Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ)


RUBELA

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ??

ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Φ.Τ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ....

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 102
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Είναι ο γιατρός μου. Καλά είναι τέλειος δεν σου λέω τίποτα άλλο. Να φανταστείς ότι έκλαιγα για να κάνω καισαρική (γιατί φοβόμουν) και δεν με άφηνε και τελικά είχε δίκιο. Έχει 2 ιατρεία ένα στην Νίκαια και ένα στη Μαβίλη. Έχω να σου πω τα καλύτερα για εκείνον. Θα σου κάνω αίτηση φιλίας για να μιλ πριβέ και να σου δώσω το τηλέφωνό του. Και να σημειωθεί ότι είναι ο δεύτερος γυναικολόγος και ότι με βοήθισε πάρα πολύ με ένα πρόβλημα που είχα και πιστεύω πως αν δεν ήταν εκείνος τώρα δεν ξέρω αν είχα την Ανδριανούλα μου. Σε όσες φίλες μου τον έχω συστήσει μου έχουν πει τα καλύτερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΒΙΛΗ!!

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ??? :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

έλα κοπέλα μου ο Νίκος είναι ο γιατρός μου είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος με στήριξε σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά που είχα την επολόγχια κατάθλιψη . Όταν έσπασαν τα νερά και πήγαμε στο νοσοκομείο η μαία του η Τασία ήταν δίπλα μου και όταν είδε ότι έπεφταν οι παλμοί του μωρού τον ειδοποιήσε και ήταν εκείνος που μου είπε ότι έπρεπε να προχώρησουμε σε καισαρική επειδή ήταν επικινδυνο τόσο για; μένα αλλα΄και για το μωρό . Πηγαίνοντας για το χειρουργείο μου κρατούσε το χέρι και με φίλησε στο μέτωπο μου έδωσε τόσο κουράγιο ,κάθε ημέρα έρχόταν στο μαιευτήριο και με έβλεπε . Λοιπόν τα νοσοκομεία που συνεργάζετε είναι το Ιασώ το μητέρα αλλά και το Λητώ . Ο Νίκος ειναι στρατιωτικός γιατρος ειναι στο ΝΝΑ αλλα εκει πρέπει να είσαι σύζυγος στρατιωτικού . Πάρε με τηλεφωνο και θα σου πω και άλλα .Απο εδω μέσα τον έχουμε πολλες κοπέλες εγω η Ανδριάννα η Μαρίνα και άλλες . http://www.npetrogiannis.gr/index.php?o ... &Itemid=62δες αυτο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βάνια ωραία θα ήταν να κάναμε ένα fun club εδώ αλλά δεν ξέρω αν θα μας αφήσουν ή θα το πάρουν ότι του κάνουμε διαφήμιση. Αλλά από την άλλη ρε γ@μώτο δεν κρίμα όταν ταλαιπορούνται άδικα μερικές κοπέλες. Όταν τους λένε τυχαίο γεγονός και έχουν 2-3 απώλιες νευριάζω γιατί εγώ μία φορά το έπαθα και ακόμα να συνέλθω. Πιστεύω ότι αν δεν ήταν αυτός ο γιατρός δεν θα είχα τώρα το κοριτσάκι μου. Δεν είναι κρίμα???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια, είμαι κι εγώ στην αναζήτηση νέου γυναικολόγου γιατί δεν αισθάνομαι ικανοποιημένη απο τον τωρινό μου. Έχω κυρίως την αίσθηση ότι μας βλέπει σαν ευρώ! Μένω στον Πειραιά και μάλλον θα βόλευε αν δέχεται και στην Νίκαια ο κύριος Πετρόγιαννης. Θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που τον γνωρίζετε κατ'αρχήν αν συνεργάζεται με κάποιο δημόσιο μαιευτήριο (είμαστε στις προσπάθειες με τον άντρα μου), πόσο κοστίζει περίπου η επίσκεψη και εάν κόβει αποδείξεις στις επισκέψεις.

