Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΙΜΟΥΝΑ ΕΦΤΙΧΙΣΜΕΝΙ ΙΑ 23 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΕ ΜΕΤΑ........


Recommended Posts

ΚΑΛΛΙΣΠΕΡΑΣΑΣ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΙΝΕ ΝΙΚΟΥΛΙΝΑ ΑΛΛΑ Η ΦΙΛΙ ΜΟΥ ΜΕ ΦΟΝΑΖΟΥΝ ΝΙΝΑ.ΙΜΕ 35 ΧΡΟΝΟΝ Κ ΙΜΕ ΠΑΤΡΕΜΕΝΙ ΕΔΟ Κ 14 ΧΡΟΝΙΑ.ΓΡΑΦΟ ΙΑ ΠΡΟΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ FORUM Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΧΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΕΑ ΣΑΣ.Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΗ ΝΑ ΓΡΑΦΟ ΕΔΩ ΙΝΕ ΠΟΣ ΠΡΙΝ 40 ΜΕΡΕΣ ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΑΝΓΕΛΟΥΔΗ.....Ο ΠΟΝΟΣ ΠΟΛΙ ΜΕΓΑΛΟ........ΝΑ ΣΑΣ ΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ....ΜΙΠΟΣ Κ ΝΙΟΘΟ ΛΙΓΟ ΚΑΛΙΤΕΡΑ.........ΙΜΟΥΝΑ ΕΝΓΙΟΣ 23 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Κ ΠΟΛΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΙ ΕΠΙΔΙ ΙΤΑΝ Ο ΠΡΟΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ....Ι ΧΑΡΑ ΑΛΑΞΕ ΟΜΟΣ ΣΕ ΘΛΙΠΣΙ Κ ΠΟΝΟ Κ ΠΕΝΘΟΣ ΙΑ ΜΕΝΑ......ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΝΓΙΜΟΣΙΝΙ ΙΧΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΚΑΦΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΙΝΑ .ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΠΙΓΑΝ ΚΑΛΑ.ΙΑΤΡΙΝΑ ΜΟΥ ΙΠΕ ΠΟΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΙΝΕ ΑΠΟ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΕΠΙΔΙ ΙΤΑΝ ΛΙΓΟ ΧΑΜΙΛΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕ ΜΕΧΡΙ 16.02 2010.ΕΚΙΝΟ ΤΟ ΠΡΟΙ ΞΙΠΝΙΣΑ ΠΡΟΙ ΙΑΤΙ ΙΧΑ ΑΝΧΟΣ.ΙΧΑ ΡΑΝΔΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΠΕΡΙΧΟ.ΙΞΕΡΑ ΠΟΣ ΤΑ ΔΟ ΤΟ ΠΕΔΙ ΜΟΥ Κ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΙΝΕ ΚΑΛΑ ΚΕ ΙΓΥΙΣ.ΠΙΓΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΕ ΙΧΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΚΟΚΙΝΟ ΑΦΙΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.ΙΠΑ ΑΠΟ ΑΝΧΟΣ ΙΝΕ.ΜΙΛΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΝΑ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΙΠΕ ΝΑ ΠΑΟ ΣΤΗΝ ΤΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙ ΙΑΤΙ ΑΦΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΙΧΑΝΙΜΑΤΑ Κ ΑΝ ΙΠΑΡΧΙ ΚΑΠΙΟ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΤΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ.ΕΤΣΙ Κ ΕΚΑΝΑ.ΠΙΓΑ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΜΟΡΟ ΚΑΛΑ Κ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΠΟΛΙ.ΙΤΑΝ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΕ ΙΤΑΝ 550ΓΡ.ΤΟ ΣΙΜΑΝΤΙΚΟ ΙΓΥΙΣ.ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟ ΠΟΣ ΕΜΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΤΟΧΩΡΟ.ΦΙΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙ ΠΟΛΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΙ .ΟΛΑ ΙΤΑΝ ΚΑΛΑ.ΣΤΑΜΑΤΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΙ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Κ ΕΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 2.30 Κ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙ.ΣΤΗΣ 3.30 ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΙ ΛΙΓΟ Η ΜΕΣΙ ΜΟΥ.ΙΠΑ ΠΟΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟ.ΞΑΠΛΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΝΙΟΘΑ ΜΙΑ ΠΙΕΣΙ ΣΤΙΝ ΚΙΛΙΑ ΜΟΥ.ΠΙΡΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΝΑ ΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΙΠΑ ΑΦΤΑ ΠΟΥ ΝΙΟΘΟ.ΜΟΥ ΙΠΕ ΝΑ ΠΑΟ ΚΑΤΕΡΙΝΙ ΝΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΙ.5 ΩΡΑ ΦΙΓΑΜΕ.ΙΧΑ ΠΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΙ ΑΛΑ ΕΚΙΝΙ Η ΠΙΕΣΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΑΦΕΤΕ ΕΛΕΓΑ ΠΟΣ ΤΑ ΕΚΡΑΓΟ.ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΙ Κ Η ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ...ΕΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣ ΤΑ ΤΟΝ ΧΑΣΟ ΤΟ ΑΝΓΕΛΟΥΔΗ ΜΟΥ.ΟΤΑΝ ΜΠΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΙ ΤΟ ΒΕΛΙΚΙ ΙΔΙ ΙΧΑ ΛΙΓΙ ΣΑΚΟΥΛΑ ΕΞΟ.ΣΤΗΣ ΠΕΝΔΕΜΙΣΙ ΙΔΙ ΙΧΑ ΧΑΣΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΜΟΥ.ΙΑΤΡΙΝΑ ΜΟΥ ΙΠΕ ΠΟΣ ΙΧΑ ΠΟΝΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΑ Κ ΓΕΝΙΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΑΛΑ ΕΠΙΔΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 550 ΓΡ.ΔΕΝ ΕΠΕΖΙΣΕ.Ο ΛΟΓΟΣ ΙΝΕ ΠΟΣ ΕΧΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΡΑΧΙΛΟ Κ ΑΝΙΞΕ ΑΠΟΤΟΜΑ.ΑΛΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΕΞΙΓΙΣΙ ΠΟΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΡΟΙ Κ ΑΠΟΓΙΒΜΑ ΝΑ ΧΑΣΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ 2 ΟΡΕΣ...........ΑΠΟ ΕΚΙΝΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΙ ΟΛΟ Ο ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΤΕΡΕΠΣΕ.Ο ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΝΙΟΘΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ.ΑΦΟΤΟΣ ΙΝΕ Κ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟ ΕΔΟ.ΕΠΙΔΙ ΞΕΡΟ ΠΟΥ Κ ΕΣΗΣ ΝΙΟΤΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΕΛΠΙΖΟ ΠΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΕ ΖΙΤΑΩ ΣΙΓΝΟΜΙ ΙΑ ΤΗΝ ΟΡΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΑΛΑ ΙΜΕ ΞΕΝΙ ΚΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟ ΚΑΛΑ ΕΛΙΝΙΚΑ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΙ ΚΑΛΑ .

