Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ναι ολα μπανουν σε ολα τα αυτοκινητα..

εγω εχω το britax αλλα δε ξερω τι μοντελο...

ενα δε ειναι??????

εχει ειδικο μαξιλαρακι που μπαινει κ απο νεογεννητο...

κ μετα τα 4 κιλα αν θυμαμαι καλα το βγαζεις...

με το καλο ;)

Δημοσίευση

egw auto tha parw tora .

einai ena apo ta kalitra kathismata sthn agora .

exw tora ena ths chicco 0-13 alla opou nane den tha mas xoraei .

apofasisame logo entatikhs meleths panw sta kathismata (koinos to psaksame polu) na paroume auto .einai mexri sxedon 4 xronwn kai theloume na koitazei mexri tote pros ta pisw .

to eidame kai apo konta kai einai polu kalo .

Δημοσίευση

Κι εμείς αυτό είχαμε αποφασίσει να πάρουμε μετά από πολύ ψάξιμο στο ιντερνετ. Έχει πάρα πολύ καλές επιδόσεις σε τεστ. Τελικά όμως όταν το είδαμε από κοντά μας φάνηκε ότι έιναι λίγο μεγάλο για νεογέννητο παρόλο που έχει αυτή την ειδική θεσούλα... Τελικά πήραμε το baby safe, πάλι της Britax, που είχε εξίσου καλές επιδόσεις και είναι στην κατηγορία 0-13. Είναι πιο μαζεμένο και μου φαίνεται ότι παρέχει καλύτερη υποστήριξη σε νεογέννητο...Τώρα βέβαια μπορεί να είναι κι η ιδέα μου και να κάνουμε παραπάνω έξοδα (αυτό στο χρόνο θα πρέπει να το αλλάξουμε...) χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Εσύ thouli το είχες βάλει και νεογέννητο το μωράκι σου? Καθόταν καλά?

Δημοσίευση

ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ...

http://www.britax-roemer.com/

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΗΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ.

ΚΑΙ ΕΔΩ..

http://www.kindersitze.de/

ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ...

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ (BABY SAFE) ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΛΕΦΤΑ!

Δημοσίευση

Εμεις το εχουμε και το χρισημοποιω απο την πρωτη μερα.

Απο το μαιευτηριο με αυτο τον πηραμε. Εχει το ειδικο μαξυλαρακι, τωρα το βγαλαμε βεβαια. Ειναι λιγακι ακριβο αλλα αν μετακινεισαι συχνα, αξιζει τα λευτα του. Εχει πολύ καλυτερη πλευρικη προστασια και στυρηξη στο κεφαλακι απο το αντιστοιχο της Κικο. Το συνηστω ανεπιφιλακτα. Εχει γυρω στα 240 Ευρω στα ΚΟΥΚΟΥ

Δημοσίευση

sofiadav έγραψε:

koritsia...peira autokinito ..tha to exw se 3 ebdomades..yey!!!!!!!!!!! kai twra koitaw kai egw gia kathismataki. Ti protinete gia mwro 2 xronvn??? den ta exw psaksei katholou ma katholou...alla thelw pleon na koitaei mprosta gia na mporei na me blepei otan odhgaw.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 18 ΚΙΛΑ, ΠΕΡΙΠΟΥ 4ΩΝ ΕΤΩΝ

ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ (ΜΕ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ Ή ΕΠΜΡΟΣ).

ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ, ΝΕ ΚΟΙΤΑΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΣΕ 1,5 - 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙΣ...

Δημοσίευση

Τοχουμε κ εμεις αυτο το καθισματακι, ειμαι πολυ πολυ ευχαριστημενη. Τον βαζαμε μεσα απο 10 ημερων, μαλιστα ειχαμε τρακαρει κιολας με το μωρο μεσα - ελαφρια βεβαια - αλλα ουτε τρανταχτηκε ουτε τπτ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...