Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ?

tesh

Recommended Posts

κορίτσια και ο δικός μου γάμος τελικά ήταν από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. είχα χάσει το μωράκι μου 1 εβδομάδα πριν και το πρωί (και όλη την εβδομάδα δηλαδή) ήμουν πολύ χάλια. με τον άντρα μου είχαμε κάνει μια συζήτηση 3 μέρες πριν το γάμο και μου είχε ζητήσει σαν χάρη να περάσουμε καλά στον γάμο μας, να τον χαρούμε και να μην είμαι στεναχωρημένη. προσπάθησα να του κάνω αυτή την χάρη πριν τον γάμο αλλά δεν τα κατάφερα. όλη την εβδομάδα λοιπόν χάλια ψυχολογικά, φυσικό ήταν...

εν τω μεταξύ στο χωριό μου που έγινε ο γάμος έχουμε το συνήθειο να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. έτσι είχαν μαζευτεί όλη την εβδομάδα οι γυναίκες της γειτονιάς για να βοηθήσουν την μητέρα μου, γιατί επίσης όλη την εβδομάδα στο σπίτι μας είχαμε γλέντια και τραπεζόματα και γεμάτο το σπίτι από κόσμο. από κούραση δηλαδή δεν ένιωσα τίποτα. ξεκούραστη χωρίς άγχος.

το πρωί του γάμου έχουμε τραπέζομα όλο το χωριό και όργανα στο σπίτι και γίνεται κανονικό γλέντι. εγώ χαλαρά με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα και όλοι πίστευαν πως έτσι θα συνεχίσει όλη η μέρα. στις 3 πήγα για το μαλλί στις 4 για το μακιγιάζ και μόλις τελείωσα από αυτά και με τη βοήθεια των φιλενάδων μου, ξαφνικά σαν να πάτησα ένα κουμπί και έγινα άλλος άνθρωπος. άλλαξε η διάθεσή μου τελείως.

στην εκκλησία όταν αντίκρισα τον άντρα μου παιδιά κατασυγκινήθηκα που τον είδα γαμπρό αλλά συγκρατήθηκα. μετά εντάξει το μυστήριο δεν το κατάλαβα και πολύ με χτυπούσαν και οι γόβες και πέρασε έτσι.

όμως όταν πήγαμε στη δεξίωση πέρασα τόσο όμορφα που νομίζω άξιζε τον κόπο.και επειδή έδειχνα τόσο ευτυχισμένη όλοι απ'ότι μου είπανε μετά κατασυγκινήθηκαν. πολύς χορός, αφού δεν πρόλαβα ούτε να φάω αλλά ούτε να πιώ. πέρασα τέλεια τον άντρα μου τον αγαπάω πάρα πολύ και εκείνη την μέρα και εγώ αλλά και αυτός το δείχναμε συνέχεια.

αν μου έλεγαν να το ξανακάνω θα το ξανάκανα σίγουρα με τον αντρούλη μου. ΤΕΛΕΙΑ...

:kiss::P :silly: :cheer::) :laugh: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελικά βρε κορίτσια για τις περισσότερες απ'ότι διαβάζω ήταν μια κουραστική μέρα με άγχος και την γκρίνια των πεθερικών :angry: οι οποίοι μεταμορφώνονται εκείνη την περίοδο ή βγάζουν τα αληθινά τους συναισθήματα και την κακία τους χωρίς να τους νοιάζει που καταστρέφουν την πιο όμορφη υποτίθεται στιγμή της ζωής μας. εμείς πάντως υποσχεθήκαμε να μην ξαναδούμε το βίντεο του γάμου για να μην ξαναμαλώσουμε γι'αυτα τα πρ'αγματα. :P

κορίτσια μόνο εγώ δεν κουράστηκα τη μέρα του γάμου μου;;;;

μπορώ να πω οτι πέρασα καταπληκτικά!!ήμουν η μόνη που δεν είχε άγχος (τα είχαμε κανονίσει όλα με το μωρό μου αρκετό καιρό πριν και ήξερα οτι όλα είναι έτοιμα)και είχε πολύ πλάκα να τους βλέπω όλους πανικόβλητους!!!χαχαχα

στη εκκλησία όλα ήταν πολύ ρομαντικά (μου ήρθε 2-3 φορές το δάκρυ στο μάτι αλλά συγκρατήθηκα) και στο γλέντι δεν έκατσα ούτε μια στιγμή τον κ**ο μου κάτω!!!!