post-12392-13873934778724_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 140
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΓΥΡΙΖΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΞΕΝΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ...ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ...ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λυπαμαι για την απωλεια σου

μακαρι ο θεος να σου δωσει γρηγορα ενα αλλο παιδακι οταν θα εισαι ετοιμη και να μετριαστει λιγακι ο πονος για τον χαμο του μωρου σου

Καλοσορισες στο φορουμ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχομαι πανω απολα να εχει ο θεος εσενα καλα,και με την βοηθεια των γιατρων πιστευω πως γρηγορα θα καταφερεις να γινεις μανουλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα και απο μενα νικουλινα λυπαμαι πολυ για οτι σου συνεβει και ειναι ακομα πιο ασχημο αν αυτο συμβαινει στο πρωτο σου αγγελουδι αλλα να ξερεις οτι επειδη εγινε μια φορα δε σημαινει οτι θα ξαναγινει σου ευχομαι να ξαναμεινεις συντομα εγκυος και ολα θα πανε καλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΜΠΟΡΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ.ΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΓΥΝΑΚΟΛΟΓΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΞΑΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΟΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΥΓΙΑΙΣΤΑΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.

line_m123_beg_micky_time_1255492800_text_cf20caf9edf3f4e1edf4dfedeff220eceff520e5dfede1e9.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κορίτσι μου.. Λυπάμαι πάρα πολύ! :(:(

Να είσαι γερή και δυνατή για να ξαναέρθει το θαύμα στην κοιλίτσα σου...

Μην σε απασχολούν τα ελληνικά σου. Μια χαρά τα γράφεις και μια χαρά καταλαβαίνουμε. Να γράφεις, να τα βγάζεις από μέσα σου!

Ποια γιατρό είχες στην Κατερίνη?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΙΜΕΡΑ.ΕΦΑΡΙΣΤΟ ΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥ ΛΙΓΙ ΔΙΝΑΜΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣ ΔΕΝ ΙΝΕ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟΛΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΛΛΑ Ι ΠΙΣΤΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ ΚΕ ΟΠΟΣ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗΣ ΠΡΟΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΙ "Ο ΘΕΟΣ ΙΧΕ ΑΝΑΝΓΙ ΙΑ ΕΝΑ ΑΝΓΕΛΟΥΔΙ ΚΕ ΠΙΡΕ ΤΟ ΔΙΚΟΜΟΥ"........ΔΕΝ ΜΟΥ ΙΝΕ ΟΜΟΣ ΕΥΚΟΛΟ....ΠΝΙΓΟΥΜΕ...ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΦΟΝΑΖΟ ΑΠΟ ΠΟΝΟ.....ΚΕ ΠΙΟ ΔΙΣΚΟΛΟ ΙΝΕ ΟΤΑΝ Ι ΦΙΛΙ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΣ ΔΑΞΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΕ ΝΑ ΙΜΕ ΔΙΝΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΕΓΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΚΕ ΕΓΟ ΤΙ ΤΑ ΙΧΑ ΚΑΝΙ ΑΝ ΙΧΕ ΣΙΜΒΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΙ ΜΟΥ ...ΜΙΠΟΣ ΚΕ ΕΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΠΡΙΝ.ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΠΟΣ ΜΟΝΟ ΑΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΞΕΡΟΥ ΠΟΣ ΙΝΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΙΝΕ ΠΟΣ ΘΕΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟ ΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.ΘΑ ΠΟΣΠΑΤΙΣΟΥΜΕ ΣΙΝΤΟΜΑ ΕΦΟΣΟΝ ΙΑΤΡΙΝΑ ΜΟΥ ΙΠΕ ΠΟΣ ΣΕ 3 ΜΙΝΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΒΟΛΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΙΑ ΠΑΙΔΙ.ΒΕΒΕΑ ΑΦΤΙΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΕΣ Ι ΕΞΕΤΑΣΙΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΕΝΟ ΕΝΓΙΟΣ.ΚΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΓΙΝΙ ΣΤΟΝ 3 ΜΙΝΑ ΘΑ ΧΡΙΑΣΤΙ ΝΑ ΜΕ ΡΑΠΣΙ ΚΕ ΜΕΤΑ 6 ΜΙΝΕΣ ΚΡΕΒΑΤΙ.ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΙ ΑΦΤΟ ΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΑ ΚΑΝΟ ΤΑ ΠΑΝΔΑ. ΤΑ ΙΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΔΙΣΟ ΣΤΗΝ STELLA0710.ΣΤΗΝ ΤΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙ ΜΕ ΙΔΕ Η ΣΕΒΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΕ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΥ ΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΤΕΡΟΥΣ...ΚΕ ΟΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΙ ΠΟΣ Ο ΤΡΑΧΙΛΟΣΜΟΥ ΘΑ ΑΝΙΞΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΤΙ ΝΑ ΠΟ. ΕΦΑΡΙΣΤΟ ΚΕ ΠΑΛΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου,

Δέν εχω λόγια , μόνο η Παναγία να είναι στο πλευρό σου και ο θεός να σου γεμίσει την αγγαλία σου με ένα υγειάστάτο παιδάκι και το σπιτι σου με αγάπη και χαρά.

