Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!

Recommended Posts

Συμφωνω μετα κοριτσια..

Διωξε το αγχος και να δεις που αμεσως θα μεινεις εγκυος.

Εγω το μηνα που δεν το σκεφτηκα και δεν ειχα αγχος εμεινα εγκυος..

Ευχομαι συντομα να ανακοινωσεις ευχαριστα νεα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

frapedia72 έγραψε:

συγνωμη τωρα αλλα κι αυτος μια φορα πηδηξε ολη ολη μεσα σε ενα μηνα??????

ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΩΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ???

και αν δηλαδη εκανε σεξ στις 31 και μετα ξανα στις 10 και μετα οχι αλλο πως ξερεις ποτε εγινε ????

αντε καθεστε και ακουτε τις χαζομαρες του καθενος !!! κανε παιδακι μου εσυ ωραια και καλα αυτο που θελεις οταν το θελεις, περνα καλα, μην αγχωνεσαι και να δεις που σε λιγο καιρο θα κανει ποστ σε αλλο τμημα του mammy

αντε .... συγχιστηκα τωρα! (πιφ ακου με μια φορα!!!!)

εγω ειχα μια φιλη που μου ειπε μαζι με τον αντρα της μια μερα την ωρα που πιναμε καφε''εμεις πιασαμε με την 1η φορα χωρις προσπαθεια''

εκεινη την στιγμη τρελαθηκα γιατι εγω δεν....???σκεφτηκα αμεσως ...περασαν μηνες και ξεχασε τι μου ειχε πει τοτε στην αρχη της εγκυμοσυνης της και μου λεει εμεις καναμε ελευθερα οποτε θελαμε χωρις αγχος και ηρθε.ποσο καιρο την ρωτησα και λεει δεν θυμαμαι οποτε θελαμε καναμε χωρις και οποτε θελαμε με προφυλακτικο...ειναι 3 χρονια παντρεμενοι......... :blink:

και μου καυχιοτανε ο αντρας της πως με την 1η το επιασε το μωρο ,λες και κερδισε το χρυσο μεταλλιο...παντως εγω δε

πιστευω αυτους που λενε πως με την 1η επαφη το πιασανε... :P μπουρδες

καυχιουνται επιτηδες και διχως λογο ...η μαλλον αυτοι εχουν λογο-να σε στενοχωρησουν και να το δουν στο βλεμα σου!α...και κατι ακομη -καλα τι σοι κολλητος ειναι αυτος που ξερει οτι η φιλη του προσπαθει για μωρο και καθεται και λεει οτι το επιασε4 με την 1η και χαζα...δεν καταλαβαινει πως θα σε πληγωσει?

καλα λεει η φραπεδια!!!ολα ειναι μπουρδες!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ "ΕΠΙΤΥΧΙΑ" ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ "ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ????ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ?????" ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΡΠΕΡΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΝΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!!

alkost έγραψε:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ "ΕΠΙΤΥΧΙΑ" ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ "ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ????ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ?????" ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΡΠΕΡΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΝΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!!
χαχαχαχαχααχαχαχ :laugh: αχ βρε αλκοστακι μου,με εκανες και γελασα!!!ετσι επρεπε να του πω να τον τρελανω εντελως :P

εσυ βλεπω ολα καλα!!!!μπραβο κοριτσακι μου ,χαιρομαι για σενα!!! :kiss: με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου,αχ ποτε θα γεννηθει το ομορφο ζουζουνακι σου???

ΦΡΑΝΙΤΑκαλα βρε κοριτσακι μου,υπαρχουν και οι κολοφαρδοι της ζωης!!! :P :silly:

κριμα για μενα διοτι νομιζα πως ειμαι πολυ τυχερη αλλα εσυ ξεπερασες και μενα!!!φιλακια πολλα και να χαιρεσαι το αγγελουδι σου! :kiss:

Όταν είχα πει στη γιατρό ότι προσπαθούσαμε 10 μήνες μου είχε πει ότι 10 μήνες δεν είναι τίποτα. Με έστειλε βέβαια για εξετάσεις. Τελικά έμεινα έγκυος τον 13ο μήνα.

Οπότε μην αγχώνεσαι. Δεν προσπαθείς και κανένα μεγάλο διάστημα. Κι εγώ πάντως έτσι τα έβλεπα τότε. Είναι πολύ λογικά τα συναισθήματά σου.

anastasiaagria έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΤΗΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΝΟΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ...ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΑΡΗΚΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΤΗΛ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ....ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΑΦΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ ΕΝΟΙΩΣΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΙΩΣΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΝΟΙΩΘΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ....ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.......
Καλημερα κοριτσακι :) Θα θελα να σου πω κι εγω τη αμαρτια μου :huh: Κι εγω ετσι νιωθω οταν βλεπω μια εγκυο στο δρομο, οταν μαθαινω οτι η ταδε ειναι εγκυος..... Και ακομα χειροτερα οταν ημουν εγκυος την δευτερη φορα ειμασταν μαζι με την κουμπαρα μου με κατι μηνες διαφορα, εχω το χασα 11 εβδομαδων(ΔΕ

εκεμβρης) εκεινη ηταν τυχερη και γεννησε(Μαρτιο) ενα υγιεστατο μπουλουκο κι εγω? Ενα τιποτα, ειχα μεινει με την λαχταρα. Οταν πηρα τηλεφωνο να της ευχηθω για τον μπεμπη, εκλαιγα.... ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι! Νιωθω ασχημα γι αυτο, δε χαρηκα με τη χαρα της.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...