Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ: ΕΓΚΥΟΣ ή ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΣΤΗ?


Recommended Posts

Γειά σας! Είμαι νέο μέλος και θέλω παρακαλώ πολύ τη γνώμη σας, για την περιπτωσή μου.Η περίοδος μου έχει διάρκεια κατά μέσο όρο 25 μέρες. Την τελευταία φορά που αδιαθέτησα κανονικά ήταν στις 23/7. Στις 17/8, δηλαδή 26 μέρες μετά απ΄την τελευταία περίοδο,αδιαθέτησα αλλά όχι κανονικά. Είχα πολύ λίγο αίμα όταν σκουπιζόμουνα και στο εσώρουχο μου πολύ-πολύ λίγο. Ο γυναικολόγος μου, μου είπε να κάνω τεστ εγκυμοσύνης (βγήκε αρνητικό)και ότι το καλοκαίρι με τα μπάνια χαλάει ο κύκλος της γυναίκας. Εμπιστεύομαι το γιατρό μου απόλυτα και καθησυχάστηκα. Σήμερα είναι 34 μέρες, δηλ. 9 μέρες καθυστέρηση και τίποτα ακόμα.

Αλήθεια έχετε χρησιμοποιείσει το τέστ εγξυμοσύνης sensa-test της POLYPHARM? Είναι αξιόπιστο? Έκανα αυτό το τεστ το πρωϊ& βγήκε πάλι αρνητικό . Μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε να μην ανησυχώ. Έκλεισα ραντεβού μέσα στην εβδομάδα για να με εξετάσει. Κάποια κύστη ίσως, μου είπε! Έχω κάνει υπέρηχο & PAP τον Απρίλιο που μας πέρασε & ήταν όλα ΟΚ!

Τον Μάιο έκανα υστεροσκόπηση (προκειμένου να διορθώσω κάποιο πρόβλημα που υπήρχε, ώστε να μπορέσω να μείνω έγκυος) αλλά η περίοδος μου δεν επηρεάστηκε καθόλου μέχρι τη στιγμή που σας αναφέρω παραπάνω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οι κύστες εμφανίζονται ξαφνικά δηλ μπορεί στον ενα κύκλο να μην εχεις και στον αλλον να εχεις,ειτε φεύγουν με την περιοδο ή τις απορροφάει ο οργανισμός.Είναι πιθανον να συμβαινει κάτι τέτοιο και να σου καθυστερεί η περίοδος,εγω όμως δεν αποκλείω και την εγκυμοσύνη,να .εχει καθυστερησει η συλληψη να γινει και γι αυτο να σου βγαίνει και αρνητικό το τεστ.

Αυτό τον μήνα καταλαβες την ωορηξία;;;Ποτε έγινε;;

Εχεις βάλει καθόλου θερμόμετρο;;τι θερμοκρασία έχεις;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...