Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 62
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

speed έγραψε:

να σας δώσω τη δικιά μου?

Έχασα τη μανα μου στην εγκυμοσύνη και οπως είναι φυσικό θέλω να δώσω το όνομα της....Σιγά μη χαίρομαι!!!! Ενώ έχει ακούσει 2 φορες το όνομα θέλει και τρίτη και ας εχασα τη μαμα μου χωρις να δει ούτε ένα εγγονάκι. Εγω ειμαι παιδι του σωλήνα. ο αντράς μου φυσικα και ειναι με το μέρος τησ μαμας του και ο κόσμος γύρω τους ειναι τρελός που θέλει να ακουσει το ονομα της μαμας μου!

ξέχασα να σας πώ πως μένουμε κάτω απο την πεθερα και τον πεθερό. Ο άντρα μου το αποφάσισε αυτό το διαστημα που ο πατερασ μου νοσηλευόταν με εγχειρηση καρδιάς. ( η φράση του αντρα μου ήταν: Δεν θα περιμένω εσένα ποτε θα σου ... για να αποφασίσεις που θα μέινουμε). Και γω το βοδι δέχτηκα. Απο έλεγχο δεν το συζητω. Απο καυγάδεσ με τα πεθερικα... απειρους. Και για τον αντρα μου παντα εχουν δικιο. Εχω και την μικρή με ουρολοίμωξη,τα δικά μου δόντια σπάνε απο τη ρίζα λόγω άγχους (σφίξιμο τη νυχτα)...αστα λιγο πριν τα ραδικια αναποδα!!!

Δημοσίευση

Εμενα ετσι κανει με την επιχειρηση του αντρα μου. Συνεχεια ρωταει εμενα πως παει το μαγαζι γιατι αυτος δεν της λεει. Μεχρι που καποια μερα με εβρισε ο αντρας μου γιατι εκεινη μια αναποδια να του τυχει κατευθειαν κλαιει. Οποτε απο τοτε της λεω "δε μου λεει τιποτα γιατι φοβαται μην στα πω" οποτε σταματησε να ρωταει. Απο τη μια την καταλαβαινω. Θελει να ξερει πως ειναι το παιδι της οικονομικα απο την αλλη δε γινεται να δινω και αναφορα. Αλλα ειναι τοσο γατα που αμα θελει να μαθει παλι μαθαινει με τον τροπο της. :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

speed έγραψε:

να σας δώσω τη δικιά μου?

Έχασα τη μανα μου στην εγκυμοσύνη και οπως είναι φυσικό θέλω να δώσω το όνομα της....Σιγά μη χαίρομαι!!!! Ενώ έχει ακούσει 2 φορες το όνομα θέλει και τρίτη και ας εχασα τη μαμα μου χωρις να δει ούτε ένα εγγονάκι. Εγω ειμαι παιδι του σωλήνα. ο αντράς μου φυσικα και ειναι με το μέρος τησ μαμας του και ο κόσμος γύρω τους ειναι τρελός που θέλει να ακουσει το ονομα της μαμας μου!

ξέχασα να σας πώ πως μένουμε κάτω απο την πεθερα και τον πεθερό. Ο άντρα μου το αποφάσισε αυτό το διαστημα που ο πατερασ μου νοσηλευόταν με εγχειρηση καρδιάς. ( η φράση του αντρα μου ήταν: Δεν θα περιμένω εσένα ποτε θα σου ... για να αποφασίσεις που θα μέινουμε). Και γω το βοδι δέχτηκα. Απο έλεγχο δεν το συζητω. Απο καυγάδεσ με τα πεθερικα... απειρους. Και για τον αντρα μου παντα εχουν δικιο. Εχω και την μικρή με ουρολοίμωξη,τα δικά μου δόντια σπάνε απο τη ρίζα λόγω άγχους (σφίξιμο τη νυχτα)...αστα λιγο πριν τα ραδικια αναποδα!!!

Ειπα να πω τν πονο μου και βρηκα μεγαλυτερο....

Τι να πω speed μου... υπομονη ειναι λιγο!