το μόνο κακό ήταν οτι δεν πρόλαβα να φάω γιατί όλο και κάποιον έπρεπε να χαιρετήσω και μετά στις 5 η ώρα το πρωί έβαλα τον αντρούλη μου να ψάχνει ανοιχτό φαγάδικο για να φάω!!!!

πραγματικά το απόλαυσα και ευχαρίστως το ξαναέκανα!!!!

sia 24 έγραψε:

κορίτσια μόνο εγώ δεν κουράστηκα τη μέρα του γάμου μου;;;;

μπορώ να πω οτι πέρασα καταπληκτικά!!ήμουν η μόνη που δεν είχε άγχος (τα είχαμε κανονίσει όλα με το μωρό μου αρκετό καιρό πριν και ήξερα οτι όλα είναι έτοιμα)και είχε πολύ πλάκα να τους βλέπω όλους πανικόβλητους!!!χαχαχα

στη εκκλησία όλα ήταν πολύ ρομαντικά (μου ήρθε 2-3 φορές το δάκρυ στο μάτι αλλά συγκρατήθηκα) και στο γλέντι δεν έκατσα ούτε μια στιγμή τον κ**ο μου κάτω!!!!

το μόνο κακό ήταν οτι δεν πρόλαβα να φάω γιατί όλο και κάποιον έπρεπε να χαιρετήσω και μετά στις 5 η ώρα το πρωί έβαλα τον αντρούλη μου να ψάχνει ανοιχτό φαγάδικο για να φάω!!!!

πραγματικά το απόλαυσα και ευχαρίστως το ξαναέκανα!!!!

χαχα!και γω νηστικη εμεινα!ουτε ενα ποτηρι κρασι δεν ηπια ολοκληρο,ουτε γλυκο εφαγα! κατα τις 4 το πρωι που ειχαν μεινει οι φιλοι μου βαλε ο μαγαζατορας (να ναι καλα ο ανθρωπος) ενα πιατο γιατι ειχα λυσσαξει :laugh: οσο για τα δακρυα,οταν αρχισε η αδερφη του πατερα μου να τραγουδαει κατι παραδοσιακα δικα μας κλαμααααα η νυφηηηη!!!αφου την εδιωξα για να μπορεσω να ετοιμαστω! :side:

ΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ (ΤΗΣ ΓΚΡΙΝΙΑΣ) ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΗΞΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ Κ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΚΕΙ .ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ 2 ΛΟΓΟΥΣ:

1 ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ

2 ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΣΟΥΝΑΜΙ :laugh: ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!! :blink: ΑΦΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΒΡΗΚΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ Χ.....ΚΑΜΕ!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΙΟ ΞΩΚΚΛΗΣΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΛΗ ΓΕΜΑΤΗ ΔΕΝΤΡΑ(ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ :laugh: )

ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ Κ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΗ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ..ΟΛΑ ΚΥΛΙΣΑΝ ΟΜΑΛΑ...ΤΟ ΖΟΡΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΣΟΥΖΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΧΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΧΩΜΑ (ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΙΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ :blink::blink: ).ΟΤΑΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΦΩΝΑΞΕ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΡΦΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΟΠΟΤΕ ΕΒΓΑΛΑ ΟΟΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΞΥΠΟΛΗΤΗ!!!

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΜΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ Κ ΕΠΕΣΑ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΚΑΤΩ!!!!!!ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ :blink:

ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ Κ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΓΥΡΟΥΣ,ΑΡΑΞΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ,ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΑΜΕ Κ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ!!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ :laugh: :laugh:

