Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Geia sas koritsia!

nas sas rwtisw ti einai i xwriaki eimai asxeti menw stin germania k exw mperdeutei edw den ginonte oi eksetaseis opws stin ellada, egw eimai stin 9h ebdomada k den nomizw na exw kanei xwriaki.poies alles eksetaseis einai aparetites k gia ti einai diabazw diabazw alla oles sas kserete k egw den katalabainw tipota!!!!

Δημοσίευση

χωριακη ειναι μια εξεταση με το αιμα που ανιχνευει μια ουσια μονο αν εισαι εγκυοσ την κανεισ οταν εχεισ καθυστερηση να δεισ αν εισαι εγκυος.εφοσων εσυ εισαι 9 βδομαδων δεν χρειαζετε.οσο αναφορα εξετασεισ θα σου γραψει ο γιατροσ σου ξερει αυτοσ.με το καλο

Δημοσίευση

Loukitsa mou,

Xairomai pou stamatise to aima. Sou euxomai na pane ola kateuxhn kai stis 7/10 na deis ena mwraki mia stalia me thn kardoula tou na xtupaei.

Katerinaki, kai egw menw sto ekswteriko (agglia) edw legetai beta-hcG h ormonh b xwriakh. Ki edw sthn metrane mono an fobountai gia eksomhtrio h apobolh. Alliws den xreiazetai na kaneis auth thns eksetash.

Filia polla

Tania

Δημοσίευση

Tania76 k edw etsi einai kanoun poli liges eksetaseis tis ipoloipes eksetaseis pou diabazw edw tis kanoun mono an fobounte bebaia tis plirwnei to tameio.twra ti na pw ti einai kalitero na tis kaneis oles i oxi emena me esteilan se nosokomeio gia na eksetasoun ston antra mou kati gonidia giati stin oikogeneia tou iparxoun kapoia paidia arwsta k exw foboithei poli perimenw twra ta apotelesmata prospathw na min to skeftomai alla den einai eukolo!

• 13 years later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια είμαι καινούρια στην παρέα 21/10 Έκανα την  Εμβρυομεταφορά μετά από εννιά μέρες κάναμε την πρώτη χοριακή που βγήκε αρκετά χαμηλή 13,20 μετά από δύο μέρες κάνε με χοριακή και βγήκε 72 την δεύτερη μέρα μετά από την χοριακή άρχισα και είχα κάτι πόνους και έτσι την επόμενη άρεσε και είχα αίμα μέχρι και σήμερα τρίτη μέρα από το αίμα που μου ήρθε έχω ακόμη αρκετό αίμα και σήμερα είχα λίγους πόνους χαμηλά που δεν είχα τις προηγούμενες μέρες ο γιατρός μου μου είπε να μείνω στο κρεβάτι Να μην κουράζομαι και μου αύξησε τα utrogestan Και μου προσέ και μία ένεση να κάνω προγεστερόνης Χθες να σας ενημερώσω η χοριακή που έκανα γιατί μου είπανε τρεις μέρες μετά από την χοριακή που είχα 72 ανέβηκες 309 Τώρα έχω χοριακή σε τρεις μέρες πάλι φοβάμαι πάρα πολύ ότι δεν τα καταφέραμε…

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...