Δημοσίευση

Ναι βρε παπακι70 αυτο ειναι το ζητημα οτι και εγω δε μπορω να κρυψω τιποτα απο πουθενα! Εμενα η μαμα μου ουτε τι μισθο ακριβως παιρνει ο αντρας μου ξερει, στο περιπου, και δεν λεει κουβεντα. Αν πηγαινε να ανακατευτει ομως θα ειχα το θαρρος και θα της το ξεκοβα. Στην πεθερα τωρα τι να πω...

Δημοσίευση

cristi έγραψε:

Κοριτσια δεν αντεχω αλλο... Μου εχει σπασει τα νευρα... Θελει να τα μαθαινει ολα! Που πηγαμε, τι καναμε, ποιον χαιρετισαμε, ποσα ξοδεψαμε...

Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ξερει αν πασα ωρα και στιγμη που ειμαστε και τι κανουμε!

Δε με πειραζει να ξερει, γιατι δεν κανουμε κατι κρυφο και ουτως ή αλλως παντρεμενο ζευγαρι ειμαστε, αλλα με τον τροπο της απαιτει να τα ξερει ολα και αυτο εχει καταντησει κουραστικο. Απιστευτα κουραστικο!

Καθονται με την κουνιαδα μου και συζητανε τα παντα! Τα παντα ομως!

Χθες χαιρετησε καποιον ο αντρας μου μπροστα στην κουνιαδα μου και σημερα η πεθερα μου μας ρωτησε ποιος ηταν αυτος! Ελεος! ποιος να ηταν!

Ελεγχει τον αντρα μου οπως οταν ηταν 15! Και αυτος δεν το καταλαβαινει γιατι το κανει με αριστοτεχνικο τροπο και της τα λεει ολα!Δεν θελω να κρυψω κατι, αλλα ελεος δεν μπορουμε να εχουμε λιγο ιδιωτικη ζωη? Νιωθω οτι συνεχως οτι κι αν κανουμε εχουμε ενα ματι απο πανω μας!

Ελεγχει ακομα και τι ξοδευουμε! Ποσο μας ηρθε η ΔΕΗ το τηλεφωνο και το πετρελαιο! Μας κοιταει απο πανω μεχρι κατω μη και φοραμε τιποτα καινουριο και εχουμε ξοδεψει! Εμεις ομως μια χαρα τον βγαζουμε τον μηνα.

Ακομα και τις παρεες μας θελει να ξερει! Ποτε καλεσαμε κοσμο στο σπιτι, ποιους,κτλ...

Κοριτσια ειλικρινα δεν την μπορω αλλο... Πιο παλια την αντεχα αλλα τωρα εχουν μαζευτει πολλα![/quote

Ωραία, αυτή ρωτάει για να τα μαθαίνει όλα, εσύ όμως (άσε τον άντρα σου προς το παρόν) γιατί να της απαντάς;;;;

¨οσο περνάει από το χέρι σου φρόντισε όταν σε ρωτάει το ίδιο αριστοτεχνικά κι εσύ να μην της απαντάς και να αλλάζεις κουβέντα. Και γενικά να φροντίζεις να μην έχεις και πολλά πολλά μαζί της.

Όσο για τον άντρα σου κάνε του σιγά σιγά μια ήρεμη συζήτηση πως ότι κάνετε μεταξύ σας δεν χρειάζεται να λαμβάνουν γνώση και οι τρίτοι (φέρνοντάς του ως παράδειγμα τους γονείς σου ότι δεν θα ήθελε να ξέρουν ανα πάσα ώρα και στιγμή τί κανατε και πως το κανατε).

Αλλά στην πεθερά σου μόνο αν της βάλεις πάγο και την κρατήσεις σε απόσταση τότε δεν θα μπορεί να ρωτάει με άνεση. Κι αν ακόμη συνεχίζει να ρωτάει με άνεση μπορείς να της πετάξεις και ένα πολύ ευγενικό αλλά παγωτικό:"μητέρα δεν νομίζω να σας αφορά". Θα σου πώ εγώ πόσα εγκεφαλικά να περάσει για να συνέλθει.