σε εμάς ήταν ένας απλός,λιτός πολιτικός γάμος.Ούτε στολισμούς στο δημαρχείο θέλαμε,ούτε μπουμπουνιέρες,ούτε τίποτα.Βέβαια οι γονείς είχαν άλλη άποψη αλλά δεν μας ένοιαξε καθόλου.Μόνο οι γονείς και τα αδέλφια ήταν παρόντες και μετά πήγαμε για φαγητό σε μια κοντινή ταβερνούλα.Ωραία ήταν,γελάσαμε πολύ και όλα τελείωσαν πολύ γρήγορα.Βέβαια απο τότε μας εύχονται ακόμα άντε και η ώρα η καλή και για εσάς(θέλουν να κάνουμε και θρησκευτικό)και μας φέρονται λες και δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα!ΕΛΕΟΣ!ελπίζουν ότι τώρα με το μωρό θα κάνουμε και θρησκευτικό αλλά εγώ δεν σας κρύβω ότι έχω αρχίσει να σκέπτομαι μόνο για βαπτίσια και τίποτα άλλο.

lollipop έγραψε:

ΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ (ΤΗΣ ΓΚΡΙΝΙΑΣ) ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΗΞΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ Κ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΚΕΙ .ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ 2 ΛΟΓΟΥΣ:

1 ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ

2 ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΣΟΥΝΑΜΙ :laugh: ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!! :blink: ΑΦΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΒΡΗΚΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ Χ.....ΚΑΜΕ!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΙΟ ΞΩΚΚΛΗΣΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΛΗ ΓΕΜΑΤΗ ΔΕΝΤΡΑ(ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ :laugh: )

ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ Κ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΗ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ..ΟΛΑ ΚΥΛΙΣΑΝ ΟΜΑΛΑ...ΤΟ ΖΟΡΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΣΟΥΖΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΧΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΧΩΜΑ (ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΙΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ :blink::blink: ).ΟΤΑΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΦΩΝΑΞΕ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΡΦΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΟΠΟΤΕ ΕΒΓΑΛΑ ΟΟΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΞΥΠΟΛΗΤΗ!!!

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΜΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ Κ ΕΠΕΣΑ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΚΑΤΩ!!!!!!ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ :blink:

ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ Κ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΓΥΡΟΥΣ,ΑΡΑΞΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ,ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΑΜΕ Κ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ!!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ :laugh: :laugh:

πάντως αυτό με την ημερομηνία λίγο πολύ όλες το έχουν.Λες και πρέπει να κάνουμε αίτηση στο υπουργείο πεθερών πρώτα και ύστερα να αποφασίσουμε.

Εμενα ο γαμος μου ηταν πραγματικα αυτο που ονειρευομουν παντα...!!!

Πρωτα απ'ολα τα οργανωσα ολα μονη μου, οπως τα ηθελα εγω... κανενας δεν ανακατευτηκε πουθενα... ουτε ο αντρας μου... απλα καποιες γνωμες μου εδωσε...!!!

Ηταν ολα τελεια, αψογα, εγω ελαμπα απο ευτυχια και το λιγο αγχος που ειχα πριν το γαμο το απεβαλα μολις ειδα στα σκαλια της εκκλησιας τον αντρουλη μου να με περιμενει...!!!

Ολοι εμειναν κατενθουσιασμενοι... ασχημα σχολια δεν ακουσαμε απο κανεναν... κουραστηκαμε απο τον χωρο, αυτο ειναι αληθεια, αλλα ουτε που το σκεφτομασταν εκεινη την ωρα...!!!

Φιλακια πολλα...!!! :kiss:

αχ κοριτσακια μου εγω παντρευτηκα με θρησκευτικο τον αντρουλη μου τον μαιο και ολα ηταν τελεια!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: το νυφικο,η εμφανιση μου γενικα, ο αντρας μου,η δεξιωση , η φωτογραφηση τα παντα σας λεω!δεν ειχα ιδιαιτερο αγχος και το κατευχαριστηθηκα με την ψυχη. ολοι οι καλεσμενοι μας ελεγαν θετικα σχολια και αυτοι το ευχαριστηθηκαν και αυτο φανηκε απο το βιντεο!το μονο που με πειραξε ειναι οτι δεν πολυθυμομουν ολες τις λεπτομερειες αλλα ας ειναι καλα το βιντεο!την επομενη μερα ξερετε τι ειπα?τι αυτο ηταν ολο?ηθελα και αλλο παιδια!!!!! :laugh: μακαρι να μπορουσα να ξαναπαντρευτω αλλα με τον ιδιο αντρα ε?μην ξεχνιομαστε? :silly: βεβαια μικροπαρεξηγησεις με τα πεθερικα μου φυσικα και υπηρχαν αλλα τους εγραψα εκει που ξερετε και απολαυσα οσο τιποτα αλλο τον γαμο μου!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

αχ ρε κοριτσια μερες ολοκληρες να γραφω δεν προκειται να σας δωσω να καταλαβαιτε ποσο υπεροχα περασαμε!το μονο αγχος μου πριν το γαμο ηταν οτι θα εχω πολυ αγχος και δεν θα ευχαριστηθω τιποτα!αλλα εκανα λαθος!

