Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μπορείτε να με βγάλετε από την λίστα ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΥΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Έκανα χορειακή εχτές και είναι θετική!!!!

Ο άντρας μου τρελάθηκε !!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Πήρα και το γιατρό τηλέφωνο και μου είπε να πάω από βδομάδα !!!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη και πάρα πολύ συγκινημένη εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά!!!

Κορίτσια σε σας που περιμένετε εύχομαι να πάρετε τα θετικά αποτελέσματα στα χεριά σας !!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ :woohoo: :woohoo:

post-5721-1387393473554_thumb.gif

• Απαντήσεις 56
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πω πω τι τέλει νέα πρωί πρωί!!Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!Πως νοιώθεις έχεις συμπτωματα?Πές μας λεπτομέρειες για το τέστ ποτε το εκανες πριν τη καθυστερηση?Φιλακια!!!

Δημοσίευση

Kαλημεραααααα!!!!!Η καλυτερη ε?ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!Τι ευχαριστη εκπληξη!!!Ευχομαι ολα να πηγαινουν τελεια και με το καλο να παρεις και το παιδακι σου στην αγκαλια σου!!!!!Και φυσικα θελουμε λεπτομερειες εμεις που περιμενουμε να παιρνουμε δυναμη!!

Δημοσίευση

καλημερα!!!

αντε να ακούμε τα ευχάριστα για όλες σας!!!

με το καλο κουκλίτσα μου και να προσέχεις!!!

Σου έυχομαι μια ήρεμη και όμορφη εγκυμοσύνη,

απόλαυσε το μεγαλύτερο θαύμα που μας χάρησε

η φύση!!!

Εχεις και ενα φιλακι απο τη μπουμπου μου,

μόλις με κλώτσισε! :kiss:

Να έχεις μια όμορφη μέρα!!!!!

Δημοσίευση

ΤΟΥΛΙΝΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!ΖΗΣΕ ΤΗ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ!!!ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΖΟΣΟΥΝ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια μου!!!! Μακάρι αυτή η 3η εγκυμοσύνη να είναι κ η τυχερή μας 😊 Μίλησα με τη γιατρό θα κάνουμε επανάληψη κ βήμα βήμα τη φορά 🙏 @flowerv Κορίτσι μου με το καλό εύχομαι να πάρετε πολλά πολλά ωάρια κ να πάνε όλα κατ'ευχην 🙏🫶 @Catherine33 Τι υπέροχα νέα έφυγε το πρώτο μεγάλο μαξιλάρι της αυχενικής 😊 Εύχομαι να συνεχίσουν να πηγαίνουν όλα σούπερ κ να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη 😊🙏🙏
    • Κορίτσια μου καλημέρα! Καλό μήνα να έχουμε. Ήταν να πάω για υπέρηχο Δευτέρα 7/7 αλλά από ότι φαίνεται δεν θα πάω.. λείπει η γυναικολόγος μου και επιστρέφει Δευτέρα 14/7.. 😮‍💨💩 Αναγκαστικά θα περιμένω για τον πρώτο υπέρηχο, δεν θέλω να πάω κάπου αλλού, και βασικά δεν έχουμε και κανέναν άλλο γιατρό της προκοπής για να πάω.. Αυτή ξέρει και το ιστορικό μου... οπότε... 😵
    • Ακριβώς τις ίδιες σκέψεις έκανα κ εγώ κορίτσι μου.. μέχρι και τον τρίτο τα είχα όλη την ώρα.. κλάμα τηλέφωνα στον άντρα μου και τρέχαμε στον γιατρό για υπέρηχο! Το μωράκι ήταν ατάραχο εγώ υπέφερα από την αγωνία μου! Τρέξιμο κάθε δέκα λεπτά στην τουαλέτα να δω αν έχω κάτι. Συν ότι έβαζα τα υπόθετα οπότε έβγαζα συνέχεια υγρά. Ήρθε όμως η στιγμή που καθάρισα εντελώς και τώρα μετά την αυχενική ηρέμησα . Δεν είναι τίποτα να σκέφτεσαι θετικά όσο δύσκολο και να είναι και θα περάσει πίστεψε με!! Με βοήθησε η ενυδάτωση έπινα πάρα πολύ νερό από την πρώτη μέρα την εμβρυομεταφορας και χυμούς φυσικούς ρόδι και πορτοκαλακι. Είναι έξτρα αυτά αλλά θεωρώ βοηθανε. Σου εύχομαι τα καλύτερα 🥰🥰
    • Καλημέρα. Κ εμενα μου έχουν περισσέψει φεμαρα, σχεδόν γεμάτο κουτι, με ημερομηνία λήξης 11/27. Αν είσαι Αθήνα, ευχαρίστως να στο δώσω.
    • Καλημέρα ❤️ χαιρομαι που αναπτερώθηκε το ηθικό σας και αισθάνεστε καλύτερα έπειτα απο τα αιματολογικά σου! Σαν εσένα θα ήμουν κι εγώ και ακόμα χειρότερα, οπότε σε νιώθω πως μπορεί ολες αυτες τις μέρες και τις νύχτες σου να κύλησαν! Όλα καλά θα πάνε, να σε πάρει και ο γυναικολόγος, ή πάρε εσύ αν δεις οτι αργεί 😁θετικές σκέψεις και μόνο σου στέλνουμε όλες είμαι σίγουρη ❤️ 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...