Δημοσίευση

ναι ελπιζω οτι οταν θα κανω παιδακι θα εχω αλλον αερα και δεν θα τις αφηνω πολλα περιθωρια, αν και νομιζω οτι ειμαι περισσοτερο σκληρη και ανοιγω το στομα μου περισσοτερο απ'οτι παλαιοτερα.

Λιλακι το θεμα ειναι οτι τα περισσοτερα κανω οτι δεν τα ακουσα, αλλα και παλι δεν παυει να ειναι ενοχλητικη ολη αυτη η παρεμβολη στη ζωη μας.

Απο την αλλη εχω μιλησει στον αντρα μου μεσες ακρες και συμφωνει οτι μερικα πραγματα πρεπει να μενουν μεταξυ μας. Τη μαλωνει καμια φορα. Αλλα μετα απο λιγο τα ξεχναει και θελει διαρκως υπενθυμηση στο να κραταει λιγο το στομα του. Για παραδειγμα: στο γαμηλιο ταξιδι καναμε δυο αρκετα ακριβες αγορες για την ντουλαπα μας. Εγω επειδη ηξερα τι θα επακολουθησει πριν γυρισουμε ελλαδα του ειπα οτι καλυτερα να πουμε την μιση τιμη απο την κανονικη, αν και παλι θα ηταν υψηλη, για να γλιτωσουμε γκρινιες και να μη μας το βγαλουν ξινο. Συμφωνησαμε λοιπον να πουμε σε ολους ψευτικη τιμη για να αποφυγουμε μπλεξιματα. Ε ετσι κι εγινε. Πριν απο λιγες μερες λοιπον ο αντρας μου φορεσε το δωρακι του και το εδειξε ολο χαρα στη μαμα του, αυτη τον ρωτησε αν ηταν ακριβο και αυτος ξεφουρνησε την κανονικη του τιμη. Περιττο να σας πω τι επακολουθησε....

Δημοσίευση

cristi έγραψε:

. Για παραδειγμα: στο γαμηλιο ταξιδι καναμε δυο αρκετα ακριβες αγορες για την ντουλαπα μας. Εγω επειδη ηξερα τι θα επακολουθησει πριν γυρισουμε ελλαδα του ειπα οτι καλυτερα να πουμε την μιση τιμη απο την κανονικη, αν και παλι θα ηταν υψηλη, για να γλιτωσουμε γκρινιες και να μη μας το βγαλουν ξινο. Συμφωνησαμε λοιπον να πουμε σε ολους ψευτικη τιμη για να αποφυγουμε μπλεξιματα. Ε ετσι κι εγινε. Πριν απο λιγες μερες λοιπον ο αντρας μου φορεσε το δωρακι του και το εδειξε ολο χαρα στη μαμα του, αυτη τον ρωτησε αν ηταν ακριβο και αυτος ξεφουρνησε την κανονικη του τιμη. Περιττο να σας πω τι επακολουθησε....

χαχαχαχαχα με εσενα μπορω να μιλαω για ωρες.....χαχαχα

παρε κ ενα καρμα γιατι σε συμπαθησα!!

Εγω δεν θα ξεχασω ποτε τη μουτζα που μου ειχε δωσει η κουνιαδα μου που πριν 10 χρονια ψωνισα εγω απο την bsb ενα τζιν πουκαμισο, τοτε 17000δρχ!!Εντωμεταξυ εγω δουλευα τοτε, κ εμενα με τους γονεις που σημαινει υποχρεωσεις μηδεν!!

χαχαχα τι μου θυμισες....

Δημοσίευση

Εμείς πάλι πάντα στον κόσμο μας σε κορίτσια. Ειδικά ο άντρας μου είναι αφασία. Μπορεί να μας ρωτούσαν κάτι πιο παλιά κι εμείς πάντα τους γειώναμε :laugh: :laugh: :laugh: Ε τώρα έχουν πάψει να ασχολούνται. Η πεθερά είναι του στυλ ή θα χωθώ και θα τα ξέρω όλα και θα κάνω εγώ κουμάντο ή τίποτα. Κι εμείς είπαμε από την αρχή ΤΙΠΟΤΑ και τώρα δεν ασχολούνται με τίποτα. Ειδικά αυτή ούτε να δει τα μωρά μας :blink:

Είναι λίγο τζαζ αλλά δεν μας πειράζει καθόλου. Εμείς είμαστε ευτυχισμένοι.