Μην χάνεις το κουράγιο σου και την πίστη σου ¨ :)

Καλώς ηρθες στο Mammyland !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σωστά... Εύκολο είναι να λες "Εντάξει, θα το ξεπεράσεις, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, θα ξαναμείνεις έγκυος, κτλ κτλ"

Ο άλλος που έχει το πρόβλημα ξέρει τι περνάει και βασικά ο χρόνος που είναι ο καλύτερος γιατρός ΠΟΣΟ ΑΡΓΑ ΠΕΡΝΑΕΙ...

Για να ξαναμείνεις έγκυος όμως πρέπει να έχεις καλή ψυχολογία. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Προσπάθησε, όσο δύσκολο κι αν είναι, να ανεβάσεις την ψυχολογία σου με πράγματα που σε ευχαριστούν... Ανοίγει ο καιρός, η Πιερία δεν έχει ταίρι αυτή την εποχή, βγες έξω, κάνε βολτούλες, πάρε καθαρό αέρα, πίστεψε στο θαύμα και θα έρθει..

Από Κατερίνη είμαι. Την Κεχαγιά την ξέρω... Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Την είχε μία φίλη μου και στις 2 γέννες της.

Εσύ από που είσαι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ι ΨΙΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ .....ΑΣΕ ....ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΟΝΟ 40 ΜΕΡΕΣ ΚΕ ΜΟΥ ΙΝΕ ΠΟΛΙ ΔΙΣΚΟΛΟ.ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΣΚΟΛΟ ΙΝΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟ ΜΟΡΑ ΚΕ ΙΔΙ ΒΕΒΕ....ΕΚΙ ΙΝΕ ΠΙΟ ΔΙΣΚΟΛΟ ......ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΟΝΙΣ ΠΙΓΑΜΕ ΚΕ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΚΕ ΛΙΓΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΙΑ ΤΟ ΜΟΡΟ.....ΠΟΣ ΝΑ ΘΑ ΚΙΤΑΞΟ ΑΦΤΑ???ΜΙΠΟΣ ΙΝΕ ΠΟΛΙ ΝΟΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ...ΜΙΠΟΣ ΑΝ ΠΕΡΝΑΙ ΛΙΓΙ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΝΙΟΤΟ ΚΑΛΙΤΕΡΑ....ΠΡΟΣΠΑΤΟ ΝΑ ΙΜΕ ΠΙΟ ΔΙΝΑΤΙ...ΕΥΤΙΧΟΣ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΙ ΚΕ ΙΝΕ ΚΟΝΔΑΜΟΥ. ΕΜΙΣ ΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΕΔΟ ΚΕ 13 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΝΔΟΣ Ι ΙΑΤΡΙΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΤΙΚΕ ΠΟΛΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟ ΠΑΡΑΠΟΝΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΙΖΟ ΠΟΣ ΜΟΥ ΔΙΝΙ ΔΙΝΑΜΙ ΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟ ΤΑ ΔΙΣΚΟΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και βέβαια θα είσαι καλύτερα όσο περνάει ο καιρός!!!

Ξεκουράσου, βοήθησε το σώμα σου και την ψυχή σου αυτό το διάστημα που απέμεινε, τον 1,5 μήνα που έτσι κι αλλιώς δεν μπορείτε να ξαναεπιχειρήσετε για παιδάκι και ο χρόνος θα περάσει, αργά η γρήγορα...

Το καλοκαιράκι θα χαλαρώσετε, θα περάσετε όμορφα και θα ξαναμείνεις έγκυος!!!

