Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οι μάγισσες της Σμύρνης ( Θεσσαλονίκης Αθήνας, Πάτ

Recommended Posts

Ηθειτσα θα βλεπει τα "επισημα" εγονια της στη χαση και στη φεξη εξαιτιας του γιοκα της. Τι να πει κανεις.

Ουαοθ μπελλα μου βαζεις ιδεες...αντι να θηλαζω το μωρο με τη νυχτικια...θα τσιτσιδοθω τελιως...μμμ...ειναι και περιοδος νυστειας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπελα, ακομη ντυμενη μου εισαι?

Εγω τα εχω βγαλει εδω και ωρα! :laugh:

Σεσιλια, τι μου θυνισες!

Την πεθερουλα μου, σαρακοστη μου λεει θα φας κρεας?

Οχι της λεω νυστευω!

Απο αυτο το κρεας νηστευεις απο το αλλο δεν νηστευεις? :laugh:

Cesilia έγραψε:

Ηθειτσα θα βλεπει τα "επισημα" εγονια της στη χαση και στη φεξη εξαιτιας του γιοκα της. Τι να πει κανεις.

Ουαοθ μπελλα μου βαζεις ιδεες...αντι να θηλαζω το μωρο με τη νυχτικια...θα τσιτσιδοθω τελιως...μμμ...ειναι και περιοδος νυστειας!!!

ti mou thumises,se mia suzitisi sto xorio gurnaei k mou leei mia theia...aaa paidia einai afta apo o proto gamo!!!!!!!!!! k tis leo ti les re theia ?k ta alla ti einai dil?skulia? ma ti antilipseis thee mou!!

Ελα μου ντε!! Λες και τα αλλα δε ειναι του γιου της!!! Στο κατω κατω καλα του εκανε. Αμα εινα τοσο βλακας και μια γυναικα τοσο ευκολα τον τυληξε και του διελυσε την οικογεννια...ειναι και αυτος αξιος της μοιρας του. Η αλλη την δουλεια της εκανε!!!

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Χρύσα (από εκεί δε βγαίνει το Σεσίλια;), αυτά είναι εντελώς ξεπερασμένα. Αν ο άντρας περιμένει από τη γυναίκα του να είναι υπηρέτρια και θεογκόμενα παράλληλα, τότε δεν αξίζει τον κόπο.

Αν θέλει να είναι η γυναίκα του περιποιημένη, τότε να τη βοηθά με τις δουλειές. Κι άμα δε θέλει ν' ακούει γκρίνια και κλάματα, τότε να μην παντρευτεί και να μην κάνει παιδιά.

Η Κατίνα στις Μάγισσες της Σμύρνης (και η Μάρα Μεϊμαρίδη που έγραψε το βιβλίο) είναι πρότυπα κατινάρας. Διάβαζα μια στήλη της Μεϊμαρίδη σε γνωστό περιοδικό) και είχα φρίξει με τις συμβουλές που έδινε. Καμία ηθική, καμία αγάπη, μόνο εγωισμός. Το παν να κρατήσεις έναν άντρα, ενώ ούτε εσύ τον αγαπάς, ούτε κι αυτός σ' αγαπά πια. Αλλά να τον κρατήσεις, γιατί έτσι θέλεις. Γιατί δε θέλεις να σε παρατήσει αυτός, επειδή είναι θέμα εγωισμού.

Η εποχή που ο άντρας δούλευε και γυρνούσε στο σπίτι και τα έβρισκε όλα τέλεια, έχει περάσει. Τώρα ο άντρας γυρνά απ' τη δουλειά και ανασκουμπώνεται να βοηθήσει.

Συμφωνω κι επαυξανω!!! ;););)

Βεβαια το βιβλιο ειναι πολυ ωραιο αλλα μη ξεχνας Χρυσα μου πως η Κατινα δεν εκανε ποτε παιδια,επαιρνε τον ενα ματσωμενο μετα τον αλλο και η μονη της εννοια ηταν τι ματζουνι θα κανει για να τον τυληξει,τι θα στολιστει και ποσες φορες τη μερα θα του κατσει!

Βεβαια αυτο δεν ανερει το οτι αν ειμαστε συνεχως μεσα στη γκρινια και κυκλοφορουμε μονιμως σα γυφτακια λογικο ειναι να ξενερωσει κι αυτος... :silly: :P

savropinguinos έγραψε:

δυστυχως πρεπει να εισια στην τριχα για να μην κοιταξει καμμια αλλη που θα ειναι στην τριχα...και μη μου πειτε γ αγαπες και πρασινα αλογα ,καλη η αγαπη μα πρεπει να προσπαθουμε παντα για την σχεση και να μην αφηνομαστε....οι αντρες δε οταν παντρευονται γινονται χειροτεροι κ απο τις γυναικες,αυτοι αφηνονται πιο πολυ γτ νομιζουν οτι εδεσαν το γαιδαρο τους,θελει πολυ προσπαθεια η σχεση διοτι κατανταει ρουτινα μετα απο καποιο καιρο...

Παράλληε βίε με καλύπτεις...

καταρχάς η συγκεκριμένη συγγραφέας δεν...

