Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αλκοστάκι μου γλυκό ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ!!! :woohoo:

Χαρηκα πάρα πάρα πολύ!!!

Εύχομαι μέσα απο τα βάθη της ψυχής μου να πάνε όλα φανταστικά!!!

Μια ήρεμη εγκυμοσύνη σου εύχομαι να έχεις!!!

Φιλάκια πολλά πολλά!!! :kiss:

• Απαντήσεις 183
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μπραβο κοριτσι μου.κατι μου θυμησες εμενα ,και εγω προσπαθουσα εναμιση χρονο και οταν παρατησα την προσπαθεια εμεινα εγκυος.μπραβο και παλισου ευχομαι οτι καλυτερο και να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη.

Δημοσίευση

ευχαριστω πολυ βρε κοριτσια,δεν ξερω τι να πω....αργυρουλα μου απο βεροια ειμαι,οποτε θελεις ελα,αλλα οχι για να με κατσαδιασεις,να ερθεις για καφε..ετσι κι αλλιως δεν προκειτε να κανω βαριες δουλειες ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!

θα προσεχω οσο μπορω,δεν το συζητω...

αχ κοριτσια ακομα δεν μπορω να το πιστεψω..μαλλον αυριο που θα παω στο γιατρο θα το συνειδητοποιησω καλυτερα..ως τοτε,χαιρομαι,αλλα με επιφυλαξη...δεν περασα και λιγα...μακαρι τωρα να ειναι διαφορετικα τα πραγματα..φιλάκια σε ολες :kiss:

Δημοσίευση

Κορίτσι μου, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χαίρομαι, είσαι από τις κοπέλες που έχω πολύ στο νού μου από τότε που μπήκα στο ΜΑΜΜΥ, θα περιμένω την επιβεβαίωσή σου και από τη χωριακή το συντομότερο! Να'σαι καλά!

Δημοσίευση

ΠΩΠΩ!Τι υπέροχα νέα αυτά που διαβάζω!!!!!

Συγχαρητήρια alkostaki!!!!

Προσοχή τώρα , χωρίς καθόλου άγχος και ξέχνα τά παλιά!!!

Χάρηκα πολύ μαζί σου , αν και δεν μιλήσαμε πολλές φορές , γνωρίζω την ιστορία σου!

Ξεκινάει μία νέα , αισιόδοξη σελίδα για τη ζωή σας!

Απολαυστε την και μη σκέφτεστε ΤΙΠΟΤΑ!

Όλα , θα πάνε καλά! κξηκξκ5655

( Αυτα τα έγραψε ο Θανούλης , σου λέει καλή τύχη! ) :silly:

Με το καλό να το κρατήσετε - να τα κρατήσετε , στην αγκαλιά σας.

:silly:

Δημοσίευση

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ..ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ.ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ..ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΔΙ ΜΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΦΤΑΙΕΙ

ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ

ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ...ΗΡΘΕ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Kοριτσάκι μου είμαι σχετικά καινούρια και δεν έχει τύχει να ξαναμιλήσουμε. Ωστόσο σε ξέρω ακόμα από τότε που έμπαινα σαν επισκέπτης στο φόρουμ και νοιώθω σα να σε ξέρω από καιρό.

Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια, συγχαρητήρια!!

Σου αξίζει η πιο όμορφη και ήρεμη εγκυμοσύνη 9 γεμάτων μηνών και κατόπιν η πιο γλυκιά και τρυφερή αγκαλίτσα με ένα όμορφο και υγιές μωράκι.

Πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ... :huh::huh::huh:

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 548!!!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΦΙΛΑΚΙΑ :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Πολλα συγχαρητηρια γλυκια μου...Ευχομαι ολοψυχα μια τελεια εγκυμοσυνη..Ειναι υπεροχο αυτο που σου συμβαινει..να το απολαυσεις χωρις αγχος και να αποβαλλεις τις κακες σκεψεις....Σε ταλαιπωρησε λιγο το νινακι σου αλλα ηρθε...Φιλακια :)

Δημοσίευση

Αlkostaki μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ .

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ (ΣΝΙΦ!)ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΚΛΑΙΩ Η ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑ !!!!!

ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ .

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΤΣΙ???????????

ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ

Ο Χ Ι Α Γ Χ Ο Σ (ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΑΓΧΟΣ)

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss:

Δημοσίευση

alkost μου μπραβο χαρηκα πολυ μετα νεα σου :laugh: ευχομαι μια υπεροχη εγκυμοσηνη κ να προσεχεις κ οσο για τις δουλιες μη σε στεναχωρεουν καθολου ολο κ καποιος θα σε βοηθησει.....φιλακια πολλα :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αυχενική Θεσσαλονίκη  Θα την κλείσω αύριο .είμαι από βόρεια Όλα καλά σήμερα με τον γιατρό μεγάλωσε πολύ από την τελευταία φορά που το είδαμε στον υπέρηχο. Γενικά ενώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ήμουν τοσσο χαλαρή σε αυτή δε ξέρω με έχει κυρίευσε ένα αδικαιολόγητο άγχος.ισως επειδή πέρασα και δύσκολη εγκυμοσύνη και τοκετό..
    • @Princess28 καλά μην τρελαίνεσαι.. 🤣 Στα ίδια με σένα είμαι κι εγώ.. έχω τρία σπίτια, τα ρούχα μου δεν ξέρω που είναι τι.. η βαλίτσα δεν είναι ακόμη έτοιμη. Από καρότσια και τα υπόλοιπα δεν έχω βρει τπτ.. Θέλουν στεγνό καθάρισμα.. 🥴  Ψάχνω βρακί και κάλτσα κάθε φορά.. 🤣 Εννοείται δωμάτιο μωρού δεν έχει γίνει..  Γενικά ένα χάος!!! Μετά τη γέννα θα βρούμε άκρη.. αυτό είναι το μόνο σίγουρο.  Ααα το άλλο που σου είπα για τα κιλά και δεν το κατάλαβες είναι ότι ήθελα να πω για το βάρος που πρέπει να παίρνει το μωρό μέσα στο μήνα. Ότι δηλαδή αν δεν παίρνει βάρος σωστό ίσως δεν έχω γάλα, η το γάλα μου δεν είναι αρκετό ώστε να το χορταίνει και να βάζει τα κιλάκια που πρέπει.
    • Ναι! το ίδιο λέμε.. ήταν παλιά 6μηνο και το κάνανε 9μηνο. Είναι για εργαζόμενες ναι! απλά νομίζω ότι εγώ θα το πάρω γιατί μπορεί να μην έχω τώρα ενεργή σύμβαση εργασίας αλλά έχω ενεργή τη σύμβαση κυοφορίας και λοχίας, οπότε βλέποντας στη ΔΥΠΑ αυτό δεν σου ζητάνε κανένα χαρτί από την εργασία σου. Τουλάχιστον ο φίλος μου ο ChatGTP αυτά μου λέει.. 😅   Είναι ακριβώς όπως σου απάντησε το @το χοντρό μπιζέλι είναι. 😉
    • Κοίτα εγώ η αλήθεια είναι έπαιρνα μόνο τα λευκά. Έκανα απόξεση στις 9 εβδομάδες και περίοδος μου ήρθε μετά από 5-6 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά.. Δεν μου έδωσε ο γιατρός χάπια, ήρθε η περίοδος από μόνη της. Οπότε δεν χρειάστηκε να πάρω τα χάπια για σωστή ρύθμιση κύκλου.  Καλό είναι για όποια απορία να ρωτήσεις το γιατρό σου. Είναι ο μόνος που μπορεί να σου δώσει απάντηση. 
    • Εγώ νομίζω τα πιο πολλά κιλά τα παίρνω στο δεύτερο τρίμηνο  Και εμένα η κοιλιά μου σαν μέγεθος είναι εντάξει μπορεί να έδειξε πιο νωρις και έλεγα αχ τι κοιλιά θα κάνω αυτήν την φορά; τελικά δεν ήταν πολύ μεγαλύτερη από τις αλλες φορές.. δεν με ενοχλεί στην καθημερινότητα μου ίσως λιγο μονο στο περπάτημα που πάω πιο αργά και λίγο σαν την πάπια 😂 με τον ύπνο δεν με πειράζει μονο όταν πάω να σηκωθώ από το κρεβάτι αλλά μετά τον 8ο γίνεται ακόμα χειρότερο αυτό 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...