Για ότι χρειαστείς μην διστάσεις να μου γράψεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕ ΤΟ ΧΕΙ ΖΗΣΕΙ.ΟΜΩΣ ΚΑΝΕ ΛΙΓΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ. ΜΗ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕς ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΛΕς ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΑΛΑΦΡΥΝΕΙ ΛΙΓΟ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΣΚΛΗΡΟ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙς ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙς Η ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙς ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙς ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙς.ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΡΙΧΝΕΙ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ Ο ΘΕΟς ΘΑ ΣΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΞΕΡΟ ΠΟΣ ΒΙΑΣΤΙΚΑΜΕ ΙΑ ΝΑ ΑΓΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΙΑ ΤΟ ΜΟΡΟ.ΑΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟ ΠΟΣ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟ ....ΜΟΝΟ ΑΦΤΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΡΟΜΟΥ.....ΝΟΜΙΖΟ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΣΟ ΙΑ ΑΝΑΜΝΙΣΙ....ΑΚΟΜΑ ΚΕ ΕΝΑ ΣΠΑΣΙΜΟ ΣΤΙΝ ΚΙΛΙΑ ΤΟ ΒΡΕΠΟ ΚΙ ΤΟ ΧΑΙΔΕΒΟ.......ΕΠΙΣΙΣ ΕΧΟ ΚΕ ΤΟ DVD ΑΠΟ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΧΑΣΟ ΤΟ ΜΟΡΟ .....ΕΚΙ ΤΟ ΜΟΡΟ ΜΟΥ ΖΙΙ ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΑΚΟΥΜΑ ΝΑ ΑΠΟΧΟΡΙΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ......ΚΕ ΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟ ΚΕ ΜΕΤΑ ΤΙ??ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟ ΠΑΙΔΙΑ? ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΜΟΡΟ?ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟ? ΑΚΟΥΜΑ ΟΤΑΝ ΠΑΟ ΣΤΗΝ ΕΚΙΛΙΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΟ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΦΕΒΓΟ ΚΛΕΓΟΝΤΑΣ.........ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΓΟ ΤΑ ΠΑΝΔΑ ΤΑ ΣΙΝΔΙΑΖΟ ΜΕ ΜΟΡΑ......ΜΟΥ ΙΝΕ ΠΟΛΙ ΔΙΣΚΟΛΑ ΙΑΤΙ ΙΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΤΟ ΜΟΡΟ ΚΕ ΘΟ ΘΕΛΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΙ......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙς ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΘΥΜΩΝΕΙς ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΑΔΙΚΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΑΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙς?ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΩΡΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕς ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΕ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΜΑ ΕΤΣΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙς.ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΘΛΙΨΗ ΟΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΜΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙς ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙς ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΜΩΡΑΚΙ?ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙς ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙς.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lipamai pragmatika :(:(:(:(:( ....exw kai egw viwsei mia apwleia :(

ENA THA SOU PW!!OTI MA OTI KAI AN XREIASTEIS EGW THA EIMAI DIPLA SOU!!!STEILE MOU PM!GRAFE EDW!!KSESPASE!MHN TO KRATHSEIS MESA SOU...