Συγνώμη αν σας κούρασα με τις ερωτήσεις μου απλώς δυσκολεύομαι αυτό τον καιρό με την εύρεση καλού γυναικολόγου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

levou στην Νίκαι δέχεται στάνταρ. Για τα υπόλοιπα καλύτερα θα ήταν να ρωτήσεις τον ίδιο για ευνόητους λόγους. Πάντως σε σχέση με άλλους που ακούω έχει απόλυτα φυσιολογικές τιμές και δεν έχει αυτό που λένε ότι πληρώσεις στο δωμάτιο παίρνω και εγώ ή ότι στην καισαρική πληρώνεις περισσότερο. Αντίθετα είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού. Εσύ γιατί λες ότι ο γιατρός σου σε βλέπει σαν ευρώ?? Γιατί και μία άλλη κοπέλα μου είχε πει όταν με παρακολουθούσε στην εγκυμοσύνη ότι ήταν υπερβολικό που με έβλεπε 2 φορές τον μήνα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ'ευχαριστώ πολύ Ανδριάνα μου για την ταχύτατη απάντηση. Δεν έχω βιώσει εγκυμοσύνη ακόμα το καλοκαίρι ξεκινήσαμε τις προσπάθειες οπότε δεν ξέρω τι γίνεται με τα ραντεβού σε τέτοιες περιπτώσεις, απλώς με ενοχλεί πολύ που δεν μου κόβει ΠΟΤΕ απόδειξη για 80 ευρώ την επίσκεψη και δεν με κάνει να αισθάνομαι ότι πραγματικά ασχολείται μαζί μου, μου αφιερώνει χρόνο κλπ.

Συνεργάζεται μόνο με ιδιωτικά μαιευτήρια και μου μίλησε την τελευταία φορά για κάτι εξωπραγματικές τιμες ως αμοιβή του....

Άστα να πάνε δηλαδή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

LEVOU οι τιμές που αναφέρεις είναι όντως εξωπραγματικές θα σου στείλω prive τα τηλέφωνά του.

