Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ...


Recommended Posts

ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΗΚΑΝ ΑΜΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΠΩΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΜΕΙΝΑΝ!!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?? ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ??

Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΚΑΤΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕ ΚΑΝ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπορώ να πω πως στην τελευταία το κατάλαβα πριν ακόμη τελειώσει ο άντρας μου!!Μην με πάρετε στο ψιλο και αρχίσετε να γελάτε...είναι αλήθεια!! ΚΑτα τη διάρκια της επαφής του είπα πως μπορεί να τελειώσει και λιγα δευτερόλεπτα πριν γίνει το κακό σκέφτηκα..μήπως να το αφησουμε καλύτερα;;; Ποτε δεν ξέρεις τι γινεται ..ακόμη και στην 25η μέρα μπορει να συμβει..τελικά έγινε ολοκληρωμένη επαφή..επειδή όμως τηνεπόμενη μέρα άρχισαν οι πόνοι περιοδου πίστευα ότι ετοιμαζόταν η περίοδος ..όσο όμως δεν ερχόταν παρόλο που έκανα τεστ κι έβγαιναν αρνητικά κάτι μέσα μου μου έλεγε ότι είμαι...απιστευτο κ όμως η διαίσθηση μου δεν έκανε λάθος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω παλι δεν καταλαβα τιποτα....ειναι αυτο που λεμε....κοιμησου εσυ και η τυχη σου δουλευει....χαχα....καπως ετσι νιωθω.....αλλα τι να πω μπορει να υπαρχουν κοπελες πυ να καταλαβαν κατι με καποιο τροπο....τι να σα ςπω και εγω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πρώτη φορά που είχα στη ζωή μου καθυστέρηση (μιλάμε από τη στιγμή που προσπαθούσαμε για νινάκι!) ήξερα πως υπάρχει μωράκι..... δεν ξέρω πώς και γιατί.... το διαισθανόμουν.... η περίοδος από 27/5 ήρθε τελικά στις 4/6......

Δεν είχα κάνει TEST, ούτε χοριακή..... όμως ώρες-ώρες χάϊδευα την κοιλιά μου κι ένιωθα..... πως κάποια ψυχούλα με ακούει εκεί κάτω..... όλη την ώρα..... χαμογελούσα άνευ λόγου κι αιτίας..... πρόσεχα να μην πιω καθόλου καφέ ή αλκοόλ...... προσπαθούσα να μην το πολυ-μελετάω..... δεν έσκυβα..... δε σήκωσα πολύ βάρος....... (ένα θέμα με το Super Market το έχω..... τέλος πάντων.....)

Μετά ήρθε η φριχτότερή μου περίοδος...... και ξύπνησα!!!!! Πάντως..... είμαι 1.000% σίγουρη πως είχα μωράκι...... Δεν ξέρω...... μάλλον είναι αυτό που λένε.... διαίσθηση!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΒΕΒΑΙΑ .ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΝΙΩΘΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΑΧΝΟ ΘΕΤΙΚΟ (ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΦΥΣΙΚΑ 14 ΤΩΝ ΤΕΣΤ) ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ !!!!

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΗΡΘΕ Η ΜΙΚΤΗ ΜΟΥ !!!

ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΝΙΩΘΩ ΧΑΑΧΑΑΧ ΤΟ ΙΔΙΟ.... ΚΑΘΕ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟ ΝΙΩΘΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΩ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩς ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ..... ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Dimitra

αν κ θα μπορούσα να πω το ίδιο

(πως το διαισθανηκα!)

ωστόσο θα περιοριστώ στο ότι η έντονη θέληση μας

για μωρό «παίζει παιχνίδια»!!!

Εγώ στάθηκα ...τυχερή!

1 εβδομάδα ΠΡΙΝ την περίοδο

έκανα test κ ήταν θετικό!!!

Ήμουν σίγουρη, ένιωθα σίγουρη

παρ´όλο που τον προηγούμενο μήνα

είχα υποβληθεί σε μια επέμβαση

κ ο γιατρός είχε πει πως θα μας πάρει πάνω από χρόνο

το θέμα «μωρό»...

Τελικά τον διαιψεύσα, χιχιχι...

Ίσως οι θετικές σκέψεις,

η θετική μας ενέργεια (πιστεύω πολύ!)

...τι να πω!;!

Μην σταματας να χαμογελάς...

