Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Βιβη καλωσορισες!!!Με το καλο να ερθει το μωρακι σου και οσο για τις ηλικιες..εχουμε και μια γιαγια(μικρογιαγια μαλλον) εδω την Ευα που εχει ενα υπεροχο εγγονο λιγων μηνων! ;)

Αλλα τι σημασια εχει;;Ολοι οι καλοι χωρανε!!! :P

Δημοσίευση

Επειδή έχασα τη μπάλα...(πολλές καινούριες στο μάμμυ)!!! ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!

Είμαι η Ιωάννα, 32 ετών και διανύω την 14η ωραιότερη εβδομάδα της ζής μου!!!! Όπως καταλάβατε είναι το πρώτο μου!!!!!!!

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ μασροράκι, dalia, tonia 28, ΣΚΡΑΠ και Ιωάννα (Ιωάννα αν εξαιρέσουμε ότι σου ρίχνω 7 χρόνια είμαστε στην ίδια εβδομάδα και περιμένουμε και οι δύο το πρώτο μας! :lol: )

Sevi καλώς όρισες κι από μένα. Εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου B)

Βιβή

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ...ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑΜΕ!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ''ΤΖΟΥΦΙΑ'' (ΑΣΤΕΙΟ!!!!!) .....ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙ....ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥΓΓΟ!!!

ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

zaxarenia θεα θεα! χαχαχα παρε εναν παπαγαλο κοριτσι μου!

ειμαι η ραμονα,21ετων...ναι ναι υπαραχουν ακομη αυτες οι ηλικιες χαχααχα

γεννησα πριν 3περιπου μηνες αλλα δν εχω μωρακι...θα προσπαθησω για μωρο....οταν ανεβει ο βασικος μισθος!!χιχι....μπαααα με βλεπω να το κανω νωριτερα...αλλα θα το ταιζω κουρκουμπινια!?

καλημερααααα

Δημοσίευση

κοριτσια μου καλως μας ηρθατε και απο εμενα...ειμαι η ειρηνη 24(δηλαδη τα εκλεισα τον αυγουστο) και διανυω την 17η εβδομαδα της εγκυμοσυνης μου και ειναι το πρωτο μου...και ειμαι και πολυ χαρουμενη και πολυ ευτυχισμενη....ελπιζω να τα λεμε....

Δημοσίευση

xaxaaxa με δεκα χρονια διαφορα...? ε δε σε πηραν κ τα χρονια...!

αντε ζαχαρενια και στα δικα μας!!

ειδα στον υπνο μου οτι παντρευτικα κ ο καλος μου ειδε οτι του κανανε λοβοτομη! λετε να σχετιζοντε????

αααα υπολογισα οτι αν εμεινα εγκυος αυτο το μηνα...θα κανω δυδιμο! χιχι

Δημοσίευση

ΡΕ ΣΥ ΜΑΜΑ-ΧΙΝΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ...ΣΤΑ 11 ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΝΑ!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ

ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΟΜΑΙ

ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΑΜΑ-ΧΙΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙΑ!!! ΤΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ???

Δημοσίευση

χαχαχα οτι μαλλον θα κανω δυδιμακι ! χαχαχα αυτο σημαινει!

ζαχαρενια χωρις πλακα ποσο καιρο προσπαθεις?

εμενα με εχει πιασει αγχος μηπως οταν θα μπορουμε οικονομικα δεν μπορεσω να πιασω!

Δημοσίευση

....3 Ή 4 ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ''ΕΛΕΥΘΕΡΑ'' ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ....ΟΠΟΤΕ...ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΙΝ ΤΑ 40 ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ...ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ....

ΩΧ ΞΕΦΥΓΑ ΛΙΓΟ...ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ

Δημοσίευση

σουπερ...ποτε δεν ξερεις....ισως σου κατσει με την μια δυδιμα !! φανταζεσε???

ολα καλα θα πανε!!!

οσο για την υιοθεσια μικρη ελεγα οτι θα γινω πλουσια και οσα παιδια κ αν κανω θα υιοθετουσα ενα κοριτσακι και θα το ονομαζα αγαπη! χαζο ε?

Δημοσίευση

ξερω οτι ειναι δυσκολο...το ξερω γιατι εχουμε ενα ιδρυμα που συνεργαζομαστε χρονια και εχουμε ρωτησει...

λοιπον εαν θελεις να παρεις "ετοιμο" παιδι ζητανε λιγοτερα. μπορεις επισις να βοηθας παιδια τα οποια θα εχεις σε συνεργασια με το ιδρυμα,για να υιοθετησεις γενικως ειναι δυσκολο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...