Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με τέτοια όνειρα άντε να είσαι αισιοδοξη μετά...


Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια..το ξέρω ΄τελευταια σας έχω πρήξει με τα θέματα που ανοιγω..συγχωρέστε με αλλά κάπου θέλω να πω κι εγώ τις ανυσηχίες μου..:)

Λοιπον ξύπνησα πάλι από ένα απαίσιο όνειρο που μονο αισιοδοξία δεν μπορει να με γεμίσει..Ενώ είδα τη γιαγιά μου να μαζευει σταφύλια και να λεει στη μάνα μου και στην ξαδέρφη μου που ήταν παραδίπλα <<Η Φανή θα κάνει γιο>>, είχα πάρει κι εγώ ένα τεράστιο τσαμπί από σταφύλι και πήγα να το πλύνω. Βλέπω μετά όμως ότι πάει σε ένα μοναχικό περίπτερο και βλέπω μέσα ένα αγόρι μουσκεμα..Του λέω..<<Σε ξερω από κάπου;>> αυτό με κοιτουσε μόνο και χαμογελούσε. Μετά μου είπε κάτι σαν...θα φύγω...και λέω άντε ξεκινάνε τα σχολεία εε;; Και σα να κατάλαβα ότι δεν πήγαινε σχολείο και ότι θα πήγαινε στη θάλασσα..Βασικά όλη αυτή την ώρα δε μιλούσε απλώς χαμογελούσε..δεν ξέρω από που έπαιρνα απάντηση πάντως την έπαιρνα..Μετά συνειδητοποίησα ότι μάλλον ήταν ο Χριστός και τον ρωτάω..τι λες; να γίνω μανουλα για 2η φορά;; Και μου λέει...όχι..και με πιάνει απο τον ώμο...Εμένα εκείνη τη στιγμή το μυαλό μου πήγε πιο πολύ στο ότι κάτι θα πάθαινα εγώ..και ξύπνησα..Ουφ...άντε μετά να σκεφτείς αισιοδοξα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Φανη!

Βρε συ τι ονειρο κι αυτο?

Φανη μου, μου φενεται εισαι πολυ ανχωμενη και σε εχει επιρρεασει!

Μην δινεις σημασια!

Πιστευω οτι ολλα ειναι στο μυαλο σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κοριτσάκι μου..... μη δίνεις βάση στα όνειρα! Είναι γνωστό πως στην εγκυμοσύνη η γυναίκα βλέπει πολύ συχνά όνειρα..... Μην ασχολείσαι! Να έχεις θετικές σκέψεις, το νινάκι που κουβαλάς μέσα σου θέλει μία μαμά ήσυχη και πολύ ήρεμη..... μην ταράζεσαι άνευ λόγου..... αν πια..... σε επηρεάζουνε τα όνειρα τόσο πολύ...... τί να πω...... μήπως να μιλούσες με έναν Πνευματικό????? Να σε καθησυχάσει κι εκείνος??????? Προσπάθησε πάντως να το ξεχάσεις, ναι κοπέλα μου?????? Άντε..... καλή συνέχεια..... και μην αγχώνεσαι.... μια χαρά θα πάνε όλα...... πίστεψέ το!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου καλημερα.....βασικα μην αγχωνεσαι....τα ονειρα παντα εκφραζουν υποσυνειδητα τις ανησυχιες μας...και τωρα εσυ ειναι λογικο ολα αυτα να τα βλεπεις γιατι σε ανησυχει αν ολα πανε καλα....εγω λεω να ηρεμησεις...και φυσικα να σκεφτεσαι θετικα και αισιοδοξα...ολα τελικα ειναι στο μυαλο μας και το βραδυ μεταφερονται στα ονειρα μας...ετσι ημουν και εγω στην αρχη.....αντε φιλακια και μην σκεφτεσαι ετσι.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξέρω βρε Ελένη ...πλέον με τα όνειρα έχουν γίνει για μένα κάτι σαν προφητείες...την προηγούμενη φορά που ειχα μείνει έγκυος είδα ότι ήταν στο αυτοκίνητο η μάνα μου με τη γιαγιά μου και θα πεθαινα λέει και τους ζήτησα να μου το δωσουν να του πω πόσο πολύ το αγαπώ και το λατρευω , ότι είναι η ζωή μου όλη..τ πήρα μετά από το χεράκι και πλησιάσαμε σε ένα σταυροδρόμι...μετά γύρισα σπίτι μόνη μου και ρωτήσα τη μητέρα μου σίγουρα δεν υπήρχε ελπίδα;; Και μου απάντησε..μόνο ενδείξεις είχαμε..και ΄τα υπόλοιπα τα ξέρεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φανη μου πιστευω οτι πρεπει να σκεφτεσαι αισιοδοξα....το μωρακι σου θελει ηρεμια και οχι αρνητικες σκεψεις....και μην σκεφτεσαι το πριν...η καθε εγκτμοσυνη ειναι διαφορετικη περιπτωση και δοκιμασια...φιλια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φανουλα καλημερα!!