Πάντως όσο για τον χρόνο που λες: κάθε φορά που πήγαινα και έξω γινόταν χαμώς απο τα ραντεβού μου εξηγούσε με κάθε λεπτομέρια και δεν βιαζόταν καθόλου να τελειώσει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα. Κι εγώ είχα πάει δύο φορές στον Πετρογιάννη πριν κάνω την εξωσωματική και πριν μείνω έγκυος. Ήμασταν ακόμη στη φάση του ψαξίματος και μας τον σύστησαν σαν καλό. Εντωμεταξύ είναι και ο άντρας μου στο ναυτικό οπότε μας βόλευε. Σαν γιατρός μου φάνηκε όντως πολύ καλός και τα ψάχνει πολύ τα πράγματα. Σταμάτησα βέβαια να πηγαίνω σε αυτόν γιατί εμάς μας καθυστέρησε αρκετά όσον αφορά την εξωσωματική. Εννοώ ότι ενώ είχαμε βρει από την αρχή το πρόβλημα, κάναμε θεραπεία αλλά δεν είχαμε αποτέλεσμα συνέχισε να μας παραπέμπει για διάφορες εξετάσεις και γνώμες από γιατρούς. Θα μου πεις πού ήταν το πρόβλημα; Ήταν στο ότι δεν μου τα έλεγε εξ αρχής όλα μαζί αλλά μου έλεγε ένα βήμα τη φορά (π.χ. κάνε αυτήν την εξέταση) και όταν τον έπαιρνα τηλέφωνο να του πω το αποτέλεσμα μου έλεγε κλείσε ραντεβού να τα πούμε από κοντά για να σου πω τι θα κάνεις μετά. Δεδομένου ότι ο άντρας μου εμένα έλειπε αρκετά συχνά λόγω ναυτικού χάσαμε πολύ χρόνο έτσι με ραντεβού και εξετάσεις που καθυστερούσαν. Αυτή βέβαια είναι η προσωπική μου άποψη και ήμουν πιο ιδιαίτερη περίπτωση λόγω προβλήματος. Εγώ είχα πάει και στα δύο ιατρεία. Απ'όσο θυμάμαι για υπέρηχο και τεστ Παπ μου είχε πάρει 80 ευρώ και για απόδειξη με είχε ρωτήσει αν θέλω. Εγώ χρειαζόμουν και για το ΙΚΑ. Επίσης, απ'ότι ξέρω ξεγεννάει στα ιδιωτικά. Εγώ γέννησα στο Έλενα. Πάντως γενικά ήταν καλός.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μερικές φορές είναι και πως το παίρνει κανείς το όλο θέμα. Και εγώ που είχα πρόβλημα με παλίνδρομη έκανα πολλές εξετάσεις και από τα αποτελέσματα που έβγαιναν αν χρειάζοταν έκανα και άλλες. Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο και θεωρώ ότι καλύτερα να πηγαίνεις στα σίγουρα και αργά παρά στα γρήγορα και στην τύχη. Ψυχολογικά εγώ δεν θα το άντεχα να είχα μια ακόμη παλίνδρομη με τίποτα αλήθεια σας το λέω. Και εγώ βιαζόμουν πάρα πολύ να μείνω έγκυος και με είχε βάλει να κάνω μια εξέταση που τα αποτελέσματα έβγαιναν μετά από 2 μήνες αλήθεια σας το λέω και περίμενα (ίσως γιατί φοβόμουν πολύ τι να πω)?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμάς μας δυσκόλευε πάρα πολύ η δουλειά του άντρα μου που έλειπε σχεδόν το μισό μήνα από το σπίτι, οπότε δεν είχαμε την πολυτέλεια να κλείνουμε τα ραντεβού των εξετάσεων συχνά. Οπότε όταν μου έλεγε πρέπει π.χ. να δει τον άντρα σου ενδοκρινολόγος και ο ενδοκρινολόγος μου έκλεινε το ραντεβού σε ένα μήνα, λέγαμε "γιατί δεν μας το είπε από την προηγούμενη φορά; Θα το είχαμε ήδη κλείσει το ραντεβού και θα έβλεπε όλα τα αποτελέσματα μαζί". Έτσι χάσαμε κάποιους μήνες περιμένοντας να κάνουμε εξετάσεις. Και του το είχα εξηγήσει το πρόβλημα, άλλωστε στο ναυτικό είναι και ξέρει. Έπειτα μένουμε πολύ μακριά και με δυσκόλεψε πολύ και η απόσταση για τα ιατρεία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η αλήθεια είναι ότι ο Πετρογιάννης έχει δυο στοιχεία τα οποία εύκολα μπορεί να παρεξηγηθούν το πρώτο είναι ότι είναι πολύ λεπτολόγος ζητάει και το παραμικρό να φανταστείτε εμένα με κοίταγε κάθε 23 ημέρες και η επίσκεψη ήταν 30 ευρώ το 2003/2004 μάλιστα σε καποιες επισκέψεις δνε μου επαιρνε χρήματα επίσης κάθε μηνα με έβαζε να κάνω αιματολογικές εξετάσεις επειδή είχα θέμα με τον θηρωίδή μου και επειδή είχε μετατραπεί σε καρκίνο ήθελε να κοιτάει συνέχεια τις τιμές , επείσης είχε άμεση επικοινωνία με τον ενδοκρινολόγο μου και μάλιστα θα αναφέρω κάτι που εμένα με βοήθησε πολύ . Με εστελνε συχνα να κάνω τις εξετάσεις μέσα στο ΝΝΑ για να μην τα σκάω συνέχεια . Ακόμα και όσες εξετάσεις μπορούσα να τα κάνω σε δημόσια νοσοκομεάι με έστελνε σε συνάδερτφους στο Αλεξάνδρα . Ένα ακόμα είναι \ότι επειδή είναι ειλικρινής μπορεί να κατηγορηθεί ήθελε η σύντροφος του κουμπαρου μου πριν 3 χρόνια σε ηλιία 48 ετών να πάει να τη δεί επειδή είχε κάποιους πολύποδες και ο δικός της γιατρός της ζήταγε ένα σωρό χρήματα και επίσης ήθελε να πάρει καιμια δεύτερη γνώμη όταν λοιπόν την είδε της είπε να κάνει κάποια θεραπεία πριν μπει στο χειρουργειο για την αφαίρρεση του πολυποδα για αν σταατησουν την αιμοραγία καλι εκεινη τονβ ρωτησε τι θα γίβνει σε περιπτωση εγκυμοσύνης . Της είπε ο γιατρός λοιπον ότι με βάση τις εξετάσεις της είχε μπει σε κλιμακτήριο ακι ήταν πολύ δύσκολο εως αδύνατο να μείνει εγκύος . Αυτη νευρίασε και χαλαστηκε θα προτιμουσε δηλαδη να την είχε καθε τόσο να της κάνει εξετασεις καικαλα θεραπειες να την αρμεγει κανονικα και να της δινει ψευτικες ελπίδες ; Το θέμα γυναικολογος ειναισ χετικο εμενα δνε με ενοχλουσε οτι περιμενα με τις ωρες για να με δει επειδη μπορουσε ο αντρας μου αλαλ αν μια κοπελα δνε μπορει δνε φταιει ο γιατρος αλλα δυστυχως ετσι ειναι οι περισσοτεροι γυανικολογοι . Εμενα τη καμπυλη ζαχαρου μου την έκανε στη αρχη του τ΄λεταρτου μηνα επειδη ο μπαμαπς μου ήταν διαβητικός και επείοσης επεμενε να κάνω και τηνβ καλλιεργεις κολπικου υγρου σε αντιθεση με την κουμπαρα μου που ο γιατροςε της δνε της την έκανε κξαι εκεινη είχε στρεπτοκοκο και πηγε στο μωρο κατα την ωρα του τοκετου και παραλίγο να χάσειτο μωρό . όταν ήμουν 4 μηνώ ν πληροφορηθηκα οτι μια φίλη μου είχε πεσει θύμα ξηλοδαρμου απο κάποιον ληστη σ εένα μαγαζι που εργαζόταν και μετα είχα αιμοραγια κάθε μερα με απαιρνε τηλεφωνο να δει πως είαμι και όταν ήμουν 8 μηνών και έπαθε ο πατέρας μου έμφραγμα πάλι ηταν δίπλα μου . Εγω γεββησα με καισαρικη στο ιοασω ελιχα τρικλινο και εδωσα στο Γιατρο 1400 ευρω θεωρω οτι μπορεις να μαζευεια τα χρήματα καινα πας σε ενα νοσοκομειο της επιλογης σου άλλωστε και στα δημοσια δνε πληρωνεις και λίγα . Ναι ένταξει γλιτωνεις του νοσοκομειου αλλα αν σκεφτειτε ότι απο το ικα παιρνεςις κάποια χρήματα στην ουσια δνε πληρωνεις πολλα . Εγω ειχα δωσει 1580 για τρικλινο επειδη ειχα ψωνισει καικαποια πραγματα στο παιδι και ειχα κανει ακι εξτρα εξετασεις επειδη της ζητησα εγω και απο το ικα πηρα πισω 700 ευρω δηλαδη στην ουσια στο νοσοκομειο εδωσα 880 ευρω και είχα τα πάντα .Ενταξε εγω ειχ;α και ιδιωτικη ασφαλεια και πηρα πίσω και τα υπόλοιπα αλαλ ακομα και τωρα που θα κοψωβ την ασφαλεια πάλι το ιδιο θα εκαναν αν μου τυχαινε ενα δευτερο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εμένα ο άντρας μου τις εξετάσεις του στο ΝΝΑ τις κάνει πάντα αλλά όταν η απάντηση του ενδοκρινολόγου από το ΝΝΑ δεν τον ικανοποίησε τον Πετρογιάννη μας έστειλε σε δικό του έξω, ο οποίος όμως μας είπε μία από τα ίδια.