ο γαμος μας εγινε ιουνιο του 2004,την ημερα των γενεθλιων του αντρουλη μου!παντρευτηκαμε στην μητροπολη θεσ/νικης και η δεξιωση θα γινοταν στον κηπο του πατρικου μου!ολο τον ιουνιο εβρεχε ασταματητα,μια μερα πριν το γαμο γινοταν κατακλισμος,αγχος πολυ γιατι θα γινοταν σε ανοιχτο χωρο,το γκαζον στον κηπο μουσκεμα!καναμε προβα με τους μουσικους και παγωναμε!ειπαμε παει η δεξιωση!ψαχναμε να βρουμε λυσεις!την επομενη μερα ξυπναμε,ο ουρανος πεντακαθαρος,ο ηλιος να καιει απιστευτα.το γκαζον σχεδον στεγνο και τιποτα δεν θυμιζε τις προηγουμενες μερες!εγω ξυπνησα πααααααααρα πολυ χαλαρη.ολοι τρεχαν σαν τρελοι κι εγω εκανα ηλιοθεραπεια!τον κηπο,τα τραπεζια κι ολα τα σχετικα τα στολισαμε μονες μας με τη μαμα μου κι ετσι ειπα καααποια στιγμη επιτελους να σηκωθω να βοηθησω η γαιδουρα!οταν ηρθε η κομμωτρια και η μακιγιεζ που ηταν κολλητες μας,μου λενε-εχεις καταλαβει οτι σε ετοιμαζουμε για να παντρευτεις κι οχι για να πας για καφε?εγω τελειος χαλαρη,ακομα απορω με τον εαυτο μου!στο σπιτι μας δεν ειχαμε καλεσει κανεναν εκεινη την ημερα,μονο παπουδες και 2-3 φιλες μου!το μυστηριο τελειο,ο παπουλης που μας παντρεψε ακομα πιο τελειος!οταν πηγαμε στη δεξιωση χορεψαμε με τα υπεροχα τραγουδια του ξαδερφουλη μου ο οποιος ειναι τραγουδιστης κι αυτος ανελαβε ολο το θεμα της μουσικης!ηταν απιστευτα συγκινητικο!κοψαμε 2 τουρτες!μια για τα γενεθλεια του αντρα μου και μια του γαμου!ριξαμε πυροτεχνηματα κι εγιναν οοοολα ετσι ακριβως οπως τα ονειρευομασταν!ο μπουφες τεραστειος με γυρο,bbq κι ολα τα σχετικα!και σας τα γραφω ολα αυτα γιατι παρολο που ειχαμε τα παντα(κατα την αποψη και τα θελω μας),ο γαμος μας βγηκε παρα πολυ οικονομικος,κατι το οποιο δεν το ξερει και δεν το φανταζεται κανεις!!!βεβαια τα περισσοτερα πραγματα τα καναμε μονες για να αποφυγουμε τα παραπανω εξοδα αλλα αξιζε τον κοπο η κουραση!!

και το καλυτερο για εμας ειναι που 5 χρονια μετα πολλοι ειναι αυτοι που μιλανε ακομα για το γαμο μας!αυτο ηθελα και το πετυχα!!!!!!!

γι αυτο ολες εσεις οι ανυπαντρες παντρευτητεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!κανει καλοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!

Η ημέρα του γάμου μου ήταν πολύ όμορφη.

Όπως και κάθε γάμος έτσι και ο δικός μας είχε τρέξιμο μέχρι τελευταία στιγμή.....

Παντρευτήκαμε μεσημέρι και ήταν πολύ όμορφα.

Έμένα κορίτσια το άνχος μου με έπιασε όταν μπήκαμε στην εκκλησία. Είχαμε κόσμο μπροστά μας που κοιτούσε και πραγματικά αυτό ήταν κάπως...

