Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 25Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΕ 5 ΤΟ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΕΧΩ ΔΕΚΑΤΑ 37,00 ΕΩΣ 37,4 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑ 10 ΛΕΠΤΑ ,ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ?ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΨΙΛΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΩΣΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KRIS,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 24 ΗΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ ΚΑΝΑ 2-3ΗΜΕΡΟ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΝΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 10ΗΜΕΡΕΣ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ,ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ(ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ)..ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ..ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ.ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ,ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ..ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑΙ...!!ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...!!!!+++++++++++++++++++++++!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kris μου καλη σου μέρα,και πριν πω οτιδήποτε,εύχομαι ειλικρινά ένα θετικό αποτέλεσμα!

Απ'ότι θυμάμαι στις αρχές της εγκυμοσύνης μου είχα κι εγώ δέκατα...Έκαιγε το κεφάλι μου,τέλη Ιουνίου.Νόμιζα ότι είχα αρρωστήσει μες στο κατακαλόκαιρο.

Όσο για τα συμπτώματα,κοιλιά,στήθος και μέση,έδιναν ρεσιτάλ...Δεν είχα καν την υπόνοια ότι είμαι έγκυος,και παρακαλούσα να αδιαθετήσω για να σταματήσουν οι πόνοι.

Όσο για την παλινδρόμηση στομάχου(ανακατωσούρες),νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς να τις έχεις.Ίσως είναι και ψυχολογικό.Εγώ τις είχα πολύ αργότερα,στον δεύτερο μήνα.

Όπως και να χει,εύχομαι ολόψυχα ο,τι καλύτερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...