Πάντως στο δημόσιο νοσοκομείο δεν νομίζω ότι συγκρίνονται οι τιμές με τα ιδιωτικά. Εμείς για λουξ μονόκλινο δώσαμε 480 σύνολο και στο γιατρό ό,τι θέλαμε εμείς. Από το ΙΚΑ πήρα βοήθημα τοκετού 930 ευρώ δηλαδή μου βγήκε τζάμπα. Κι από εξυπηρέτηση δεν το συζητώ, δεν το πιστεύαμε ότι βρισκόμαστε σε δημόσιο νοσοκομείο!

Απλά τα αναφέρω για να ακούγονται όλες οι απόψεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marygeo και καλά κάνεις και το αναφέρεις πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις δυστυχώς περνάμε δύσκολες στιγμές με την οικονομία να βουλιάζει και όλο και περισσότεροι μένουμε άνεργοι οπότε είναι πολύ δύσκολο να θέλεις να δώσεις και τόσα λεφτά σε ένα νοσοκομείο όσο καλό καινα είναι άλλωστε 5 μέρες θα κάτσεις δνε έχει σημασία για μένα αν έιναι λουξ η τρικλινο η εξακλινο απο την άλλη όμως υπάρχουν γυναικες οι οποιες δνε θέλουν και το καταννοω η καθε μια απο εμας εχει παραξενιες και υδοτροπιες . Και καλα έκανες και έδωσε ς; στο γυναικολογο του δημοσιου ότι θελεις εσυ απο τη στιγμη που πληρωνετε απο το νοσοκομειο ειναι απαραδεκτοι να βγαζουν εξτρα τιμη . Κανονικα θα έπρεπε να δέχονατι τις ημερες που έχουν εφημερία για επισκεψη ναδινει η γυανικα το εισητηρίο που είναι και απο εκει και πέρα όταν προγραμματιζετυε ο τοκετός να είναι παρών τι παέι να πει αν θέλεις να έρθω θα μου δωσεις τόσα ; και αυτ που παιρνουν λίγα είναι ; Αυτο που δνε ξέρω είναι αν έχει τμήμα μαιευτικης στο ΝΝΑ σηλαδη αν εσυ που ο αντρας σου ειναι στρατιωτικός εχεις την δινατότητα να ξεγεννησεις εκει ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτο που δνε ξέρω είναι αν έχει τμήμα μαιευτικης στο ΝΝΑ σηλαδη αν εσυ που ο αντρας σου ειναι στρατιωτικός εχεις την δινατότητα να ξεγεννησεις εκει ;