Ο πελαργός δεν μας ξεχνά........!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠISTEYV KAI EGΩ STHN ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ , ΑΓΑΠΗ, ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ. ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια, κι εγώ νομίζω ότι το ένιωσα, παρ' όλο που δεν ξέρω καν αν ήμουν έγκυος. Πρέπει να ήταν βιοχημική, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, ήμουν όμως απόλυτα βέβαιη, το ένιωθα, και μάλιστα το ένιωθα από την πρώτη μέρα. Μετά από καθυστέρηση και 2 θετικά τεστ, ήρθε η περίοδος, τους επόμενους μήνες, όμως, με πιο συστηματικές προσπάθειες, το ήξερα ότι δεν ήμουν, το καταλάβαινα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θέλω να γίνω μαμά! από τη στιγμή που είχες δύο θετικά τεστ ήσουν έγκυος απλώς δεν προχώρησε..τι σου είναι όμως και η διαίσθηση..όπως σας είπα ήμουν σίγουρη πριν καν την ολοκλήρωση της πράξης..και δεν ήταν τυχαίο!! Πόσο μάλλον σε μια μέρα(25η ) όπου οι πιθανότητες για εγκυμοσύνη είναι ελάχιστες!!Κι εγώ πιστεύω στη θετική και αρνητική ενέργεια και μάλιστα όλοι εκπέμπουν είτε τη μια είτε την άλλη!Συχνά από την πρώτη οπτική επαφή ή συνάντηση μπορώ να καταλάβω αν κάποιος εχει θετική η αρνητική..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Egw koritsakia mou kserete pws to pisteua kai to eniwtha poly apo ton proigoumeno mina alla telika den htan etsi!!! :(

ti na pw?

pantws egw thetiko test den eixa!ola arnitika!!!

alla h Panagia mou esteile simadi pws tha meinw egkios!!!

ektos apo to oneiro pou eixa dei!!

den tha to pistepsete me tipota!!!

ksipnisa kanonika mesa apo ton ipno mou to vrady gia toualeta kai vlepw se mia fasi thn Panagia na krataei ena koritsaki na mou gelaei kai na mou to dinei!!!

eklisa ta matia mou giati tromaksa!!!!!!! :ohmy::ohmy:

kai otan ta ksananoiksa DEN htan ekei!!!! :ohmy:

gia auto to niwthw toso entona!

einai san na mou leei PISTEPSE TO KAI THA GINEI!!!!!!!!!

EGW EIMAI EDW!!! :blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια...

εγώ στο ζώδιο είμαι καρκίνος και έχω και σελήνη στον ιχθύ...

Τώρα γιατί αρχίζω με ζώδια? για να σας πώ ότι σε μένα η διαίσθηση λειτουργεί 100%!

Εγώ έχω μείνει 2 φορές έγκυος, δυστυχώς όμως απέβαλλα και τις 2, τη μια με απλή αιμορραγία και την άλλη χριειάστηκα απόξεση.

Και τις 2 φορές το αισθάνθηκα ότι θα γίνει... τη μια μάλιστα ήταν και με προσπερματικά υγρά...

Τη 2η φορά που έμεινα έγκυος το διαισθάνθηκα τη στιγμή που γινόταν... το άσχημο ήταν, ότι είχα και το άσχημο προαίσθημα ότι η υγεία του μωρού δεν πάει καλά... όπως και έγινε. Απέβαλλα στην 6η εβδομάδα κύησης...

Τα πάντα είναι ενέργεια... μάλιστα, πριν αποβάλλω είχα δει και ένα περίεργο όνειρο. Εγώ δεν είχα πάει ποτέ στο μαιευτήριο μητέρα και φυσικά ποτέ στα χειρουργεία του και φυσικά ποτέ δεν είχα δει και τις μαίες του.

Λοιπον στον ύπνο μου μια μέρα πριν αποβάλλω είδα ότι ήμουν στο δωμάτιο ενός μαιευτηρίου, ότι είχα το μωρό μου που ήταν ασυνήθιστα μικρό και ελεγε γάλα μαμα γάλα. το πήγα έντρομη στη μαία και παρακαλούσα να μου δώσει λίγο γάλα για το μωρό... και κάπου εκεί ξύπνησα. Οταν πήγα στο μητέρα για να μπω στο χειρουργείο, είδα την ίδια μαία που είχα δει στον ύπνο μου και την ίδια αίθουσα που ήμουν ξαπλωμένη στον ύπνο μου με την ίδια διαρρύθμιση, τα ίδια χρώματα, τα πάντα!!!!