μην τρελαινεσαι κοριτσι μου!! ολα αυτα που βλεπεις ειναι απο το αγχος σου κ απο τον φοβο σου

εγω απ την αρχη και μεχερι τωρα, και εχθες το βραδυ ολο εφιλατες τετοιους βλεπω..

τιποτα μην δινεις σημασια..ολα καλα θα πανεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!φιλιααααα!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φανη μετα απο αυτα που εχεις περασει και τωρα το αγχος σου και οι φοβοι δεν ειναι λογικο να αποθηκευτουν στο υποσυνειδητο σου? και τα βραδια που χαλαρωνεις και κοιμασαι να βλεπεις κουλα ονειρα?νομιζω ειδικα στην φαση που βρισκεσαι δεν πρεπει να λαβεις καθολου υποψην σου τα ονειρα που βλεπεις γιατι εισαι ήδη φορτισμενη. απλα χαλαρωσε, γιατι οσο φοβασαι και ανησυχεις υπερβολικα θα τα βλεπεις στον υπνο σου. ;)

αν ησουν χαλαρη και δεν φοβοσουν ή δεν ειχες καθολου αγχος τοτε θα μπορουσαμε καπως να σχολιασουμε το ονειρο σου αλλα τωρα ολα ειναι αποτελεσμα των βιωματων σου.

μην δινεις σημασια η παναγιτσα θα σας προστατεψει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Φανη μου. Στα ονειρα το σταφυλι, ειδικα οταν ειναι σε τσαμπι συμβολιζει την καλη γονιμοτητα, λογω της αφθονιας των σπορων. Το νερο επισης ειναι παντα ενας καλος οιωνος. Επισης οταν βλεπουμε τον Χριστο στο ονειρο μας σημαινει οτι οι μεγαλυτερες μας επιθυμιες και οι στοχοι μας θα γινουν πραγματικοτητα. Μας δινει δυναμη σε δυσκολες στιγμες και θα ξεπερασουμε οποιαδηποτε κατασταση και δυσκολια και θα βγουμε νικητες.Οταν ο Χριστός μας μιλαει σημαινει οτι θα εχουμε πραγματικη χαρα και ευτυχια. Γενικα ειναι ενα πολυ καλο ονειρο, αισιοδοξο θα ελεγα! :)

Προσωπικα μπορω να σου πω πως πιστευω σε καποια ονειρα, και αυτο γιατι οσα ονειρα εβλεπα πολυ ζωντανα μετα οντως ισχυαν, ηταν κατι σαν μηνυματα ας το πω. Δεν ειναι φυσικα της παρουσης αυτο για να το αναπτυξω εδω...

Παντως προσπαθησε να μην αγχωνεσαι... Ειναι φυσιολογικο να σκεφτεσαι διαφορα, ολες πανω κατω σκεφτομαστε φοβουμενες μια αρνητικη καταληξη η κατασταση οταν ειμαστε εγκυες, ποσο μαλλον εσυ. Προσπαθησε να το αποβαλλεις απο το μυαλο σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε Φανή προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο και να αποβάλεις το άγχος σου .

Έτσι θα είσαι εννια μήνες?

Καταλαβαίνω την αγωνία σου επειδή έχεις περάσει από μια δύσκολη κατάσταση και δεν θέλεις να ξανασυμβεί, αλλά πρέπει να ηρεμήσεις λίγο.

Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα πάνε καλά.

