Μετάβαση σε περιεχόμενο

τετραλογια fallot


Recommended Posts

Καλημερα σας!

Η αγωνια συνεχιζετε,ειχε καμοια σας εμπειρια με συγγενη καρδιοπαθεια που ονομαζεται τετραλογια fallot?Tι κανατε που χειρουργ. εδω η στο εξωτερικο?Μετα τα παιδακια ηταν καλα ?οποιος ξερει ας μου απαντηση σας παρακαλω .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ,ΤΕΤΡΑΛΟΓΙΑ FALLOT ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 5 ΧΡΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 29 ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ.ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΤΡΥΠΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕ ΛΕ'Ι'ΖΕΡ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΡΩΤΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι ειμαι στον 6 μηνα,ειναι στενη η πνευμονικη αρτηρια ειπαν και εχει 1 μεγαλη τρυπα και αλλες 2 μικροτερες.Ποσο βαρια ηταν η περπτωση του αντρα σου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 40 ΗΜΕΡΩΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΤΡΥΠΟΥΛΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ 5 ΧΡΟΝΩΝ,ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ,ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...