Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Που είστε βρε κοριτσάκια μου;

Ας πούμε τα χρόνια πολλά και από εδώ,λοιπόν...

Χρόνια πολλά,να είστε καλά και με το καλό όσες περιμένουμε μπεμπουλάκια..Οι υπόλοιπες να τα χαίρεστε!

Χαθήκατε... :dry:

• Απαντήσεις 291
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλη χρονια και χρονια πολλα !!!!!

εμενα ο αντρας μου εχει αδεια μεχρι τα Φωτα,και δε σηκωνεται απο τον υπολογιστη!!!!!!γιαυτο δεν πολυμπαινω!! πικρααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Mpempoulina_mou έγραψε:

Αχ Φιρφιρίκο,τί μου θύμησες...Έτσι με φώναζε πιτσιρίκα ο παππούς μου!Όχι ότι μεγάλωσα πολύ,23 χρονών βρέφος είμαι... :P

Χρόνια πολλά και σε σένα καλή μου,εύχομαι ολόψυχα ό,τι καλύτερο!Με το καλό τα αστεράκια μας!

Άννα καλώς μας ήρθες..Να σου ζήσουν τα μπεμπάκια σου,με το καλό και το τρίτο!Χρόνια πολλά και σε σένα!

ΣΕ ΦΩΝΑΖΕ ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ??? ΤΙ ΓΛΥΚΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ..ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΑ ΜΑΣ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλή Χρονιά με υγεία σε όλες!!!

Εύχομαι να πάνε όλα υπέροχα και να φέρουμε υγιέστατα μωράκια στον κόσμο!!!

Σχετικά με τις υπόλοιπες, εγώ είμαι ακόμα ψαράκι στην εγκυμοσύνη μου!!!

Παρακαλάω το θεούλη να πάνε όλα καλά!

Το ίδιο εύχομαι και για όλες εσάς κορίτσια!

Είμαι η Βάσω, 27 χρονών πλέον και περιμένω το μωράκι μου μέχρι τις 13/8!!!

Με το καλό να γεννήσουμε υγιέστατα μωράκια!!!

Φιλιά σε όλες!!!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια!!να χαιρεστε τα παιδακια σας οσες εχετε και οσες περιμενετε με το καλο να τα δεχτειτε!!

εγω ανηκω στην κατηγορια περιμενω και ειμαι ενα βημα πριν τα 30.

πολυ θα ηθελα να ημουν νεοτερη μανουλα αλλα δεν μας προεκυψε.καλλιο αργα παρα ποτε :)

• 4 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου τώρα μπόρεσα ν μπω ν σας διαβάσω!!! Ποιες περιμένουμε ακόμα;;  τα δικά μας νέα είναι πως σήμερα πήγαμε στην παιδίατρο, είναι όλα τέλεια μας είπε , η μπουμπου ανέκτησε το βάρος της γέννησης της ήδη , πράγμα που γενικά περιμένουν ν συμβεί στις 15-20 μέρες ! Γεννήθηκε 3280 κ εν τέλει ύψος 51εκ κ όχι 49 που μας την έβγαλαν στο νοσοκομείο! Γενικά πάμε πολύ κλ!!  @Θέτις Κ. διάβασα ότι το μωράκι σ θεριεύει το βράδυ! Ν σ πω πως κ μένα η μικρή μ έτσι είναι! Το πρωί μια χαρά ήσυχη κ συνεργάσιμη κ μετά το βράδυ σεληνιαζεται!! Μ το εξήγησε όμως η παιδίατρος σήμερα κ μ είπε πως ο εγκέφαλος τ μωρού μέσα στην ημέρα δέχεται πολλές πληροφορίες κ το βράδυ που είναι ώρα ηρεμίας ο εγκέφαλος για να επεξεργαστεί όλα αυτά υπερδιεγειρεται γ αυτό κ όλη αυτή η ανησυχία !!!  επίσης κ γω θηλάζω . Έπεσα όμως στη παγίδα τ νοσοκομείου κ εδώσα κ συμπλήρωμα!! Φυσικά τώρα προσπαθώ ν κατακτήσω αποκλειστικό θηλασμό οπότε έχουμε δρόμο μπροστά μας!!!  Τι άλλο να σας πω; Η μικρή νινου κ εμάς είναι έρωτας!! Τη χαζεύουμε Μ τον άντρα μ ν κάνει γκριμάτσες όλη την ώρα!!! 💗💗💗 φυσικά έχουμε κ την προσαρμογή μ το σκυλάκι μας! Το καημένο τις πρώτες δύο μέρες από το άγχος τ κ το στρες του κατουρούσε αίμα !!!ευτυχώς δείχνει ν φτιάχνει όλο αυτό!!!  Αυτά κορίτσια από εμένα!! 🥰🥰 περιμένουμε νεακια από τις υπόλοιπες 🙏🧿🥰❤️
    • Καλησπέρα κορίτσια ! Πως είστε ;; εμείς είμαστε εκτός έδρας, Αθήνα συγκεκριμένα κ έχω ξεβολευτει από άποψη κρεβατιού κ μαξιλαριών … Κ εγώ στον ύπνο χρειάζομαι οπωσδήποτε 2 αν όχι 3… ένα στο κεφάλι κ ένα σε πόδι/ αγκαλιά κάπως να βολευτώ …  Β επιπέδου κάνατε ;  εγώ εξετάσεις την επόμενη εβδομάδα έχω .. ελπίζω να είναι καλός ο αιματοκρίτης γιατί κ εμένα λιγάκι έπεσε κ μου το έκανε πρωί βράδυ, βέβαια με τα ακτινίδια κ τα δαμάσκηνα δεν βασανίζομαι ευτυχώς με δυσκοιλιότητα .. πήρατε τίποτα εσείς για να σας βοηθήσει; Είναι πολύ βασανιστικό..  
    • Καλο κουραγιο Χρυσα μου!!! σε θαυμαζω πραγματικα π τα φερνεις ολα βολτα!!! 🙌🤩👏😍 Εγω οπως εχεις καταλαβει δν ειχα κανει τπτ αλλα ηρθαν γ πρωτοχρονια οι δικοι μου κ εμεινε η μαμα σ εμας κ βοηθαει σε ολα! Ευτυχως μας εδωσαν πολλα κορμακια, φορμακια, σελτεδακια κ γνκως πολλα χρησιμα πραγματα κ μπαινει το ενα πλυντηριο μετα το αλλο!! Αλλα δε μπορω ν κανω κ πολλα κ μου φωναζουν συνεχεια οταν σηκωνομαι ν βοηθησω σε κατι γτ φοβουνται συζυγος κ μαμα μη γεννησω προωρα... Τωρα ειμαι σε φαση ετοιμασιας της βαλιτσας του μαιευτηριου, παρηγγειλα νυχτικα θηλασμου, θελω ν παρω κ κρεμα γ τις θηλες κ να συγκεντρωσω τα πραγματα γ τα μικρουλια..
    • Απόλυτα κατανοητός ο φόβος σου αλλά όλα είναι καλά κ στις εξετάσεις σου, ίσως ήταν απλά θέμα χρόνου να έρθει άλλο ένα μωράκι που θα μείνει. Και θα είναι αυτό! Όλα θα πάνε καλά!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...