον Δεκεμβριο εκανα μια σχεση και ειχα καποιες επαφες με το αγορι μου με προφυλακτικο ολες!!!Ενω εφυγα και γυρισα εκει που σπουδαζω περιμενω περιοδο εδω και 7 μερες και μου εχει καθυστερηση και εχω αρχισει και ανησυχω(να συμπληρωσω εδω οτι σχεδον παντα ειχα 4-5 μερες καθυστερηση στην περιοδο μου εκτος απο τον Αυγουστο μεχρι και τον Νοεμβρη που μου ερχονταν ακριβως!!!ομως τις τελευταιες 3 μερες εχω πονο της περιοδου στην κοιλια μου και λεω ισως μου ερθει αλλα ακομα τιποτα!!!Το αγορι μου μου ειπε οτι δεν εχει γινει κατι γιατι αν ειχε σπασει το προφυλακτικο θα το ειχαμε δει!!!Δεν ξερω τι να κανω :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπέλα μου μη τρελαινεσαι φυσικά κ θα το είχατε δει αν έσπαγε το προφυλακτικό. Ή καθυστέρηση μπορεί να οφείλεται σε χίλιους δύο λόγους. Μπορεί να είναι κ από το κρύο όπως έτυχε σε μένα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...