Πέρα απο αυτό είχαμε και ένα πολύωρο blackout στο κέντρο μας(πριν μπούμε), με αποτέλεσμα ο κόσμος να έχει αρχήσει να φεύγει. Τι να κάνουμε..λέμε ας επιστέψουμε σε λίγο, και ευτυχώς λίγο πριν μπούμε ήρθε το "φως".

Μετέπειτα στο χορό ευτυχώς δεν έπεσα αλλα πήγε να μου φύγει απο τα χέρια η πεθερά μου, :S όταν ήταν η σειρά της και χόρευε. Πήγε να κάνει ένα χορευτικό "κάθισμα" και καταλαβένετε.....Εκείνη η στιγμή κορίτσια μου φάνηκε σαν το matrix. Είμασταν σε φάση που αυτή είχε ακουμπήσει χαμηλά και εγώ προσπαθούσα να την κρατήσω και εν τέλει να την σηκώσω.Ήταν η πιο ενοχλητική στιγμή της ζωής μου.... :(

Καλα το νυφικό μου είχε γίνει χάλια, καθώς είχε μαζεμένη ουρά.Μου την πάτησαν και δεν μπορούσα να χορέψω χωρίς να έχω το ένα χέρι στο νυφικό.....

Γενικότερα όμορφες εντυπώσεις, απλά πιστεύω ότι ο γάμος σε στενό κύκλο δίνει μεγαλύτερη αξία σαν συναίσθημα,λιγότερο άνχος προετοιμασιών... αλλα τι να κάνουμε...Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να πω στους γονείς μας να μην καλέσουν ανθρώπους που αγαπούν και θέλουν να παρευρίσκονται εκείνη την μέρα....

ααααχχχχχ.....

τι ωραιο θεμα :):):)

μπορω να γραφω για ωρες,ο γαμος μου ηταν περα απο τις προσδοκιες μου

2 χρονια τον ετοιμαζαμε με πολυ ψαξιμο για το καθετι

παντευτηκα 9 μαιου 2009 στο καβουρι σε ενα ξωκλησι μεσα στο δασος

αν και ειχαμε ακουσει γι αυτο ουκ ολιγα.......

του τυπου ειναι μακρυα πως θα φτασουμε εκει και τετοια.......

εχουν συνηθισει βλεπεις ολες οι θειτσες σε γαμους στην εκκλησια της γειτονιας :lol::lol::lol:

οταν ομως ηρθανε και αντικρυσαν το ολο σκηνικο,το δασος,την πλακοστρωτη αυλη και τις φωτο αργοτερα μεσα στο πρασσινο επαθαν πλακα.......

ειχα πολυ αγχος οταν με ετοιμαζαν και μου εδωσαν μισο ηρεμιστικο και απο την ωρα που το ηπια αρχισε το γλεντι......

ο αντρας μου μολις με ειδε μου ψυθιρισε στο αυτι......

ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!!!!!!!!

το οποιο φαινεται στην καμερα και το ειδαν ολοι μετα και εμπιξαν κατι κλαματα............

και βεβαια οι φωτο οι θεικες που αν δειτε στασεις θα παθετε πλακα......... μειναμε με το στομα ανοιχτο μολις τις ειδαμε.......

και βεβαια η δεξιωση μετα την καταευχαριστηθηκαμε εγω εφαγα σαν ζωο γιατι ημουν νηστικη 2 μερες απο το αγχος

και οταν τελειωσα με το φαι δεν εβαλα κ... κατω

και εννοειται βλεπω το βιντεο του γαμου 2 φορες το μηνα και ισως και παραπανω γιατι δεν μπορω να το χορτασω με τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!

ααααααχχχχχχχ θα παω να το βαλω να το ξαναδω τωρα.........

η συμβουλη μου.......

παντρευτειτε κοριτσακια μου ειναι τοσο τελεια αρκει να μην πειτε ποτε οτι τωρα τον δεσαμε τον γαιδαρο........

εμεις φερομαστε λες και ειμαστε γκομενοι ακομη λες και γνωριστηκαμε τωρααααααααααα

;););););););)

Ωραίο θέμα... :)

Καταρχάς εμείς 2 μήνες προ του θρησκευτικού που θεωρώ γάμο,

ο πολιτικός τον οποίο και εμείς πράξαμε, είναι συμφωνία...

