Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 62
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

cristi έγραψε:

μαριαντακι ειμαι μελος αλλα το ανοιξα εδω το θεμα γιατι ειχα τρομερα νευρα και χρειαζομουν επειγοντως την παρεα σας. απλα στη ομαδα δεν εχει τοση κινηση, δεν την σνομπαρω ομως! Ελπιζω να μην με παρεξηγησες... ;)

cristi μου και βεβαια δεν σε παρεξηγω ουτε θεμα, το εγραψα για να μαζευτουν και οι υπολοιπες και ετσι να τα λεμε εκει και να υπαρχει παντα κινηση :) εγω οταν μενω μαμμυ μπαινω και εκει για να δω αν υπαρχει κατι νεοτερο οποτε αν μαζευτουμε πολλες ολο και καποια θα ειναι εκει να πεις το προβλημα σου και εσυ και ολες μας!!! θα εχω να πω εγω τωρα που ερχονται γιορτες ουυυυυ :laugh: φιλακια

Υ.Γ οσες κανατε αιτηση γινατε δεκτες οποτε μπορειτε να μπειτε απο τωρα

Δημοσίευση

μονο αμα μετακομισεις cristi θα γλιτωσεις η αν τα παρει αγρια ο αντρας σου και την βαλει στον παγο και ουτε την βλεπει για ενα διαστημα και ετσι βαλει μυαλο αλλιως δεν γλιτωνεις και ειναι γεγονος οτι οταν κανουμε παιδια γινονται χειροτερες, ασε που βρισκουν και προφαση για να κατσικωνονται στο σπιτι συνεχεια, οτι και καλα θελουν να δουν το εγγονι και δεν θα της αναγνωριζει ετσι και δεν ερχονται συνεχεια και αλλα τετοια κουφα!!!!!

Δημοσίευση

Εγώ κοριτσια την κατάσταση την πείρα μόνη μου στα χέρια μου, έκατσα και της μίλησα μόνη μου, τώρα βέβαια σαν να μην της είπα τπτ είναι γιατί απλά κάνει τα ίδια με πριν "κρυφά" υποτίθεται απο εμένα :laugh: :laugh: :laugh: Ο άντρας μου, μου έλεγε οτι έτσι είναι η μάνα του και οτι όποιος και αν προσπάθησε να της μιλήσει δεν άκουσε ποτέ και τπτ! Δίκιο είχε όπως αποδήχθηκε! :angry:

Πάντως μετα την κουβέντα με την πεθερά μου το συζήτησα και με την κουνιάδα μου, που και εκείνη τραβάει τα ίδια απο την μάνα της, μόνο που το κρύβει εκλεπτισμένα! :laugh: και είμαι σίγουρη οτι το συζήτησαν μιας και λενε τα ΠΑΝΤΑ μεταξύ τους...

Η κατάσταση άρχισε να γίνεται κουραστική τώρα με το παιδί, πριν δεν είχα καταλάβει τπτ γιατί δεν έδινα καμμία μα καμμία σημασία!Τώρα όμως με το παιδί δεν μπορώ να μην δίνω σημασία στο τι λέει ή μάλλον τι θα αρχίσει να κάνει στο παιδί όταν μεγαλώσει λίγο η μπεμπούλα! :blink:

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

αχ ειρηνηβαλαντια θα την κλεψω την εικονιτσα που εβαλες για τις πεθερες ενωθειτε δεν σε πειραζει ε;

Εννοείται δε με πειράζει

Για αυτό τις ψάχνω και τις βάζω!

Έξαλλου με τέτοιες φατσουλες που βλέπω γίνεται να πω όχι;

Δημοσίευση

Κρίστι γιατι ανοιγεις τετοια θεμαρα...γιατι με κολαζει πρωη πρωη και τροω την μηλοπητα μου ωραια ωραια!!!! Δεν μηλαμε για πεθερες!!!! Η δικια ειναι ενας αγγελος- δυστιχως η δικια μου ζει ακομα. βεβαια μπροστα σε κατι αλλες η πεθερα μου ειναι οντος ενας αγγελο;ς αλλα αυτο το ανακατεμα δεν αντεχεται. Και τα μουτρα οταν κανει κατι που δεν της αρεσει;;;;