Που είναι ρε κορίτσια οι πεθερόπληκτες??? Δεν καταλαβα

Δημοσίευση

cristi έγραψε:

Κοριτσια δεν αντεχω αλλο... Μου εχει σπασει τα νευρα... Θελει να τα μαθαινει ολα! Που πηγαμε, τι καναμε, ποιον χαιρετισαμε, ποσα ξοδεψαμε...

Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ξερει αν πασα ωρα και στιγμη που ειμαστε και τι κανουμε!

Ελεγχει ακομα και τι ξοδευουμε! Ποσο μας ηρθε η ΔΕΗ το τηλεφωνο και το πετρελαιο! Μας κοιταει απο πανω μεχρι κατω μη και φοραμε τιποτα καινουριο και εχουμε ξοδεψει! Ακομα και τις παρεες μας θελει να ξερει! Ποτε καλεσαμε κοσμο στο σπιτι, ποιους,κτλ...

Etsi akribos, akribos omos einai o petheros mou!!

Ola thelei na ta kserei ola, pos leei kai to tragoudi kai thelei na leei panta gia ta panta!!!!

Ti kanoume emeis? Polu apla otan rotaei den tou apantame.

To ekane sunexeia to kaname sunexeia kai tora exei psiloxalarosei. De rotaei toulaxiston sunexeia, oxi oti efuge to xoui!

P.x. Rotage otan xtupage to tel. poios einai kai ego ton agnoousa. Den tou apantousa kan i ekana kati allo.

Se katalabaino. Den uparxei kai pio ekneuristiko ap' auto.

Δημοσίευση

αχ κοριτσακια βλεπω πολλες εχετε τραβηξει τα δικα μου!

οι πεθερολπηκτες ειναι στο κοινοτητα->ομαδες->πεθεροπληκτες-> πατα να γινεις μελος. Το κοινοτητα ειναι πανω στην μπλε μπαρα διπλα στο φορουμ.

xntou σημερα με ρωτησε αν η μπλουζα που φοραει ο αντρας μου ειναι καινουρια και μολις της ειπα ναι ξινισε... ουτε με γεια ουτε τιποτα.

Λες και της ειπα οτι την κλεψαμε.....

Δημοσίευση

cristi έγραψε:

αχ κοριτσακια βλεπω πολλες εχετε τραβηξει τα δικα μου!

οι πεθερολπηκτες ειναι στο κοινοτητα->ομαδες->πεθεροπληκτες-> πατα να γινεις μελος. Το κοινοτητα ειναι πανω στην μπλε μπαρα διπλα στο φορουμ.

xntou σημερα με ρωτησε αν η μπλουζα που φοραει ο αντρας μου ειναι καινουρια και μολις της ειπα ναι ξινισε... ουτε με γεια ουτε τιποτα.

Λες και της ειπα οτι την κλεψαμε.....

Βρε cristi πες μας κι άλλα :laugh: Γελάω μόνη μου με αυτά που σας κάνει. Κοριτσάκι μου μη χαλιέσαι πάρτο κι εσυ στην πλάκα και απάντα αναλόγως. Εγώ έκανα κάπως έτσι πχ:

-Ποιος ήταν κάτω χτες?? (στο σπίτι μας)

- Κανένας κοιμομασταν από τις 10 ( πάταγος εν τω μεταξύ στο σπίτι)Με κοιτούσαν λίγο έτσι :huh::huh: και η κουβέντα κοβόταν.