Έχει τμήμα γυναικολογικό όπως σχεδόν όλα τα νοσοκομεία αλλά όχι μαιευτήριο για να μπορεί να γεννήσει κάποια. Αν υπήρχε κάτι τέτοιο εννοείται ότι θα είχαμε πάει εκεί. Είναι από τα καλύτερα νοσοκομεία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

έλα κοπέλα μου δυστυχώς είχα το πιστολάκι ανοιχτο είχα δουλιτσα και δεν το άκουσα . Marygeo το ξέρω ότι είναι απο τα καλύτερα νοσοκομεία εκεί εκανα κάποιες απο τις εξετασεις μου και μάλιστα είχα κάνει και την καλλιεργεια κολπικου υγρού . τι καλά που θα ήταν να μπορούσαμε να πηγαιναμε με όποιο γιατρο θέλαμε σε οποιοδηποτε νοσοκομείο ναι ρε παιδι μου να πλρωσω στο νοσοκομειο αλαλ οχι αυτα τα τρελλα λεφτα βεβαια φταιμε και εμεις τους μάθαμε όλους .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

LEVOU οι τιμές που αναφέρεις είναι όντως εξωπραγματικές θα σου στείλω prive τα τηλέφωνά του.

Πάντως όσο για τον χρόνο που λες: κάθε φορά που πήγαινα και έξω γινόταν χαμώς απο τα ραντεβού μου εξηγούσε με κάθε λεπτομέρια και δεν βιαζόταν καθόλου να τελειώσει.

Σ'ευχαριστώ πολύ Ανδριάννα μου, σίγουρα ακούγεται καλός γιατρός, αν και συνεργάζεται μόνο με ιδιωτικά μαιευτήρια, θα το ψάξω μήπως μου ταιριάζει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχώς ηυ εποχή που ζούμε είναι πολύ δύσκολη και το να έχεις να έχεις να καλύψεις και μια γέννα ανέκαθεν ήταν ένα έξοδο μεγάλο αν βάλεις και σε αυτό πιθανές αγορές που ίσως κάνεις για το μωρό άστα να πάνε . Εαν όμως δεν ε΄χει μείνει ακόμα μια κοπέλα έγκυος αλλά το έχει στα προσεχή ίσως με μια αποταμίευση απο πριν να μπορέσει να καταφέρει να καλύψει το κόστος . Βέβαια και αυτό σχετικό είναι μια και όλο περισσότεροι μένουμε άνεργοι . Επειδή όμως η ακρίβεια δνε έχει χτυπήσει μονο εμάς αλλα ειναι σχετικό ίσως τώρα και τα μεγάλ νοσοκομεία να έχουν ρίξει κάπως τις τιμές τους δεν είναι ανάγκη να επιλέξουμε μονοκλινο η δίκλινο αλλα και ένα 6κλινο καλο είναι μια και είναι σνα 2 τρίκλινα . Τι να πουμε τα λεφτά είναι πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όποια γνωρίζει κάτι για τον Πετρογιάννη τον γυναικολόγο....ας με ενημερώσει...

Είναι οικονομικός.....συζητήσιμος.....προσέχει την καθεμιά σας;

Θέλω να αλλάξω γιατρό μπας και μείνω έγκυος κάποια στιγμή....έχει και ο άντρας μου κάποια προβλήματα απ'ότι έδειξε το σπερμοδιάγραμμα και θέλω και άλλη γνώμη....Θα μας αναλάβει;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κάτι άλλο:

Αυτός ο Πετρογιάννης έχει ιατρείο και στην Πλατεία Μαβίλη και στην Νίκαια;

Ή είναι δύο διαφορετικοί γιατροί με το ίδιο ονοματεπώνυμο και την ίδια ειδικότητα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tanya Ο ίδιος είναι έχει δύο ιατρεία. Εγώ προσωπικά το έχω ξαναπεί με πρόσεξε πάρα πολύ και δεν έχω κανένα απολύτος παράπονο. Εγώ πιστευω πως σίγουρα θα σε αναλάβει έχει ειδικότητα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ Αντριάννα μου για την απάντησή σου....

Θα κοιτάξω να κλείσω ραντεβού....και ελπίζω να είναι οικονομικός.

Σήμερα πήγα σε έναν γυναικολόγο....και με προσγείωσε για τα καλά....

Πρόωρη εμμηνόπαυση....στα 36 και λίγες πιθανότητες ακόμα και για εξωσωματική.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...