Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ωοριξια 4η μερα του κυκλου...γινεται???


Recommended Posts

Κοριτσακια μου ,γεια χαρα σε ολες και συντομα μανουλες!

Μπαινω κατευθειαν στο ψητο που λενε...ειμαι στην 5η μερα του κυκλου μου και κανω θερμομετρηση απο πριν την περιοδο μου και ολα εδειχναν φυσιολογικα :δηλαδη πριν να μου ερθει η θερμοκρασια μου ηταν ανω του 37 και μολις ηρθε επεσε στο 36,5 στην 4η μερα του κυκλου μου το αιμα σχεδον σταματησε και ειχα μια τεραστια επιθυμια για σεξ :laugh: ...οποτε ειπα να μην το αφησω ετσι και να το εκμεταλευτω ;) ...3η μερα ομως του κυκλου η θερμοκρασια μου επεσε αποτομα στο 36,1 και την 5η μερα του κυκλου σημερα δηλαδη ειναι 36,6-36,7...τι εγινε ρε κοριτσια???ειχα ωοριξια 4η μερα του κυκλου μου???περιεργο μου φαινεται..

Επισης να σας πω πως αυτο το μηνα περιμενα 14 και ηρθε 17 και ενω κραταει 5 μερες αυτη τη φορα κρατησε 3(εγκυος δεν ειμαι διοτι εκανα 2 τεστ και ηταν αρνητικα).Μηπως ,λεω μηπως αλλαξε ο κυκλος μου και εχω ωροτιξια οποτε ναναι και διαρκεια περιοδου μικροτερη? :blink: η μηπως θα εχω διπλη ωοριξια???Παντως εγω ενω ημουν παρα πολυ αγχωμενη πριν να ερθει η ακατανομαστη,μολις μου ηρθε χαλαρωσα και ειπα ολα οκ δεν μετραω μερες και ολα θα πανε καλα αρκει ναμαι χαλαρηηηηη....μηπως αυτο βοηθησε και ετσι εγινε ωοριξια πολυ νωριτερα ?τι να πω???πειτε μου αν ξερετε τιποτα για το θεματακι μου!!!περιμενω με αγωνια,διοτι ειμαι μονο στον 2ο μηνα προσπαθειων και δεν ξερω πολλα σχετικα με ωοριξιες και τα λοιπα...απλα θερμομετρουμαι για να δω αν εχω ωοριξια καθε μηνα και ετσι να μην ανησυχω! B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...