Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γυναικολόγος


Recommended Posts

Γεια σε ολους!!! Ειμαι 25 χρονων και στρατιωτικος... Προσπαθω να βρω ενα γυναικολογο στην Αθηνα που να ξεγεννα σε δημοσιο νοσοκομείο! Απο το Αλεξανδρα και Ελενα ποιο ειναι καλυτερο? Εαν μπορει καποια να μου συστησει ενα γιατρο καλο επιστήμονα και "ΑΝΘΡΩΠΟ" πάνω απ'ολα(να μην τον ενδιαφερουν μονο τα λεφτα)!!!   Να ειναι επικοινωνιακος και να σε κανει να νιωθεις ανετα.... Εαν καποια εχει καποιον υποψη στα συγκεκριμενα νοσοκομεια θα εκτιμουσα να μου πει μια γνωμη!!! Ευχαριστω εκ των προτερων....:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν υπαρχει καμια να μου προτεινει καποιον???:dry: Μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος και ψαχνω μανιωδως για γιατρο!!! Εχω κατααγχωθει....Μενω Χαλκιδα αλλα θελω να γεννησω σε δημοσιο στην Αθηνα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου NikiEmmanouela! Τι ακριβως εχεις ακουσει γι'αυτον? Μπορεις να μου πεις λεπτομερειες...

Εχει γεννησει καποια γνωστη σου μαζι του?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οταν εψαχνα για γυναικολόγο μου τον ειχαν προτείνει αλλα δεν εχω παει γιατιβεγω οταν θα μινω θα γενισω σε ιδιωτικό νοσοκομείο.! Ειχε παει μια γνοστι για απλο ενα τσεκ απ τιποτα παραπανο. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με όλο το σεβασμό κ με την εμπειρία μιας μαμάς που περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, καλά κάνεις κ ζητάς συστάσεις, αλλά μέχρι εκεί... Από κει κ πέρα πρέπει η ίδια να έρθεις σε επαφή με τον/τους γιατρούς κ ανάλογα να αποφασίσεις.. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει χημεία μεταξύ εσου κ του γυναικολογου, αυτό σημαίνει ότι για εμένα ο τάδε μπορεί να είναι καλός, εσύ όμως να μην τα "βρεις" μαζί του.. Το πρώτο μου παιδί το γέννησα αλλού κ τώρα θα το γέννησω με άλλο γιατρό.. Καλή εγκυμοσύνη να έχεις πάνω από όλα κ όλα θα πάνε καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η αληθεια ειναι οτι εχω ακουσει πολλα! Και ψαχνομαι αρκετα... Δε θελω να παω σε 10 γιατρους για να διαλεξω! Αλλα αν μου πουν πραματα για καποιον που πιστευω θα με καλυπτουν να παω εκει! Δε λεω οτι σιγουρα μπορει να εχω χημεια με το γιατρο! Αλλα τουλαχιστον με ενδιαφερει να'ναι ανθρωπος, καλος στη δουλεια του και να μην τον νιαζουν μονο τα λεφτα... Επισης να ειναι υπερ του φυσιολογικου τοκετου...Αυτα ειναι τα στανταρ για'μενα!!! Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...