Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μπορούν να συνυπάρξουν περίοδος κ εγκυμοσύνη;


χόντα

Recommended Posts

Κορίτσια Γειά σας.θέλω την βοήθεια σας.είμαι καινούριο μέλος.αρχικά να πω ότι δ έχω σταθερό κυκλο.Λοιπόν..τελευταία περίοδο είχα 12/8 κ κράτησε μια μέρα λιγότερη από ότι κρατάει πάντα.την δεύτερη μέρα είχα κανονική ροή αλλά τις επόμενες μέρες μειώθηκε ξαφνικά μέχρι που κόπηκε.δύο μέρες μετά είχα καφέ υγρα τα οποία κράτησαν δύο μέρες.δ έδωσα σημασία για σκέφτηκα ότι είναι καθαρίσματα.αφού τελείωσαν ξεκίνησαν αναγουλες καθημερινές πονοκέφαλοι εχβ πόνους στην μέση κ αραιά κ που έχω πανάκια χαμηλά.το στήθος μου το νιώθω βαρύ αλλά δ με πονάει.εχβ διαβάσει τόσα στο ίντερνετ οπότε θα ήθελα να μάθω αν υφίσταται τελικά να συνυπάρξουν περίοδος κ εγκυμοσύνη.έχει συμβεί σε κάποια από εσάς..??επόμενη περίοδο περιμένω προφανώς από 12 έως 14 Σεπτεμβρίου.να σημειώσω πως με τον σύντροφο μου έχουμε ελεύθερες επαφές με το γνωστό τράβηγμα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα χοντα, 

Προσωπικα δεν μου εχει τυχει το ιδιο αλλα σε μια πολυ καλη μου φιλη. Ειχε το ιδιο και ηταν εγκυος, μαλιστα νομιζε οτι ειχε γαστρεντριτιδα λογω της αναγουλας. Θα σου προτεινα να κανεις ενα τεστ προληπτικα. 

Ευχομαι οτι επιθυμεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα wanabemom..σε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση σου.σκέφτηκα κ εγώ μήπως έχω γρίπη..με πονάει κ το στομάχι μου κάποιες φορές..κ επειδή αδιαθετησα κ με έπιασαν μετά αυτά τα συμπτώματα μου φάνηκε απίθανο να είμαι.διαβάζοντας όμως είδα ότι αν κ σπάνια συμβαίνει!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητη χοντα,,,,

Συμφωνω με wanabemom αυτο συμβενει μπορει να λεμε σε σπανιες περιπτωσεις αλλα μπορει αυτη η σπανια περιπτωση να ειμαστε και εμεις.........:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τριαντάφυλλο9 μακάρι..γιατί θέλω πολύ ένα μωράκι!!πρόσφατα γέννησε κ η αδερφή μου κ έχω ξετρελαθεί!!αλλά επειδή πρώτα αδιαθετησα κ αμέσως μετά με έπιασαν αυτά τα συμπτώματα μήπως να περιμένω μέχρι τις 12/9 για να δω αν θα έχω καθυστέρηση για να κάνω απευθείας μια χοριακη ??μήπως τώρα είναι νωρίς ????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι χοντα μου ειναι πολυ νωρις ακομα.......αλωστε θα το καταλαβεις οταν ερθει εκεινη την ωρα....θα δεις......δυο με τρεις μερες πριν την καθηστεριση κανε ενα τεστ εγκυμοσυνης serf clear ειναι πολυ καλο......αν εισαι εγκυος θα διξει μια πολυ μα πολυ αχνουλα γραμουλα ροζ......ετσι το εδειξε και εμενα και σημερα που εκανα το επομενο η γραμουλα ηταν πλεον ξεκαθαρη.......σου ευχομε να μεινεις και εσυ εγκυουλα....και γρυγορα.....αλλαααα μηνννν ανχονεσε δεν κανει καλο...:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!θα περιμένω.. Κ θα κάνω υπομονή.. Δ γίνεται κάτι άλλο..εύχομαι με το καλό μα έρθει το μπεμπακι σου!!!!!!!!???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...