Πήραμε αυτοκίνητο καινούργιο και τους ήρθε ουρανοκατέβατο. Πλέον δεν ξέρουν που πάμε, τι κάνουμε ούτε ότι ψάχνουμε διαμέρισμα να μετακομίσουμε. Καμιά μέρα θα δουνε άλλον να μένει εδώ και θα μείνουν παγωτο :ohmy:

Να πω όμως πως σε όοοολα έχω τον αντρούλη μου που τραβάει μπροστά κι εγώ ακολουθώ δειλά δειλά. Ειμαι πολύ τυχερή :laugh:

Δημοσίευση

ax ax ax koritsia egw ti na pw????????

pou ton exei pei axristo,anikano,den tha kanei pote swsti oikogeneia,oti tha ton diwksw giati den mporei na kanei tipota stin zwi tou!gia ena xreos tou exei pei na AYTOKTONISEI!!!H IDIA H MHTERA TOU!!!!!!!!!!kai meta tou elege signwmi panw sta neura mou!!!

e re koritsia den legonte miteres autes kai den eprepe na ginoun pote!!!!!!!!!!! :angry:

THELEI NA ME KANEI NA TON XWRISW... :ohmy::ohmy::ohmy:

Δημοσίευση

EMAS KOPELA MOU ELEGXEI TA PANTAAAAAAAAAA

AN PLIRWNOUME!!!AN EXOUME PAREI KATI KAINOURGIO KAI GIATI!!!PERNEI THLEFWNO STHN TRAPEZA O PATERAS TOU KAI KANEI OTI EINAI O GIOS TOU!!! E OXI!!!PARAPAEI !!!!

AFOU EXEI NEURIASEI PARA POLY KAI MOU LEEI NA KSEREIS OI GONEIS MOU OUSIASTIKA DEN YPARXOUN GIA MENA META APO AYTA POU MOU LENE KAI KANOUN!!!

KAI SIMFWNW!!!

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΝΙΩ ΜΟΥ ΤΙ ΠΕΡΝΑΣ Κ ΕΣΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ ΟΤΙ ΤΩΡΑ

ΑΥΤΑ ΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ

Κ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΤΗΤΕΣ

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ

ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ

ΣΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑ ΤΗΣ

ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ Κ ΚΟΡΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ

ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ

ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Κ ΟΥΤΕ ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ

ΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ

Κ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΛΕΩ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΣ ΝΥΦΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΕΦΤΕΙ Κ ΛΟΓΟΣ

Δημοσίευση

Εχεις δικιο μασρορακι! πρεπει να ξερουν να κρατουν τις αποστασεις ασφαλειας! Τι σημαινει δηλαδη οτι παντρευτηκαν οι γιοι τους, τι φοβουνται οτι θα τις ξεχασουν? Αμα πια! Μη χασουν την αποκλειστικοτητα!

Δημοσίευση

μασρορακι έγραψε:

ΚΡΙΣΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ

ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

ΟΤΙ ΑΛΛΗ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ Κ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

kali mou arkei na einai MANA kai oxi na egine katalathos... :angry:

Δημοσίευση

τι να πω βρε κοριτσάκια με αυτά που διαβάζω τι τραβάτε;πιστεύω πάντως πως έχει να κάνει πολύ και με τον γιο τους πως θα τους μιλήσει και θα τους τα κόψει όλα αυτά και όχι τώρα που παντρεύτηκε αλλά και απο μικρός που ήταν(γιατί τέτοιοι γονείς που ελέγχουν τα παιδιά τους ήταν έτσι και απο παλιά όσο τα παιδιά τους ήταν μικρά,έτσι ανακατεύονταν και τότε σε όλα)Εμένα πχ ο δικός μου απο μικρός που ήταν δεν τους επέτρεψε ποτέ να ανακατευτούν στο οτιδήποτε τον αφορούσε και τους είχε κόψει τελείως τον αέρα.Οπότε καταλαβαίνετε πως είναι τώρα,πάντα μου λένε πχ πως σαν παιδί δεν τους ήθελε,δεν ήθελε χάδια,δεν ήθελε να τον ενοχλούν κτλ.αφού να φανταστείτε άργησε να μιλήσει και όλοι αναρωτιόντουσταν τι έχει και ο γιατρός τους είπε μια χαρά μιλάει το παιδί,προφανώς σε εσάς δεν θέλει να μιλήσει! :silly: :blink:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...