Είχα βιώσει μια μέρα νωρίτερα αυτό που θα ζούσα πραγματικά...

Επίσης να σας πω και το πιο ανατριχιαστικό ακόμα για να δείτε τι θα πει διαίσθηση. Τον ιούνιο μήνα, είδα ότι εμεινα έγκυος και το είπα στη μητέρα μου τρομαγμένη... φοβόμουν τον πατέρα μου... και κάποια στιγμή είχα αιμορραγία και από κάτω μου βγαίνανε παρα πολλά αίματα και έλεγα το παιδί μου... όταν το είχα πει στη μητέρα μου είχε παγώσει. της λέω λες να μείνω έγκυος και να αποβάλλω? Πάντως όταν εμεινα με τον ίδιο τρόπο όπως εξελίχτηκαν στο ονειρο μου το είπα και η ίδια έκβαση υπήρξε... βεβαια τα αίματα τα έβγαλα στο χειρουργείο, την ώρα της απόξεσης.

κορίτσια?

Η δυναμη του μυαλού μας είναι τεράστια... σκεφτείτε μόνον ότι κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι χρησιμοποιούμε μόνο το 10% του μυαλού μας....το υπόλοιπο 90% πάει χαμένο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ είχα, σχεδόν, την ίδια εμπειρία με την Πιπίτσαζουζούνα...

1 βδομάδα μετά την επαφή ένιωθα τις αλλαγές στο σώμα μου και στην ψυχολογία μου...

Οι κινήσεις μου ήταν πολύ προσεκτικές, χωρίς να το επιδιώκω...

Το τεστ το έκανα την 1η μέρα καθυστέρησης.

Έλεγα οτι αν βγει αρνητικό, σίγουρα θα έχει κάνει λάθος!!!

&φυσικά βγήκε αληθινή η διαίσθηση μου, μιας και σε λίγες μέρες θα κρατάω το μπεμπάκι μου στην αγκαλίτσα μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια, εγω η αληθεια δεν ειχα προαισθημα κατα την συληψη αλλα στα μεσα του κυκλου και μετα η ψυχολογια μου εκανε στροφη 180 μοιρες. επειδη ημουν ακομη πολυ πληγωμενη απο την προηγουμενη απωλεια, οι μερες κυλουσαν μελαχολικες. ομως απο τα μεσα του κυκλου μου ξαφνικα εγινα πολυ αισιοδοξη, εβλεπα με χαρα ολες τις ανακοινωσεις για εγκυμοσυνη και η ψυχη μου πλημμηρησε ελπιδα. αφου εκανα τεστ αυτα που δειχνουν οτι εισαι εγκυος μπριν την καθυστερηση ηταν αρνητικο ομως δεν το πολυπιστεψα , ε και στην καθυστερηση εκανα το απλο τεστ που εδειξε θετικο. οι γυρω μου δεν πιστευαν οτι θα ημουν και ηταν πολυ συγκρατημενοι, ομως μια φωνη μεσα μου ελεγε οτι μεγαλωνει μια ψυχη.

ισως να μην μπορω να περιγραψω με λεξεις το πως αισθανθηκα εκεινες τις μερες πριν μαθω για την εγκυμοσυνη μου αλλα κοριτσια ηταν τοσο δυνατη η φωνη μεσα μου και η ελπιδα, που το ελεγα και ξαναελεγα στις φιλες μου και δεν μπορουσαν να με καταλαβουν. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ... ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΣΕΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΕΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ... ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΣΕΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΕΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ηξερα ακριβως ποτε εγινε! ημουν σιγουρη οτι ειχα πιασει παιδι! αφου απο την επομενη ελεγα οτι ημουν σιγουρα εγκυος! λες να ετυχε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρα βιοχημική εγκυμοσύνη είναι εκείνη που ίσα που προλαβε να εμφυτευτεί αλλά δε συνέχισε να αναπτύσσεται λόγω προβλήματος κατά τη σύλληψη. Ελένη τελικά η διαίσθηση δύσκολα κάνει λάθος...εγώ ήμουν τόσο σίγουρη που ενώ έκανα το τεστ και βγήκε αρνητικό την ίδια νύχτα βλέπω όνειρο πως έκανα τεστ και βγήκε θετικό!Και το πίστευα! Ε στο 2ο βέβαια απογητεύτικα λιγο αλλά το 3ο με χαροποίησε ιδιαίτερα και μου απέδειξς ότι η διαίσθησή μου δεν με προδίδει ποτέ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...