Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σε ολες τις 'σαλονικιες'(και μη).λοιπον θα βαφτισω το παιδακι μου και θα κανω τα προσκλητηρια απο το χαμογελο του παιδιου απλα ψαχνω να βρω αυτα τα μπουκαλακια τα γυαλινα με το φελο απο πανω και δεν ξερω απο που να παω.απο μαγαζι που τα ειδα τα εχουν απο 2,80 και πανω και φυσικα μαζι με την προσκληση.εγω τα θελω αδεια και φυσικα οχι με τετοια τιμη.που μπορω να βρω?οποια ξερει ας μου απαντησει.... ;);););)

Δημοσίευση

ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΤΙ ΧΡΗΣΗ ΘΕΣ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ :unsure: ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.

ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΦΕΛΟ Κ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΤΣΑΜΠΑ ΛΥΣΗ!!! ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ Κ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΖΟ ;) (ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΗΘΕΛΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ).

ΕΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ Κ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΜΑΖΕΨΑ Κ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΙΑ!!!

Δημοσίευση

με φελλο θες ή και με καπακι σαν αυτα τα βαζακια του γλυκου που δινουν σε βαφτισεις? Τετοια ειχα παρει απο μαγαζι με ειδη οικιακης χρησεως (εκεινα που πουλανε πλαστικα,σκουπες,λεκανες κτλ) και απο πανω εβαλα ενα τουλι σκουρο που το εκοψα μονη μου, για να το στερεωσω εβαλα λαστιχακι και απο πανω εδεσα μια κορδελιτσα για να κρυβει το λαστιχακι.

Μια ιδεα ειπα μπορει να σε βοηθησει αν δε βρεις αυτο που θες.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΜΕΣΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ http://www.eshopgamou.gr/eshop/eidh-vaptishs.html

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΔΙΚΑ

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ?

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσίευση

alekasap έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΜΕΣΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ http://www.eshopgamou.gr/eshop/eidh-vaptishs.html

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΔΙΚΑ

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ?

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΔΕΙΝΕΙΣ ΟΣΟ ΘΕΣ

ΕΓΩ ΕΔΩΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΝΑ..

Δημοσίευση

Βασικα λενε οτι ειναι δωρεαν γιατι το θεωρουν προωθητικη ενεργεια. Αλλα δεν μας αρεσε κανενα. Τυπωσαμε ιμως τα προσκλητηρια σε εναν φιλο μας με 20 λεπτα το ενα και τα υπολοιπα τους τα καναμε δωρεα

Δημοσίευση

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΚΕΨΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ....ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΚΑΠΑΝΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΚΑΡΑΣΣΟΥ Η ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑΝΙ ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΟΒΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Δημοσίευση

ΟCesilia έγραψε:

Βασικα λενε οτι ειναι δωρεαν γιατι το θεωρουν προωθητικη ενεργεια. Αλλα δεν μας αρεσε κανενα. Τυπωσαμε ιμως τα προσκλητηρια σε εναν φιλο μας με 20 λεπτα το ενα και τα υπολοιπα τους τα καναμε δωρεα

ΟΧΙ ΕΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΔΩΡΕΑΝ

ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΟΜΕ

Κ ΜΕΙΣ ΔΕ ΤΡΕΛΕΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ

ΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ?

ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΓΚΗ :)

Δημοσίευση

Απεναντι ακριβως απο τα κοιμητηρια στο δρομο μεταξυ Θερμης-Χαριλαου εχει ενα μεγαλο καταστημα που εμπορευεται διαφορα,μεταξυ αυτων και μπουκαλακια.Πηρε μια φιλη μου απο κει για τη βαπτιση του γιου της τον Ιουνιο με 1 ευρω το ενα.Θα μαθω πως το λενε και θα σου πω.

Δημοσίευση

ευχαριστω θα ψαξω εκει που μου ειπατε...στο χαμογελο του παιδιου οι τιμες απο τις μπομπονιερες ξεκινανε απο 1,20 και εχει διαφορες βεβαια μην περιμενεις να βρεις και απειρα σχεδια και φυσικα δεν πας γι αυτο.... εγω θελω απλα να μου κανουν μια απλη προσκληση και εγω να την βαλω μεσα στο μπουκαλακι μαζι με αμμο και κοχυλακια και απ'εξω να δεσω διαφορες κορελιτσες.απλα επειδη θελω παρα πολα τεμαχια(γυρω στα 200-250)θελω να τα βρω σε καλη τιμη απο 0,30εως 0,80...θελω να βρω αυτα τα μπουκαλακια με το φελο πανω σαν αυτα που εχουν στα χημεια...απλα δεν ηξερα που να ψαξω..