Για λόγους εργασίας αποφασίσαμε, για ευκολία και εφόσον ήδη προετοιμάζαμε τον θρησκευτικό μας...

Πρωί οι δύο μας, 2 μάρτυρες και στο δημαρχείο για το γνωστό 5 λεπτο...

Έπειτα καφέ...Τίποτα ιδιαίτερο...Ευτυχώς οι απόψεις μας συγκλίνουν στην προκειμένη...

Στον θρησκευτικό όμως...

Έγινε γλέντι από κοινού στενών συγγενών στο σπίτι μας προ γάμου,

3 ημέρες πριν...

Η όλη διαδικασία πολύ ευχάριστη και χωρίς άγχος...

Πριν γάμου φωτογραφηθήκαμε και έπειτα συναντηθήκαμε στην εκκλησία...

Το μυστήριο ήταν απλό...όμορφο...απόλυτη ησυχία...χωρίς ρύζια...

Ο σύζυγος δάκρυσε...τελικώς έκλαψε στις χαιρετούρες...

Λίγη κούραση επήλθε λόγω κόσμου...

Έπειτα το καθιερωμένο γλέντι-παραδοσιακό...πριν αυτού ήπιαμε τα σφηνάκια μας με την κουμπάρα και τον αδερφό μου που οδηγούσε, στανιάραμε...κοιταζόμασταν και λιώναμε από χαρά!!!

Και έπειτα η 1η νύχτα σε ξενοδοχείο παραλιακό...

Αυτήν δεν την περιγράφω... :blush:

Απολαύσαμε τον γάμο μας...

Κάθε χρόνο λέμε:''μακάρι να το ζούσαμε πάλι''...

Δεν υπήρχαν παρεμβάσεις...Ελεύθεροι και ωραίοι!!!

Δυστυχώς πολλά ζευγάρια ''πληρώνουν'' εγωϊσμούς γονέων... :angry:

Αχ τι ωραίο θέμα!

Θα σας τα πω μιας και τα έχω φρέσκα φρέσκα! Παντρευτήκαμε πριν

ακριβώς ένα μηνα! 24 Οκτωβρίου.Μαζί κάναμε και την βάφτιση της

κορούλας μας!

Στην διάρκεια των προετοιμασιών ήμουνα μέσα στο άγχος και αυτό γιατί

μένουμε Γερμανία και δεν μπορούσα να τα κάνω όπως ήθελα.Αλλα μόλις

κατεβήκαμε Ελλάδα όλο το άγχος διαλύθηκε διά μαγείας! Τα έκανα όλα

όπως ήθελα και το "καταευχαριστιθικαμε"!

Την μέρα του γάμου δεν είχαμε καθόλου άγχος! Συγκινήθηκα παρα πολύ

μόλις είδα τον άντρα μου να με περιμένει στα σκαλιά της εκκλησιας

με την κόρη μας! Απίστευτη εικόνα που ποτε δεν θα ξεχάσω! Γενικά

όλος ο γάμος και η βάφτιση κύλησε ομαλά και κανεις δεν παραπονέθηκε

για τίποτα.Μετά ακολούθησε γλέντι με τρελό χορό μέχρι το πρωί!

Ήταν όλα τέλεια και θέλω να το ξανακάνω!!! A! Μου πάτησε και το πόδι ο κύριος!!! :laugh:

