Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΥΦ ΠΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ!!! ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ ΠΑΛΙ....


Recommended Posts

κοριτσακια μου ερωτηση!!!!!!!!!! εχω ερωτηση!!!!!!!! για την ακριβεια...................το βλαμμενο εχει ερωτηση παλι!!!!!! εξηγηστε μου σας ικετευωωωωωωωωω τι γινεται με τα θερμομετρα?????? ποτε ανεβενει η θερμοκρασια και ποτε πεφτει????????? ποια εμενα!!!! που δεν αγχωθηκα με θερμομετρησεις ποτε........κι ομως!!!!! ενοιωθα σαν να ειμαι λιγακι αδιαθετη...και εβαλα θερμομετρακι να δω αν εχω πυρετο και εχω 37,1. ε ππηρα ενα ντεπονακι και το ξεχασα!!! και σημερα............ντιιιιν!!!! μου ηρθε η φαινη ιδεα!!!!! συνδιασα οτι πριν 3 μερες ειχα κατι πονακια κτλ και ειχα ωορηξια...... και επαθα εμπλοκη!!!! δηλαδη εμενα τωρα ετσι πρεπει να ειναι η θερμοκρασια μου???????? μεχρι να αδιαθετησω πρεπει να εχω δεκατα η οχι?????????? βοηθειαααααααααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μικρουλα μου οταν εχουμε ωορηξια αναιβαινει και μετα πεφτει παλι γυρω στο 36,6.Ειδικα οταν ειναι να αδιαθετησεις μπορει να πεσει και λιγο πιο κατω..Αν τωρα εχεις καθηστερηση και παραμενει γυρω στο 37.1 μπορει να εισαι εγκυος! ;) Ξεμπερδευτικες;;;; :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τονια μου??????????????????? τι λες κοπελα μου και εχεις και ωραιο ονομα( της αδερφης του αντρουλη μου που λατρευω) !!!!!!!!

δηλαδη συγνωμη, για να καταλαβω γιατι οντως ειναι και αργα και εχω παθει μια ψιλοεμπλοκη εγκεφαλικη τετοια ωρα, μολις τελειωσει η ωορηξια πρεπει να πεσει η θερμοκρασια????? ή πεφτει λιγο πριν την περιοδο??? γιατι εγω δεκατα εχω!!!!!!!!! τελευταια περιοδο ειχα στις 7 σεπτεμβριου! κυκλος 30 ημερων! οποτε στις 7 οκτωβρη περιμενω(δεν περιμενω δηλαδη ιχιχι) !!! δεν ειναι νωρις ???? αλλα η θερμοκρασια μου εμενα επρεπε να ειναι πεσμενη?????? α!! αυριο πρωι πριν σηκωθω απο το κρεβατι να βαλω ενα θερμομετρο>>>>>>>??????????? μασχαλη ή στομα????? ουφ! αυτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ανιψούδι... για φρόνιμα!!!! Άντε γιατί έχω καιρό να σε μαλώσω και ξέφυγες πάλι!! :P :laugh: :silly:

Άσε κάτω τα θερμόμετρα.. δε βοηθάνε στη σύλληψη!

Αν έχουν περάσει οι γόνιμες, βάλεις δε βάλεις θερμόμετρο, ό,τι ήταν να γίνει, έχει γίνει!

Το μόνο που βοηθάει ξέρεις ποιο είναι:

Αγκαλίτσες... πολλές αγκαλίτσες!! Και θα'ρθει το νινί! ;):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θειουλα μουυυυυυ!!!!!!!!!!! καλημερααααααα!!!!!!!!!!!!

πως πας εσυ αγαπουλα μου????

καλε δεν αγχωνομαι με τα θερμομετρα ποτε!!!! γενικα δεν ειμαι αγχωμενη, ειμαι σε φαση αναισθησιας!!! αλλα μολις συνδεσα τα δεκατα που εχω με την ωορηξια που καταλαβα οτι ειχα πριν κατι μερες, επαθα!!! ειδα και ενα αλλο θεμα με τη θερμοκρασια και μπερδευτηκα!!!! μετα την ωορηξια πρεπει να πεσει η θερμοκρασια???? οσο για τις αγκαλιτσες............το εχουμε ξεφτιλισει το θεμα πια!!!!!!! παλι με κυνηγουσε το πρωι!!!!!! χιχιιχιχχιιχιχ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: :laugh: σε κυνηγουσε;;ναι κι εσυ δεν ηθελες..τα ρουχα σου εσκισε!! :laugh: :laugh:

Αν κι εχει δικιο η θεια σου,μετα την ωορηξια αρχιζει να πεφτει και λιγες μερες πριν τη περιοδο μπορει να πεσει λιγο λιγο παρακατω γυρω στο 36.5.. αν στις 8/10 δεν εχεις αδιαθετησει και ειναι ακομη 37.1 κανε ενα τεστακι καλεεεεε!!! :silly:

Εγω παντως παντως ετσι καταλαβα οτι κατι τρεχει και εκανα το τεστακι... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε τονακι μου το ξερω,,η θεια παντα εχει δικιο!!!!!! αλλα απο τον μαιο που επαθα μια πλακα καλη απο το αγχος μου(9 μερες καθηστερηση,εκανα και χοριακη και βγηκε ααρνητικη και μετα αδιαθετησα) ειπα τερμα το αγχος!!!!! και απο τοτε σκεψου οτι ολο το καλοκαιρι δεν ηξερα καν ποτε θα ερθει η επομενη περιοδος!!! ειχα χασει τις ημερες τελειως!!!!!! αλλα τωρα ειδα ενα αλλο θεμα με θερμομετρα εδω στο μαμυ και συνειδητοποιησα οτι ειχα και εγω ωορηξια και οτι ενοιωθα οτι ειχα δεκατα!! αν και εχουν περασει 4 μερες απο τα συμπτωματα της ωορηξιας. ξερω και εγω πια???????

μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! λες να βοηθησε που χαλαρωσα ολους αυτους τους μηνες??????? μακαριιιιιιι!!!!!! ποποοοο κοιτα να δεις, τι ημαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου, μεχρι και η θερμοκρασια μας αλλαζει αν τα καταφεερουμε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι καλε εργοστασιο σωστο ειμαστε!!ειδικα στην εγκυμοσυνη δουλευουν οι μηχανες στο φουλ!! :P πως να μην ανεβει η θερμοκρασια.. ;)

Σου το ευχομαι παντως ολοψυχα!!!!!! :lol:

Κρατα μας ενημερες ναι;;; ;):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χοχιχιιχιχιχι οντως καλα τα λες!!!! εργοστασιο!!!!!!!!!! χιχιχιχχχι

θαυμα εργοστασιο!! ;)

δεν εχω ελπιδες γιατι δεν θελω να απογοητευτω ,αλλα εννοειται οτι αν εχω καθυστερηση θα το πω αμεσως!!!!! α! επειδη ξεχναω,αν παει 8 οκτωβριου και δεν εχω αδιαθετησει θυμησε το μου!!!!! γιατι εγω ειμαι στον κοσμο μου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...