Δημοσίευση

αστερακι τωρα που το θυμηθηκα

οι μπομπονιερες στο χαμογελο παιδιου δηλ τα λεφτα δε πανε στα παιδια..μονο τα λεφτα απο τα προσκλητηρια

τα λεφτα αο τις μπομπονιερες πανε σε καποια μαγαζια που συνεργαζονται

απατεωνια αν δε το ξερεις

οποτε μονο προσκλητηρια αξιζει εκει να κανεις ;)

Δημοσίευση

κι εγω το καταστημα που λεει η lovie ξερω το λενε coverpack ειναι ανοικτο κσθημ . εως 20:00 σαββατο εως 15.η 16:οο η ωρα. πρεπει να δωσεις στοιχεια τιμολ. για να τα αγορασεις γιατι πουλανε χονδρικη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είχα τα ίδια άγχη για την διαδικασία πριν κάνω την περίδεση.. διαβαζα κι εγώ δυσάρεστα και το άγχος μου είχε πάει στα ύψη... Αν έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Εμένα ήταν εξειδικευμένος ο γιατρός και το μόνο που με κρατούσε να μη πέσω σε παρανοια ήταν η εμπειρία του και απλά αφέθηκα στην κρίση του και την ικανότητα του. Να το εξαντλήσεις μέχρι τέλους, χωρίς να είμαι σε καμία περίπτωση ειδήμων ούτε κατά διάνοια ίσως ακόμα και με αυτά τα χιλιοστά να μπορείς να κάνεις περίδεση η πεσσο στα χέρια ενός καλού γιατρού. Να μας λες τα νέα σου και έχεις την αμέριστη συμπαράσταση μου και τη σκέψη μου! 
    • Εγώ βρε κορίτσια να σας πω ; αγχώνομαι μη τυχόν δε παίρνει το επιθυμητό βάρος να το πω έτσι  Ναι μεν μου λέει η παιδιατρος συχνούς θηλασμούς αλλά βλέπω πως καμία φορά και το μωρο δε θέλει να φάει τόσο ή θα μου βγάλει παραπάνω γαλακι  Τώρα την Δευτέρα έχουμε ξανά για να δούμε  Επίσης έχω σκοπό να κάνω εξετάσεις, θα ρωτήσω διατροφολόγο και παιδίατρο αν θέλουν εκείνοι να δουν κάτι συμπληρωματικά λίγο του θηλασμού, είμαι στη σκέψη να συζητήσω για βιταμίνες, να πάρω κάτι γιατί βλέπω μασάω κι εγώ 
    • Όσον αφορά το πρόγραμμα του ύπνου, δεν έχω κάποια ρουτίνα που ακολουθώ, παρατηρώ και το μωρο πότε θέλει και πότε όχι  Συνήθως βέβαια εκεί 22.00 22.30 έχει κοιμηθεί ειστε σπίτι είμαστε είτε έξω, μετά κατά τις 12 ίσως μεταξυπνησει ή στις 3.00 μετά ξανά στις 6 το πρωί,  δεν έχει τόσο στάνταρ, το πρωί είναι πολύ ενεργή φουλ ενέργεια και θα κρατηθεί μέχρι τις 10.30 όπου ξανακοιμαται για 1.30 2 ώρες μετά ξανά το μεσημέρι κάνει μεγάλο ύπνο,  σε γενικές γραμμές πάει με τις δικές της ανάγκες ο ύπνος
    • Γειά σας κορίτσια, θα πάμε παιδίατρο την Δευτέρα για εμβόλια,  έχω παρατηρήσει ότι την μικρή δεν την ενοχλούν πολύ τα εμβόλια,  βέβαια την προηγούμενη φορά δώσαμε προληπτικα ντεπον, τώρα την Δευτέρα πρώτα ο Θεός δεν ξέρω αν την ενοχλήσουν 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας για τα μαλλιά γιατί αγχώθηκα κάπου ..Καλέ τι κούκλες είναι αυτές ;Να σας ζήσουν να είναι γερές και τυχερές και όλα τα μπέμπακια.Ευτυχως που τα λέμε κ εδώ κ το βγάζουμε από μέσα μας .Εμας λόγω δοντιών ;λόγω παλινδρόμησης πάλι μας κάνει κάτι περίεργα με το φαγητό ..Θα δείξει ..Αν ξεκινήσουμε τις φρουτόκρεμες στον 5ο μήπως έτσι λίγο δούμε φως .Δεν ξέρω .Εγω πιστεύω όσον αφορά για το αν γυρνάει αν βγάζει κραυγές αν κάνει χαμόγελα είναι στο κάθε παιδί .Δε λέω να πάει δυο χρονών αλλά το κάθε παιδί έχει τους χρόνους του .Μπορει εμένα πχ να μην κανει κραυγές ή να μην μιλάει κλπ κλπ και να μιλήσει μετά από ένα μήνα δε σημαίνει κάτι αυτό .Έτσι νομίζω και έτσι θέλω να το αντιμετωπίζω προφανώς αν δω ότι κάτι δε μου αρέσει θα το πω στον γιατρό .Οσον αφορά τα εμβόλια εμένα με ντεπόν είναι οκ .Δεν έχει κάνει κάτι προς ώρας τώρα που θα γυρίσουμε όμως έχουμε εμβόλια οπότε θα δούμε πάλι πως θα πάει .Να περνάτε τέλεια !!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...