αχ κορίτσια,κορίτσια!δεν υπάρχει πιο ονειρεμένη στιγμή από αυτή του γάμου μου!όλα ήταν υπέροχα!είχα πολύ άγχος γενικά αλλα μόλις ντύθηκα νύφη τα πάντα έφυγαν!η επιμέλεια ήταν καθαρά δικη μου στα πάντα+είναι ο μονος λόγος που το έζησα 100%..μια φίλη μου με ρώτησε μια μέρα:το έχεις συνειδητοποιήσει?και της λέω ΝΑΙ!!!!k ο λόγος είναι επειδή ασχολούμαι αποκλειστικά!η πεθερά μου είναι φοβερή,δεν είχα και δεν πιστεύω πως θα έχω ποτε πρόβλημα μαζί της!το μονο που μου έλεγε ήταν:θα κάνετε καρδούλα μου αυτό που σας αρέσει..η μέρα αυτή σας ανήκει!!!δεν είναι πολύ σημαντικό να σε καταλαβαίνουν και να σε αφήνουν να λειτουργήσεις όπως εσύ θέλεις σε μια τέτοια στιγμή που ξέρεις πως σου ανήκει?παντρεύτηκα τον αύγουστο..το νυφικό το αγόρασα(βασικά η πεθερά μου)και το διάλεξα μονη μου+απλά είχα tαδέρφια μου μαζί μου.κανέναν allo.apo που να ξεκινήσω?τα στέφανα?υπέροχα!!η τούρτα μας?ο στολισμός μας?ο χορός μας?τους αφήσαμε όλους άφωνους..όλα τέλεια!χορέψαμε το:η wanna miss a thing+κάναμε fade out και κολλήσαμε το tangko:άρωμα γυναικας!κάναμε μονο 4 μαθήματα+πολλές proves στο σπίτι μας..ήταν τόσο όμορφα όλα..πραγματικά σαν παραμύθι..από κανέναν δεν ακούσαμε άσχημα λόγια,απεναντίας!πήγαμε και ταξίδι του μέλιτος μετά από 3 εβδομάδες στην ισπανία(barcelona)αχ!αχ!αχ!αχ!πέρασα τις καλύτερες ως τότε στιγμές!!και λέω ως τότε..γιατί μάλλον έχω το σποράκι μου στην κοιλίτσα μου..έκανα test σήμερα το πρωί και βγήκε αχνό θετικό!!!θα το επαναλάβω και ελπίζω να ολοκληρωθεί η ευτυχία μας σύντομα,να κυλήσουν όλα ομαλά και να κρατήσουμε στα χερια μας το νέο μέλος της οικογενειας μας,τη ζωούλα μας!!!!!εύχομαι το ίδιο σε όλες κοριτσάκια μου!!!μέσα από την καρδια μου!

αχ κορίτσια,κορίτσια!δεν υπάρχει πιο ονειρεμένη στιγμή από αυτή του γάμου μου!όλα ήταν υπέροχα!είχα πολύ άγχος γενικά αλλα μόλις ντύθηκα νύφη τα πάντα έφυγαν!η επιμέλεια ήταν καθαρά δικη μου στα πάντα+είναι ο μονος λόγος που το έζησα 100%..μια φίλη μου με ρώτησε μια μέρα:το έχεις συνειδητοποιήσει?και της λέω ΝΑΙ!!!!k ο λόγος είναι επειδή ασχολούμαι αποκλειστικά!η πεθερά μου είναι φοβερή,δεν είχα και δεν πιστεύω πως θα έχω ποτε πρόβλημα μαζί της!το μονο που μου έλεγε ήταν:θα κάνετε καρδούλα μου αυτό που σας αρέσει..η μέρα αυτή σας ανήκει!!!δεν είναι πολύ σημαντικό να σε καταλαβαίνουν και να σε αφήνουν να λειτουργήσεις όπως εσύ θέλεις σε μια τέτοια στιγμή που ξέρεις πως σου ανήκει?παντρεύτηκα τον αύγουστο..το νυφικό το αγόρασα(βασικά η πεθερά μου)και το διάλεξα μονη μου+απλά είχα tαδέρφια μου μαζί μου.κανέναν allo.apo που να ξεκινήσω?τα στέφανα?υπέροχα!!η τούρτα μας?ο στολισμός μας?ο χορός μας?τους αφήσαμε όλους άφωνους..όλα τέλεια!χορέψαμε το:η wanna miss a thing+κάναμε fade out και κολλήσαμε το tangko:άρωμα γυναικας!κάναμε μονο 4 μαθήματα+πολλές proves στο σπίτι μας..ήταν τόσο όμορφα όλα..πραγματικά σαν παραμύθι..από κανέναν δεν ακούσαμε άσχημα λόγια,απεναντίας!πήγαμε και ταξίδι του μέλιτος μετά από 3 εβδομάδες στην ισπανία(barcelona)αχ!αχ!αχ!αχ!πέρασα τις καλύτερες ως τότε στιγμές!!και λέω ως τότε..γιατί μάλλον έχω το σποράκι μου στην κοιλίτσα μου..έκανα test σήμερα το πρωί και βγήκε αχνό θετικό!!!θα το επαναλάβω και ελπίζω να ολοκληρωθεί η ευτυχία μας σύντομα,να κυλήσουν όλα ομαλά και να κρατήσουμε στα χερια μας το νέο μέλος της οικογενειας μας,τη ζωούλα μας!!!!!εύχομαι το ίδιο σε όλες κοριτσάκια μου!!!μέσα από την καρδια μου!

