Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μικρη Αποκολληση στην 8η εβδομαδα.


Recommended Posts

Θα τρελλαθώ...Λοιπον το ιστορικο μου για τις νεες φιλες ειναι:

Ειμαι 26. Πρώτη εγκυμοσύνη!!!!Παλαιοτερη αποβολή στην 10Η εβδομάδα στα 22 περιπου.Τωρα είμαι στην 8η+.Στην 6η πηγαμε και ακούσαμε την καρδια.Παίρνω ultrogestan kai salospire γιατί είχα στην πρώτη εξέταση αιματος χαμηλή προγεσερόνη(αν δεν είχα το ιστορικό δεν θα μου έδινε μου ειπε).Σημερα στην 8+πηγαμε πάλι ακούσαμε την καρδια του πάλι.Ο γιατρός είπε "καλά μηχανή εχεις μέσα σου ειναι πολύ δυνατά."αλλα....ειδε και μια πολυ πολυ μικρη αποκόλληση που οπως είπε δεν ειναι καθόλου ανησυχητική.Την ειδα και εγω σαν μια μικρη τριχούλα τοσο λεπτη.Μου ειπε απλα να μην πολυ κουράζομαι(απο την πρωτη μέρα που εμαθαγαι το μπεμπακι μου λόγω του ιστορικού δεν κάνω καμία δουλεια δεν κουράζομαι μονο στο γραφειο πηγαινω(καθιστική).Και ρωτάω τωρα αφου προσέχω τοσο πολύ γιατι...τελοςπάντων.σας τα γράφω γιατί θέλω καπου να τα πω.Εχω αχγωθει λίγο.Α!!!Επίσης φευγω με τον καλο μου αυριο ταξιδάκι στο Βερολίνο 5 μερες προγραμματισμένο απο πολυ πριν και ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχώ και να περάσω τελεια.Αυτα!Τα ειπα και ξελάφρωσα,..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλή μου προσπάθησε να μην κουράζεσαι και όλα καλά θα πάνε!

και ο γιατρος σου είπε πως δεν είναι καθόλου ανησυχητικό, οπότε μην αφήνεις τον παράγοντα ψυχολογία να σε επηρρεάσει.

πρόσεχε λίγο παραπάνω , τρώγε καλά και το μωράκι θα δυναμώσει!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλο το μωρακι .Οι αποκολλησεις του πλακουντα ειναι συνηθες φαινομενο στην εγυμοσυνη εγω ειχα δυο φορες μια στον τεταρτο μηνα καιμια στον 6 και τις δυο φορες μου ειπε ο γιατρος μου να κατσω μαι εβδομαδα στο κρεβατι κι ετσι εκανα εγω εκατσα 10 μερες μονο τουαλετα πηγαινα .Εγω παντως στη θεση σου δνε θα πηγαινα κανενα ταξιδι καιμαλιστα στο εξωτερικο .Πως θα πας με αεροπλανο ; γιατι δνε το αφηνεις για αργοτερα; Δε το λεω επειση εχεις την αποκολληση αλλα καλο ειιναι να αποφευγονται τα ταξιδια στη κατασταση εγκυμοσυνης .Παντως οπως καινα εχει εμ το καλο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το ταξιδι εγινε !!!Ειμαι καλα τουλαχιστον φαινομενικα.Εκανα τις ιδιες ερωτησεις στο γιατρο μου γιατι ειχα την ιδια απορια αλλα μου ειπε απλα να προσεχω και να μην πολυκουραζομαι .Σχετικα με το ταξιδι απλα να περασω ομορφα κ οτι η αποκολληση ειναι αμελητεα.Τι να πω?Εγω πηγα γιατι δυστυχως τριτη μαθαμε για την αποκολληση,τεταρτη πρωι πεταγαμε.Βανια μου μακαρι ολα να πανε καλα.Σε μια εβδομαδα θα παω παλι στο γιατρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας έκανε και ωραίες μέρες στο Βερολίνο! Εγώ δεν είχα αποκόλληση σε καμιά από τις εγκυμοσύνες μου και γενικότερα είχα καθαρό ιστορικό. Και τις δύο φορές 2 μέρες μετά που έκανα το τεστ έφυγα ταξίδι και αφού γύρισα πήγα στη γιατρό μου...

Όσο για τον υπέρηχο;;; Η καλύτερή μου! Ιδίως όταν κάναμε τους μεγάλους υπερήχους και το έβλεπα τριδιάστατο το μωρό! Να κυλήσουν όλα ομαλά και να έχεις μόνο όμορφες ιστορίες να λες από αυτή την περίοδο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην ανησυχείς! Όλα καλά θα πάνε. Κι εγώ είχα μία μικρή αποκόλληση στον 8ο, έμεινα 4 μέρες κρεβάτι και όλα μέχρι στιγμής (δόξα τω θεό) πάνε καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...