LOGIA PARHGORIAS DEN YPARXOUN...FILIA :kiss: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΙΚΟΥΛΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ.ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΩΡΟ.ΕΖΗΣΕ ΜΟΝΟ 11 ΗΜΕΡΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ.ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ.ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ.ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ.ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΛΑΣΕΙΣ,ΘΑ ΞΑΝΑΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ,ΘΑ ΞΑΝΑΞΕΧΑΣΤΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.ΑΣΤΗ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΠΙΣΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ.ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΗ ΦΥΛΑΞΕ ΤΑ ΚΑΠΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ?ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΔΩΡΑ,ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ,ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΣΥΝΗΘΗΣΑ....ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΙΓΝΟΜΙ mpempa17 ΑΜΑ ΣΟΥ ΕΔΟΣΑ ΤΗΝ ΕΝΔΙΠΟΣΙ ΠΟΥ ΘΙΜΟΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΙΜΟΣΑ ...ΑΠΛΟΣ ΛΕΟ ΑΦΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΘΟ ΛΕΟ ΜΕ ΝΕΒΡΑ ΑΠΛΟΣ Ι ΑΠΟΛΙΑ ΙΝΕ ΜΕΓΑΛΙ.......ΑΚΟΜΑ ΚΕ ΙΑΤΡΙΝΑ ΜΟΥ ΙΠΕ ΠΟΥ ΙΝΕ ΦΙΖΙΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΚΛΕΟ ΙΑΤΙ ΙΝΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΕΝΘΟΣ.......ΑΛΙΟΣ ΕΓΟ ΙΜΕ ΠΟΛΙ ΔΙΝΑΤΙ ΚΑΡΑΚΤΙΡΑ ...ΕΧΟ ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΑ ΣΤΑ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΙΜΑΣΤΕ ΕΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ....ΑΛΛΑ ΑΦΤΟ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΟ....ΝΟΜΙΖΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΙΚΟΤΟ ΠΑΛΙ ΚΕ ΘΑ ΠΑΟ ΠΡΟΣΤΑ.......ΟΠΟΥΣ ΛΕΙ ΚΕ Ο ΑΝΔΡΑΣΜΟΥ ΚΑΦΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΙΑ ΤΟ ΚΑΛΙΤΕΡΟ.... ΑΛΑ ΑΦΤΙΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ...ΣΙΓΝΟΜΙ ΚΕ ΠΑΛΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εδω παντως να εισαι σιγουρη πως θα βρεις μια τεραστια αγκαλια και την υποστηριξη που χρειαζεσαι.....οτι θελεις να μας γραφεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπαμαι πραγματικα για οτι εζησες,σιγουρα θα παρει λιγο

χρονο για να το ξεπερασεις,αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις

και θα ξανασηκωθεις..η απωλεια ειναι μεγαλη ειχες δεθει με το μωρακι

σου προσπαθησε να βγαλεις απο μεσα σου ολο τον πονο που αισθανεσαι

προσπαθησε να εισαι κοντα με τον αντρα σου και να το αντιμετωπισετε

μαζι ..

ειμαι σιγουρη ο χρονος θα σου δωσει μια μερα οτι ονειρευτηκες..

καλη δυναμη σου ευχομαι ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπαμαι πραγματικα για οτι εζησες,σιγουρα θα παρει λιγο

χρονο για να το ξεπερασεις,αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις

και θα ξανασηκωθεις..η απωλεια ειναι μεγαλη ειχες δεθει με το μωρακι

σου προσπαθησε να βγαλεις απο μεσα σου ολο τον πονο που αισθανεσαι

προσπαθησε να εισαι κοντα με τον αντρα σου και να το αντιμετωπισετε

μαζι ..

ειμαι σιγουρη ο χρονος θα σου δωσει μια μερα οτι ονειρευτηκες..

καλη δυναμη σου ευχομαι ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙς ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΥΤΕΣΑΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΕΜΕΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙς ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΓΕ ΛΙΙΙΙΙΙΓΟ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙς ΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙς. ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΙΣΩς Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΕΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙς ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΑ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΡΑ ΣΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AFTO ITHELA NA SOU PO.OT SE TETOIES PERIPTOSEIS I LISI EINAI AFTI.RAVOYN GIA NA APOFIGOUN TIN APOVOLI.MIN ANISIXEIS OLA KALA THA PANE KAI SIGOURA AKSIZEI KATHE THISIA GIA NA KRATISEIS AGGALIA TO MORAKI SOU.KALI DYNAMI KAI OTI XREIASTEIS STEILE MINIMA.NA SAI KALA

line_m123_beg_micky_time_1255492800_text_cf20caf9edf3f4e1edf4dfedeff220eceff520e5dfede1e9.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...