Η δικια μου ειναι μυστηρια. Θλει να κανει μπανιο το μωρο μου ευτη...ΟΚ μεχτι ενος σημειου...οταν ομως μου πεταει οτι δεν εμπιστευετε εμενα να το κανω μπανιο...της πετας το μπανιερακι κατακεφαλα...... τις προαλες παρυγγειλα καινουριο σερβιτισο απο την ΙΩΝΙΑ για καλο. το στα διαλο δεν δικαιουμαι να εχω ενα...γουσταρω να τροω σε πορσελανες...δικα μου λευτα ειναι οπως γπυσταρω τα τροω...ξυνησε τα μουτρα της...μου λεει και ο αλλος ο χαλβας ...μη λες σε κανενα ποσο κανει...τωτε ειναι που τα πηρα...εγω δηλαδη σκοτονομαι στη δουλεια, παρατησα μικρο μικρο το μωρο νου για να δουλεψω και θα μου πει τι να κανω τα λευτα μου γρρρρρρ. Αλλα το θεμα της ειναι οτι εγω στο σπιτι μου- δυστηχως μενουμε πανω κατω- εχω σχεδον τα παντα- καποια ειναι φτηνα, καποια ειναι ακριβα, η κορη της δεν εχει τιποτα στις 10 Ιουλιου παντρεβετε. Συγνωμη ρε συ εγω φταιω που μεχρι τα 34 που ειναι αλλαξε 4 επαγελματα και δεν εχει μια. Εγω φταιω που στα 30 αποφασησε οτι να γινει δασκαλα, ουτε οτι παρατησε δουλεια σε δημοσιο νοσοκομειο για να τελιωσει της σπουδες της. Ασε...μην ανοθγεις τετοια θεματα γιατι θα μου κατσει η μηλοπητα στο λαιμο...τοσο ρευμα ξοδεψα τοσα μηλα, αυγα αλευρη...κριμα να παει χαμενη..το θα πει και η πεθερα μου τστστσ ντροπη σπαταλη...να κανεις οικονομια...

Δημοσίευση

Κορίτσια, από αυτά που διαβάζω και καταλαβαίνω, είναι πόσα δικαιώματα θα δώσεις στον άλλον...

Δηλαδή, Κρίστι, εσύ μπορεί να δυσανασχετείς μ' αυτήν την κατάσταση, αλλά ο άντρας σου πάει και τα ξεφουρνίζει όλα, και της δίνει πάτημα να συνεχίσει να ανακατεύεται... Αντίθετα, τα κορίτσια που οι άντρες τους πρώτοι αντιδρούν, δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα.

Εμένα ο άντρας μου έφυγε νωρίς από το σπίτι του, πήγε να σπουδάσει 17.5 χρονών, και από τότε δεν επέστρεψε ποτέ μόνιμα. Όταν τα φτιάξαμε, πηγαίναμε αρχικά σχετικά συχνά στην Πάτρα, από τη Θεσσαλονίκη, αλλά γενικά δεν ανακατεύονταν. Του είχαν και εμπιστοσύνη, επειδή είναι ήσυχος και καλό παιδί. Ο δεύτερος γιός είναι πιο αλητάκι, αλλά και πιο κουτοπόνηρος, και η μάνα του ανακατευόταν συνέχεια στη ζωή του, μέχρι που κρυφάκουγε τα τηλεφωνήματά του, δήθεν για το καλό του...

Όταν παντρεύτηκε πρώτη φορά, ανακατευόταν πάλι αρκετά. Αλλά το θέμα είναι ότι της έδιναν δικαιώματα. Είχαν το σπίτι τους, και πήγαιναν και έμεναν σπίτι της για μέρες... Αυτή τους μαγείρευε, τους έπλενε τα ρούχα, ασχολιόταν με το παιδί, και η γυναίκα του που δε δούλευε, δε βοηθούσε καθόλου. Τέτοιος μαζοχισμός, να έχεις το σπίτι σου και να πηγαίνεις θεληματικά να μένεις στην πεθερά, δεν έχει ξαναγίνει!!!! Τους είχε αυτή συνέχεια μες στα πόδια της, ε ανακατευόταν...

Τώρα αυτός ξαναπαντρεύτηκε, και κάθε μέρα παίρνουν και οι δύο τηλέφωνο τη μαμάκα τους και της δίνουν αναφορά.

Όσο για τον τρίτο γιό, τι να πω... Από πόσες τον έχει χωρίσει, γιατί τον θέλει δεμένο στο βρακί της...

Εμάς μια φορά πήγε να κάνει το δικό της, κι έβαλε λυτούς και δεμένους να παίρνουν τον άντρα μου τηλέφωνο για να τον κάνουν να νιώσει τύψεις, αλλά αυτός επέμεινε και της έκοψε το βήχα...

Δημοσίευση

Αχ Αννα Μαρια εσυ τουλαχιστον εχεις υποστιρικτη τον αντρα σου. Δε λεει η πεθερα σου οτι τον εχεις βαλει στο βρακι σου!!! Εμενα μια φορα το πε σε μια φιλη της. Ναι τον εχω βαλει στο "βικτρια" Sercret βρακη μου εχει αυτη κανενα προβλημα!!!

Δημοσίευση

Κοίτα, δεν ξέρω τι λέει και τι δε λέει. Αφού είναι μακριά μας, μπορεί να λέει τα πάντα. Μια φορά τα είχα παίξει. Την πήρε τηλέφωνο η ετεροθαλής αδελφή της (ή την πήρε αυτή), για να της ευχηθεί για το Πάσχα. Τα είπανε, μες στα μέλια, μες στην τρελή χαρά, κλείνει το τηλέφωνο, κι αρχίζει έεεεενα θάψιμο, έεεεενα θάψιμο... Δεν μπορείτε να φανταστείτε...

Δημοσίευση

Το πολυ πολυ να ιυοιετησεις. Ελπιζω στην Κυπρο τα πραγματα να ειναι διαφορετικα γιατι στην Ελλαδα ειναι Δραμα. Μια φιλη μου που ξεκινησε διαδικασια συχτιριζει το Ελληνικο κρατος Προνοιας

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...