ας μην εθελοτυφλούμε...μέχρι πότε και ο σύντροφος θα έχει υπομονή;;;

εμείς δηλαδή θα θέλαμε να είναι ο σύντροφός μας απεριποίητος διαρκώς;;;

είναι θέμα σεβασμού θεωρώ...πρώτα αυτοσεβασμού βέβαια...

η αδιαφορία δηλώνει κακό εσωτερικό κόσμο...

δε δένεις τον γάιδαρό σου και πετάς και το κλειδί!!! :lol:

ειδικά οι γυναίκες έχουν θεώρηση τέτοια...αν έχεις και παιδιά...

τότε σκοτώνεις και τον γάιδαρο...δεν τον χρειάζεσαι... :woohoo:

ο σύντροφος αν θα φύγει...αλλά εμείς τον απωθούμε...δεν είναι μονόπλευρο...

και αν είναι φυσικά να ενδίδουμε σε πειρασμούς που καθημερινά παρουσιάζονται, τότε κλάφτα Χαράλαμπε...η σχέση μπάζει πολύ αέρα τότε...!

ωχ μωρα αν θελουν να την κανουν ωρα τους καλη.σημαινει οτι δεν αξιζαν.τον πουλο.θα υπαρξει καποιος που σε αγαπαει γι αυτο που εισαι και οχι για ολα τα αλλα.στην τελικη βαλε εναν αντρα σπιτι με παιδια,δουλεια και δουλειες στο σπιτι και ελα να μου πεις πως θα ναι τα μουτρα τους.ευγνωμοσυνη θα επρεπε να μας εχουν γι αυτα που κανουμε...ελεος. :P

Κατρινα θα συμφωνησψ...αλλα θα συμφωνισω και με την Τσελινγκας.

ΟΚ ειπαμε δεν θα τριγυρναμε και σαν τισ γυφτισσες...αλλα την προ τεκνου κατασταση δεν μπορω να τη διατυρισω και να θελλω. Τα ρουχα μου ειναι καθαρα, ενα μπανιο προλαβαινω να το κανω..αλλα νυχια, αποτρυχωση κωμμοτηριο ε πως να το κανουμε σε ευδομαδιαια βαση δεν προλαβαινω...και δεν διαθετω την οικονομικη ανεση πλεων τνα τα κανω. Κακα τα ψεμματα οταν κανεις ενα( και δυο...και τρια) παιδια καποια πραγματα πανε πισω. Δεν εψω την οικονομικη επιφανεια ουτε τον χρονο να τα κανω τοσο συχνα.

Αλλα απο την αλλη καηκε ο κ...ς μου που λενε. Γιατι μετα το παιδι ο αντρουλης μου ολο εξτρα δουλιες κανει...ολο υπερωριες δουλευει...μηπως με δουλεβει ψιλο γαζι. Και λεω εγω τωρα. ΟΚ τα κιλακια τα χασαμε..αλλα μια κοιλιτσα και μια μικροχαλαρωση την εχω. Ειμαι και 30 δεν ειμαι 25 οταν με πρωτογνωρησε. Ασε που εμενα οι καμπυλες μου μου αρεσουν.

Συγγνώμη, αλλά οι άντρες μας είναι όπως όταν τους γνωρίσαμε; Ο δικός μου είναι περίπου δέκα κιλά πάνω, αλλά εγώ πάλι κούκλο τον βλέπω. Εγώ είμαι στα ίδια κιλά (άντε να έχω πάρει 2 κιλά), αλλά έτυχε, δεν το έβαλα και σκοπό να διατηρηθώ λεπτή για να μην τον χάσω.

Αυτά τα πρότυπα της τέλειας γυναίκας, που έχει τον άντρα της πασά κι αφέντη είναι εντελώς ξεπερασμένα. Φυσικά και για τη διάλυση ενός γάμου φταίνε και οι δύο, αλλά μπορεί να είναι ο άντρας αυτός που απωθεί τη γυναίκα, επειδή περιμένει από αυτήν να είναι η μάνα του (καλή νοικοκυρά), η Πάμελα Άντερσον (γκομενάρα χωρίς αναστολές) και η Αντζελίνα Τζολί (πολύτεκνή μάνα-θεογκόμενα)σε συσκευασία του ενός.

Cecilia αντιλαβάνομαι όσα λες... :);)

Μήπως είμαι και σε διαφορετική κατάσταση;;;το κατά δύναμιν...

Πάρε ένα καρμάτακι για να αλληλοστηριζόμαστε! :cheer:

ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΟΝΤΕΛΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΡΑΤΩΝΟΥΝ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ........ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΙ Η ΘΕΑ Η ΙΔΙΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ..ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ.ΑΣ ΑΓΧΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ'

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ

Παντα με το κατω κεφαλι σκεφτονται...τωρα θα αλλαξουν?ποιος εχασε το μυαλο του για να το βρουν οι αντρες?ασε με μωρε...οτι θελει ας κανει..

Ανταποδιδω το καρμα!!! παω να κανω μπανιο. Επιτελους τον κοιμησα!!! Ελπιζω να μην ξυπνησει γιατι εχω σκοπο να ξελογιασω τον αντρα μου...δεν χωραω βεβαια στο κοκκινο γουνινο στριγκ αλλα δεν πειραζε. Ελπιζω ο πειναλεων μου να μη μας κοψει στο καλυτερο.χιχιχιχιχι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...