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φανη μου κι εγω εχω ιδιαιτερη σχεση με τα ονειρα!Πολλες φορες κατι μου λενε!Αλλα υπαρχουν και φορες που μονες μας τα δημιουργουμε!Ας πουμε εγω...λαχταρω ενα μωρο και καθε βραδυ κοιμαμε με την σκεψη αυτου...για να κοιμηθω γλυκα :) ετσι λοιπον χθες ειδα οτι θηλαζα ενα μωρο ενα κοριτσακι το δικο μου και επινε πολυ γαλα...και του αλλαξα και στηθος....και ξαφνικα ειδα οτι το λεγανε Ειρηνη...και ξυπνησα....Σαν την Αγια Ειρηνη μου λεει η μαμα μου....τελος παντων ετσι και τον προηγουμενο μηνα ειδα θετικο τεστ στον υπνο μου που αλλου αλλωστε χα χα χα ...κι ολα αυτα λιγες μερες πριν αδιαθετησω αλλα που!!!!Σε αλλες στιγμες θα τα ελεγα σημαδιακα αλλα....γι αυτο κι εσυ καλη μου μην βαζες το κακο στο μυαλο σου οπως το βλεπεις να κανεις την Προσευχη σου και να το ξεχνας επιτοπου!!!Ολα θα πανε καλα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΦΑΝΟΥΛΑ... ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ... ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΑΣ!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tirogaridaki μου, καταρχήν πολλά πολλά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!!

(Δε σου είχα ευχηθεί τόσο καιρό η γαιδούρα... :blush: )

Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια τώρα και ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ, είναι να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το ταξίδι!

Στα όνειρα εγώ δεν πολυπιστεύω... Δεν είναι ούτε οιωνοί ούτε προφητείες... Είναι εικόνες και συναισθήματα που έχουμε στο κεφάλι μας. Είναι λογικό με τόσο άγχος που έχεις να βλέπεις περίεργα και ανατριχιαστικά (εγώ ανατρίχιασα πάντως όταν το διάβασα ...μπρρρρρρ :unsure: ) όνειρα.

Επίσης κόβω το κεφάλι μου ότι το σταφύλλι το είδες επειδή είχες αγχωθεί τις προάλλες με εκείνα τα σταφύλλια που είχες πάρει και είχανε πάνω τους φυτοφάρμακα που δεν έφευγαν με το πλύσιμο ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια..ίσως έχετε δίκιο..ένα άγχος όχι ιδιαίτερα μεγάλο βέβαια το έχω! Αλλά θα ήθελα τουλάχιστον τα όνειρά μου να είναι πιο ελπιδοφόρα ώστε να μπορουσα κι εγώ να νιώθω πιο αισιόδοξη καθώς πιστεύω σε αυτά. Δε θα κάτσω να σκάσω...ότι είναι να γίνει θα γίνει!!!!!

Snowgirl δεν πειράζει..σε ευχαριστώ πόλύ!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κορίτσι μου μην δίνεις σημασία στα όνειρα. Απλά πες "Δεν τα πιστεύω" και θα δεις ότι θα ηρεμήσεις...

Εγώ να δεις εφιάλτες που βλέπω αλλά με το που ξυπνώ λέω έτσι και τους έχω ξεχάσει κι όλας!

Όλες οι μανούλες είμαστε στα χέρια του Θεού και όλα θα πάνε καλά για μας και τα παιδάκια μας! Έτσι να σκέφτεσαι και μην δίνεις σημασία σε τίποτα άλλο.

Μη φοβάσαι, σκέψου αισιόδοξα και θετικά!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτό έκανα σήμερα Μαριλου..είδα κάτι όνειρα..άστα να πάνε..αλλά πλέον δε δίνω σημασία...δεν μπορώ να χαλιέμαι εξ αιτίας ενός ονείρου...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε Φανούλα μου ,τι όνειρο είναι αυτό πάλι; :(

Αφήστε βρε κορίτσια κι εγώ έχω κατατρομάξει... :( Είχα δει ένα άσχημο όνειρο-το οποίο έχω περιγραψει σε άλλο θέμα.Ημουνα λέει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και ξαφνικά άρχισαν πόνοι γέννας και γέννησα ένα ματωμένο μωρό :( (Περίληψη του ονείρου,έχει κι άλλα αλλά εγώ κρατάω αυτό...)Λίγες μέρες μετά είχα την αποκόλληση.

Δεν πιστευω στα όνειρα,αλλά με προβλημάτισε πολύ.Κατα βάθος πιστευω πως ήταν τυχαίο...

Φανή μου,μην ανησυχείς!Κράτα μόνο την θετική πλευρά του ονείρου,οτι δηλαδή μπορεί να κάνεις αγοράκι! :woohoo:

Μην αγχώνεσαι,όλα θα πάνε τέλεια αυτή την φορά!!!

Πολλά φιλάκια :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελάτε ρε κορίτσια, μην πιστεύετε στα όνειρα!

