Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Που είστε βρε κοριτσάκια μου;

Ας πούμε τα χρόνια πολλά και από εδώ,λοιπόν...

Χρόνια πολλά,να είστε καλά και με το καλό όσες περιμένουμε μπεμπουλάκια..Οι υπόλοιπες να τα χαίρεστε!

Χαθήκατε... :dry:

• Απαντήσεις 291
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλη χρονια και χρονια πολλα !!!!!

εμενα ο αντρας μου εχει αδεια μεχρι τα Φωτα,και δε σηκωνεται απο τον υπολογιστη!!!!!!γιαυτο δεν πολυμπαινω!! πικρααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Mpempoulina_mou έγραψε:

Αχ Φιρφιρίκο,τί μου θύμησες...Έτσι με φώναζε πιτσιρίκα ο παππούς μου!Όχι ότι μεγάλωσα πολύ,23 χρονών βρέφος είμαι... :P

Χρόνια πολλά και σε σένα καλή μου,εύχομαι ολόψυχα ό,τι καλύτερο!Με το καλό τα αστεράκια μας!

Άννα καλώς μας ήρθες..Να σου ζήσουν τα μπεμπάκια σου,με το καλό και το τρίτο!Χρόνια πολλά και σε σένα!

ΣΕ ΦΩΝΑΖΕ ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ??? ΤΙ ΓΛΥΚΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ..ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΑ ΜΑΣ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλή Χρονιά με υγεία σε όλες!!!

Εύχομαι να πάνε όλα υπέροχα και να φέρουμε υγιέστατα μωράκια στον κόσμο!!!

Σχετικά με τις υπόλοιπες, εγώ είμαι ακόμα ψαράκι στην εγκυμοσύνη μου!!!

Παρακαλάω το θεούλη να πάνε όλα καλά!

Το ίδιο εύχομαι και για όλες εσάς κορίτσια!

Είμαι η Βάσω, 27 χρονών πλέον και περιμένω το μωράκι μου μέχρι τις 13/8!!!

Με το καλό να γεννήσουμε υγιέστατα μωράκια!!!

Φιλιά σε όλες!!!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια!!να χαιρεστε τα παιδακια σας οσες εχετε και οσες περιμενετε με το καλο να τα δεχτειτε!!

εγω ανηκω στην κατηγορια περιμενω και ειμαι ενα βημα πριν τα 30.

πολυ θα ηθελα να ημουν νεοτερη μανουλα αλλα δεν μας προεκυψε.καλλιο αργα παρα ποτε :)

• 4 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Να είσαι καλά κορίτσι μου! Όλες οι γυναίκες που πάλεψαν και παλεύουν με την υπογονιμότητα και τις απώλειες είναι άξιες θαυμασμού! Να προσέχεις τον εαυτό σου! ❤️
    • Εγώ! Είχα γεννήσει με καισαρική, επίπεδες θηλές, δεν έπιανε στήθος, νοσοκομειακό θηλαστρο και αντλήσεις μισαωρου ανα δίωρο... Έκλαιγα συνεχώς , ένιωθα ανεπαρκής και η χειρότερη μητέρα ever .. ματωναν οι θηλές μου στη προσπάθεια μου να θηλάσει ο μικρός , γάλα δεν είχα... Μια κατάσταση τραγική...  Ένιωθα ότι το μωρό μου μάλλον δε με συμπαθεί και δε με θέλει....  Πέρασε ο καιρός, κατάφερα με αποκλειστικό θηλασμό με θηλαστρο να πίνει γάλα ο μικρός μου και γέμισα κατάψυξη.  Είναι 18 μηνών τώρα... Δε ξεκολλάει από μένα ❤️ είναι το αυτοκολλητακι μου... Έρχεται ο πατέρας του να με φιλήσει και τον σπρώχνει 🤣  Καταλαβαίνω απόλυτα τη ματαίωση που νιώθεις αλλά πίστεψέ με δεν ισχύει κοριτσάκι μου. Σε λατρεύει το μωρό σου!  Θα δεις όταν ηρεμήσεις από τις ορμόνες ότι δεν είναι έτσι όπως τα βλέπεις τώρα! Είμαι σίγουρη πως τα πας θαυμάσια και κάνεις το καλύτερο για το μωρό σου και πως το καταλαβαίνει κι εκείνο! ☺️❤️
    • Και το πινακάκι μας - τώρα που ο μπέμπης κοιμάται του καλού καιρού - για να μη ξεχνιόμαστε ❤️💙👶
    • Σε ευχαριστώ κορίτσι μου από καρδιάς! Εχω παρακολουθήσει την ιστορία σου από τότε που βρέθηκα σε αυτή τη σελίδα και σε θαύμαζα και σε θαυμάζω! Είσαι πρότυπο γυναικείας δύναμης ,υπομονής και αντοχής! Την ιστορία σου ,θα μπορούσες να την αφηγηθείς και να αποτελέσει έμπνευση και πηγή ενθάρρυνσης και επιμονής για άλλες γυναίκες που παλεύουν για ένα μωρό! Χάρηκα πάρα πολύ που τα κατάφερες και κράτησες το μωράκι σου αγκαλιά! Να έχεις υγεία ,αγάπη και όλα τα καλά του Θεού στη ζωή σου! Τα αξίζεις!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...