Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αλκοστάκι μου γλυκό ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ!!! :woohoo:

Χαρηκα πάρα πάρα πολύ!!!

Εύχομαι μέσα απο τα βάθη της ψυχής μου να πάνε όλα φανταστικά!!!

Μια ήρεμη εγκυμοσύνη σου εύχομαι να έχεις!!!

Φιλάκια πολλά πολλά!!! :kiss:

• Απαντήσεις 183
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μπραβο κοριτσι μου.κατι μου θυμησες εμενα ,και εγω προσπαθουσα εναμιση χρονο και οταν παρατησα την προσπαθεια εμεινα εγκυος.μπραβο και παλισου ευχομαι οτι καλυτερο και να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη.

Δημοσίευση

ευχαριστω πολυ βρε κοριτσια,δεν ξερω τι να πω....αργυρουλα μου απο βεροια ειμαι,οποτε θελεις ελα,αλλα οχι για να με κατσαδιασεις,να ερθεις για καφε..ετσι κι αλλιως δεν προκειτε να κανω βαριες δουλειες ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!

θα προσεχω οσο μπορω,δεν το συζητω...

αχ κοριτσια ακομα δεν μπορω να το πιστεψω..μαλλον αυριο που θα παω στο γιατρο θα το συνειδητοποιησω καλυτερα..ως τοτε,χαιρομαι,αλλα με επιφυλαξη...δεν περασα και λιγα...μακαρι τωρα να ειναι διαφορετικα τα πραγματα..φιλάκια σε ολες :kiss:

Δημοσίευση

Κορίτσι μου, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χαίρομαι, είσαι από τις κοπέλες που έχω πολύ στο νού μου από τότε που μπήκα στο ΜΑΜΜΥ, θα περιμένω την επιβεβαίωσή σου και από τη χωριακή το συντομότερο! Να'σαι καλά!

Δημοσίευση

ΠΩΠΩ!Τι υπέροχα νέα αυτά που διαβάζω!!!!!

Συγχαρητήρια alkostaki!!!!

Προσοχή τώρα , χωρίς καθόλου άγχος και ξέχνα τά παλιά!!!

Χάρηκα πολύ μαζί σου , αν και δεν μιλήσαμε πολλές φορές , γνωρίζω την ιστορία σου!

Ξεκινάει μία νέα , αισιόδοξη σελίδα για τη ζωή σας!

Απολαυστε την και μη σκέφτεστε ΤΙΠΟΤΑ!

Όλα , θα πάνε καλά! κξηκξκ5655

( Αυτα τα έγραψε ο Θανούλης , σου λέει καλή τύχη! ) :silly:

Με το καλό να το κρατήσετε - να τα κρατήσετε , στην αγκαλιά σας.

:silly:

Δημοσίευση

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ..ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ.ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ..ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΔΙ ΜΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΦΤΑΙΕΙ

ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ

ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ...ΗΡΘΕ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Kοριτσάκι μου είμαι σχετικά καινούρια και δεν έχει τύχει να ξαναμιλήσουμε. Ωστόσο σε ξέρω ακόμα από τότε που έμπαινα σαν επισκέπτης στο φόρουμ και νοιώθω σα να σε ξέρω από καιρό.

Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια, συγχαρητήρια!!

Σου αξίζει η πιο όμορφη και ήρεμη εγκυμοσύνη 9 γεμάτων μηνών και κατόπιν η πιο γλυκιά και τρυφερή αγκαλίτσα με ένα όμορφο και υγιές μωράκι.

Πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ... :huh::huh::huh:

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 548!!!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΦΙΛΑΚΙΑ :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Πολλα συγχαρητηρια γλυκια μου...Ευχομαι ολοψυχα μια τελεια εγκυμοσυνη..Ειναι υπεροχο αυτο που σου συμβαινει..να το απολαυσεις χωρις αγχος και να αποβαλλεις τις κακες σκεψεις....Σε ταλαιπωρησε λιγο το νινακι σου αλλα ηρθε...Φιλακια :)

Δημοσίευση

Αlkostaki μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ .

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ (ΣΝΙΦ!)ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΚΛΑΙΩ Η ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑ !!!!!

ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ .

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΤΣΙ???????????

ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ

Ο Χ Ι Α Γ Χ Ο Σ (ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΑΓΧΟΣ)

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss:

Δημοσίευση

alkost μου μπραβο χαρηκα πολυ μετα νεα σου :laugh: ευχομαι μια υπεροχη εγκυμοσηνη κ να προσεχεις κ οσο για τις δουλιες μη σε στεναχωρεουν καθολου ολο κ καποιος θα σε βοηθησει.....φιλακια πολλα :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σας κοριτσια μου μπλεξαμε σημερα ειχαμε βγει με το αγορι μου για δουλιτσες στο κεντρο και για καφε και καποια ψωνια μετα απο τοσους μηνες. Κι ετσι περασε η μερα αρκετα ευχαριστα. @Diwni Κατα τα αλλα παλι ειχα πιεση στο γιατρο και τωρα ειμαστε σε αναμονη για το πως θα το χειριστουμε γιατι το θεωρει επικινδυνο (ειχα 15/9 σε δυο μετρησεις). Θα εχουμε νεοτερα συντομα περιμενω απο εκεινον ενημερωση. @Katerinioo πως εισαι τωρα ηρεμησαν οι πονοι; @Elenaki12 τι ομορφο που εχεις το μπεμπακο σου αγκαλιτσα πραγματικα ευχομαι και στα δικα μας οι υπολοιπες συντομα γιατι ειναι υπεροχο αυτο που μας περιγραφεις. 
    • Κορίτσια εμείς σήμερα 10 ημερών ο μπέμπης μας είναι ένα όνειρο , δεν φανταζόμουν ποτέ αυτή την ευτυχία αυτά τα συναισθήματα… το έχουμε βρει με τον θηλασμό , δεν του δίνω καθόλου ξένο κ γενικά την ημέρα κάνει ίσως λίγο πιο συχνά γεύματα αλλά τη νύχτα κάνει συνήθως 3ωρους ύπνους , για να δούμε… εγώ είμαι σαφώς καλύτερα , με τραβάνε ελάχιστα τα ράμματα χωρίς να χρειάζομαι παυσίπονα εδώ κ μέρες δηλαδή , σήμερα τελευταία μέρα αντιβίωση.. εγώ γενικά λοχεία πααααρα πολλά δεν είχα , τύπου 2 μέρα περιόδου , καμία διαρροή καμία μέρα …έχω βέβαια ακόμη σε μια νορμαλ ροή. Εγω βγήκα από το μαιευτήριο με το τζιν εγκυμοσύνης κ ένα πουκάμισο από τα κανονικά μου , βέβαια από τότε επειδή έχω πάει 2 βόλτες έχω βάλει ένα κανονικό τζιν μου που ήδη μπαίνω (ήταν λίγο μπαγκι αλλά μου κάνει κανονικά τώρα γιουπιιιιι) Βγειτε με κάτι που θα σας κάνει χαρούμενες , κάτι που θα βγάλετε μια φωτογραφία κάτι , εγώ το ξέχασα έβγαλα μόνο το μωρό κ το μετάνιωσα ..  Εχουμε την πρώτη μας φωτογραφία όταν γέννησα οι 3 μας δεν έχω που βγήκαμε από το μαιευτήριο αλλά δεν πειράζει .. έχω κ κάποιες μοναδικές από την ώρα της γέννας, μόλις μου τον έδωσαν αγκαλιά μου .. δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι ήταν στην κοιλιά μου κ τώρα τον έχω αγκαλίτσα μου …
    • Κορίτσια  πως είστε; Ήταν δύσκολη η μέρα για μένα. Χθες ξύπνησα ξαφνικά με πόνο το βράδυ. Αλλά πολύ πόνο. Φοβήθηκα ότι κάτι έγινε όχι ότι απλά γεννάω. Γενικά κοιμήθηκα χάλια. Είχα πόνο άγχος κλπ. Και το πρωί με έπιασε φαγούρα. Γενικά νιώθω ότι σήμερα ήταν μέρα που ήμουν κουρασμένη και αγχωμένη.   Με άγχωσε και η φαγούρα γτ ξέρω ότι είναι σύμπτωμα που θέλει προσοχή. Αλλά ειπ πριν πάρω τηλέφωνο το νοσοκομείο μέσα στο άγχος να το παρακολουθήσω λιγάκι. Νομίζω ότι όταν ξεχνιέμαι δεν τρώγομαι. Σκέφτομαι μήπως είναι από το άγχος. Θα δώσω μέχρι αύριο και θα δω. Γενικά για μένα όχι καλή μέρα. Αλλά οκ. 
    • Αύριο θα τα στείλω στον γιατρό, γιατί τα έλαβα πολύ αργά τα αποτελέσματα απόψε. Στην πρώτη εγκυμοσύνη όχι δεν είχα τίποτα, έβγαιναν όλες οι μετρήσεις και όλη καμπύλη άψογες! Μια παρηγοριά είχα και γω μόλις έπεφτε για ύπνο η μικρή και πάει 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...