Το υποσυνείδητό μας είναι και μας παίζει άσχημα παιχνίδια. Μην αγχώνεστε από τα όνειρα, μας αρκεί η πραγματικότητα για να μας αγχώνει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θέλω να γίνω μαμά! τα όνειρά μου πολλές φορές τα έχω δει να γίνονται πραματικότητα ακριβώς όπως τα περιγράφει η Νέλλη...πιστεύω πως επειδή την ημέρα χρησιμοποιούμε μόνο το 10% της δυναμής του εγκεφάλου, πως με τον ύπνο αυξάνουμε αυτό το ποσοστό και λειτουργεί όχι μόνο το υποσυνείδητο αλλά και κάτι άλλο...δεν ξέρω να το εξηγήσω που κάνει τα όνειρα να προμηνυουν κάτι...αλλά δε θέλω να ο σκέφτομαι γιατί καμιά φορά δε σημαίνουν και απολύτως τίποτα..οπότε δε θα κάτσω να αγχωθω...Νέλλη μου όντως μπορεί να ειναι αγοράκι!!!:) Εχω καιρό ακόμη μπροστά μου μέχρι να μάθω!!!:) Αν και δε με ενδιαφέρει πλέον!!Γερο να είναι και ας είναι ότι νάναι!!Το μόνο που θέλω να ακουω στους υπέρηχους ότι είναι υγιέστατο!!!!Τιποτε άλλο δε θα ήθελα να ακουσω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φανούλα μου,εννοείται!

Πρώτα η υγεία και μετά όλα τα υπόλοιπα!Εξάλλου τι σημασία έχει αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι...Παιδιά μας είναι και τα δυο ;)

Εμένα όταν μου εύχονται ''άντε και με τον γιο'' νευριάζω! :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μα κι εμένα μου εύχονται <<άντε και με την κόρη>> χεχεχεχε..καλά δε με πειράζει γιατί δεν εύχονται κάτι κακό..αλλά και να μην είναι δεν με πειράζει καθόλου,...θα το ήθελα το κορίτσι..αλλά κι ένα αγοράκι ακόμη θα είναι μια καινουρια έκλπηξη για μένα..ενα καινουριο ζουζουν στη φαμιλια!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φανή μου,εγώ είμαι λίγο περίεργη. :dry:

Γενικά δεν θέλω πολύ ''σούσουρο''πάνω απο την κοιλιά μου... :huh: Δηλαδή σχόλια,''ευχές''(εννοώ τις κακόβουλες,που γίνονται για να ενοχλήσουν)κτλ... :blush:

Ξέρω είναι περίεργο,αλλά έτσι νιώθω :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναγκαίο <<κακό>> είναι..κι εγώ θέλω να το ανακοινώσω σε όσους γνωρίζω, όμως καμιά φορά κάποιοι εκπέμπουν αρνητιή ενέργεια και νιώθω ότι όλα πάνε στραβά..προτιμώ να το ξέρουν άτομα που μου εκπέμπουν θετική ενέργεια και μόνο γιατί ξέρωότι θέλουν μόνοτο καλό μου. Όσοι θα με κουτσομπολέψουν καλυτερα να αργήσουν να το μάθουν!!! Αλλά από κει και πέρα σχτικά με το φύλο κι αυτά νομίζω ότι απλως όπως κι εγώ , θέλουν κι αυτοί μια αλλαγή στο φύλο..τίποτε άλλο..δε με ενοχλεί ειδικά αν τα άτομαπου μου το λένε με αγαπάνε και με ξέρουν..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φανή μου το ξέρω οτι κάποιοι το κάνουν με καλή διάθεση... ;)

Αλλά εγώ θέλω να το συζητάω μόνο με τον Στέλιο και τον γυναικολόγο χαχα! :silly: Ακόμα δεν το έχω πει σε αρκετούς...Μετά την αυχενική διαφάνεια έλεγα...Αλλά η αυχενική είναι την άλλη εβδομάδα :P Μάλλον θα το καθυστερήσω κι άλλο ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πωπω...έφτασες και στην αυχενική!!!όλα καλά να σου πάνε!!!!!Γερό και δυνατό να είναι το μωράκι...έχεις δίκιο..όσο πιο πολλοί το κουβεντιάζουν τόσο το χειρότερο...άστο μέχρι να αρχίσει να φαίνεται όποτε δ θα μπορείςνα το κρύψει περισσότερο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...