Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΛΑΔΙ WELEDA, ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΚΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ


Recommended Posts

Κορίτσια, καλησπέρα.

Επειδή άρχισε σιγά σιγά να μεγαλώνει η κοιλιά μου - είμαι περίπου 3,5 μηνών - είπα να αρχίσω να βάζω κάτι μήπως αποφύγω τις ραγάδες. Αγόρασα λοιπόν το λάδι εγκυμοσύνης της weleda, γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την εταιρεία, αλλά και για το συγκεκριμένο προϊόν. Έχω όμως μια ερώτηση: σίγουρα περιέχει πολύ αγνά συστατικά, περιέχει όμως και διάφορα αιθέρια έλαια, κι εγώ έχω ακούσει ότι καλό είναι τα αιθέρια έλαια γενικά να τα αποφεύγουμε στην εγκυμοσύνη. Ξέρετε κάτι γι' αυτό; Έχει ρωτήσει καμία το γιατρό της;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για το λαδακι εχω ακουσει τα καλυτερα αν και δεν το εχω χρησιμοποιησει.

Θα σου πω παντως πως ειμαι απολυτα ικανοποιημενη με τα βρεφικα προιοντα.

Φανταζομαι πως κατι αναλογο θα ισχυει και με τα υπολοιπα.

Οσο για τα αιθερια ελαια που λες μπορεις να τα χρησιμοποιεις αρκει να μη σ'ενοχλουν σαν μυρωδιες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το λαδι το χρησιμοποιουσα απο τον 5ο μηνα της εγκυμοσυνης και εμεινα πολυ ευχαριστημενη.Μπορει και σ'αυτο να οφειλεται εν μερει το οτι δεν εκανα ραγαδες αν και καποιες φορες το εβαζα εναλαξ με το απλο αγνο ελαιολαδο.Το γιατρο μου η αληθεια δεν τον ρωτησα αλλα με τη μαια μου που το συζητησα μου ειπε οκ μιας και τη συγκεκριμενη μαρκα την ειχε σε ιδιαιτερη εκτιμηση.Δοκιμασε και τα προιοντα για το μωρο οταν με το καλο ερθει η ωρα καθως και τσαι θηλασμου.Εγω τα χρησιμοποιω ακομη(ειμαστε 4 μηνων)αν και η τιμη τους ειναι λιγο τσιμπημενη..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

"Τα έλαια που πρέπει να αποφεύγονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι: βασιλικού, καμφοράς, αγριοκύμινου, κέδρου, κανέλλας, ιεροβότανου, μάραθου, ύσσωπου, αγριοκυπαρισιού, μαντζουράνας, μύρου, μοσχοκάρυδου, ρίγανης, δυόσμου, φλισκουνιού, δεντρολίβανου, φασκομηλιάς, και θυμαριού. "

πηγη:http://209.85.229.132/search?q=cache:b8yyizeXCvsJ:www.botanica.gr/etheria.htm+%CE%B1%CE%B9%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B1+%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%B1+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-a

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...