Καλημερα κοριτσια !!Ειμαι καινουρια στην ομορφη παρεουλα σας,αν και σας διαβαζω τουλαχιστον ενα χρονο(απο τοτε που ημουν εγκυος).

Θα σας πω κ εγω για τη δικια μου ξεχωριστη μερα,αν και λιγο επεισοδιακη,η οποια ηταν περσι αρχες νοεμβρη!

Πριν φτασει η μεγαλη μερα ειχα τοοοοσο αγχος....οχι για τη μερα,αλλα για τις ετοιμασιες και το να ειναι ολα οπως πρεπει!Τη μερα εκεινη κατα ενα περιεργο τροπο ημουν τοσο ηρεμη κ χαλαρη...σχεδον αναισθητη!!Μεχρι τη στιγμη που αρχισαν να με ντυνουν..ξαφνικα με πιασε τετοια συγκινηση που δε μπορουσα να σταματησω!Και ερχεται και ο μπαμπας μου απο πανω να με ζαλιζει παμε και παμε,οτι θα αργησουμε(1 ωρα πριν το γαμο τωρα,και με αποσταση μισης ωρας στη χειροτερη περιπτωση!)!Πως τον ακουσα ακομα δε μπορω να καταλαβω κ εφυγα με μισοτελειωμενο μαλλι!Εχετε δει ποτε ξεμαλιασμενη νυφη??Εεε τοτε σιγουρα ησασταν καλεσμενοι στο γαμο μου!!!!Βλεπω τις φωτογραφιες κ φρικαρω!

Το καλυτερο ομως ηταν για το τελος...κοριτσια...το καψα το νυφικο!!!Ετσι για να μεινει αξεχαστος ο γαμος σε ολους!Αρπαξε απο κατι κερια κ λαμπαδιασε αμεσως,ηταν κ ταφτας...ολο το κατω μερος καρβουνο!Αν δε με προλαβαινανε δε θελω να σκεφτομαι τα χειροτερα!Με εφαγε το ματι μου φαινεται!Ευτυχως που εγινε προς το τελος της βραδιας(στις 5 το ξημερωμα)κ δε μου χαλασε απο την αρχη τη διαθεση!

Αν εξαιρεσω τα παραπανω παντως,ολα τα υπολοιπα ηταν υπεροχα κ παραμυθενια πραγματικα,η ευτυχια που νιωθαμαι τα υπερκαλυπτε ολα!

• 2 months later...

Εμένα ο γάμος μου που έγινε πριν 7 χρόνια δεν έχει σχέση μ΄ όλο αυτό που ονει-ρευόμαστε. Καταρχάς δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος και όλα τα σχετικά και απόδειξη αυ-τού ότι νοίκιασα το νυφικό μέσα σε μίση ώρα(sστο πρώτο μαγαζί που μπήκα), όλα τα ορ-γάνωσε η μαμά μου και εγώ απλά ήμουν ο κομπάρσος του γάμου μου γιατί, επειδή τότε ζούσα σ΄ άλλη πόλη και ο γάμος έγινε στην ιδιάιτερη πατρίδα μου, πήγα στον γάμο μου 1 εβδομάδα πριν όπου όλα ήταν έτοιμα. Τα υπόλοιπα της μέρας του γάμου τα έχετε πει λίγο πολύ όλες σας. Το μόνο διαφορετικό ήταν ότι παρόλο που παντρεύτηκα κατακαλόκαιρο είχε 12 βαθμούς, έβρεχε και το νυφικό έγινε χάλια. Αλλά δεν μ΄ένοιαζε ο γάμος γενικά το μόνο που μ΄ ενοιαζε ήταν να τελειώσει το νταβαντούρι και να φύγουμε για διακοπές.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...