Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 78
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΘΕΛΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΑΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗ Κ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ

ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Εγω ειμαι ο Κγριντσ. Μισω τα Χριστουγεννα και ολο αυτο το πανιγηρη στο οποιο εχουμε μετατρεψει την γιορτη της αγαπης. περαν τουτου ευχομαι σε ολες τις μανουλες που περιμενουν τα μωρακι ατους να εχουν εναν ευκολο και γρηγορο τοκετο, χωρις προβληματα και επιπλοκες. Και οσα κορισται προσπαθουν, να αποβαλλουν το αγχος, να χαλαρωσουνκαι να το απολαυσουν. Που ξερετε μπορει το πολυποθητο μωρουλι να περιμενει υπομονετικα την σειρα του!!!

Δημοσίευση

αυτα τα χριστουγεννα θα ειναι τα πρωτα με τον φιλο μου που θα τα περασουμε μαζι στο κοινο μας σπιτι...Αυτα τα Χριστουγεννα θα ηθελα να ειναι η αρχη εννεα ευτυχισμενων μηνων για μενα και για οσες κοπελες προσπαθουν....

Δημοσίευση

θελω αυτα τα χριστουγεννα να μην τελειωσουν οι πικρες να ειναι υγιης ο μικρουλης μου και να μην ξαναταλαιπωρηθει ποτε με γιατρους!!!

θελω οσες κοπελες προσπαθουν για μωρακι να τους φερει το θαυματακι,οσες ειναι εγκυουλες με εναν πονο και καλη εγκυμοσυνη και οσες εχουν ηδη παιδακια να ειναι γερα και παντα ευτυχισμενα

να εχει η παναγιτσα ολα τα παιδια του κοσμου καλα

Δημοσίευση

ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΑΠΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ..................

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΑΛΑΔΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΓ.ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΔΩΡΟ....

Δημοσίευση

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΟΥΣ. :angry:

ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ 1 ΗΜΕΡΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΗΤΡΩΤΗΤΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΓΕΝΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΗΞΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΖΕΣΤΑ , ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΨΥΧΙΚΗ.

ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ.ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

ΚΑΙ ΓΕΝΙΑ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Δημοσίευση

ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ....

ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ

ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ.......ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΕΥΧΗΘΗΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ.... :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...