Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΧΝΑ ΘΕΤΙΚΟ - ΠΟΛΛΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ...


Recommended Posts

θα τρελαθω κοριτσια!!!!!!!!!δεν ξερω τι να υποθεσω και τι να κανω!!!!!

ας τα παρω απο την αρχη μπας και βγαλουμε καμια ακρη ολες μαζι!!!ελπιζω να εχετε υπομονη να το διαβασετε..

προχθες περιμενα περιοδο,η οποια δεν εμφανιστηκε,αλλα σιγα το πραγμα,για μια μερα!!!εκανα ενα σωρο δουλειες,επλυνα τα παπλωματα,τις κουβερτες(αρχισε να κανει πολυ κρυο εδω και ειπα σιγα σιγα να κατεβασω τα χειμωνιατικα),τιναξα τα χαλια μου,κλπ κλπ...πτωμα εγινα...χθες το πρωι ενιωθα πονους περιοδου,φρικτους ομως,και στο εσωρουχο ειχα μια κυλιδα μαυρου αιματος αλλα υπεθεσα οτι κρυωσα απο την προηγουμενη μερα που ημουν μεσα στα νερα και ειναι η περιοδος μου αυτη..πηρα παυσιπονο και ημουν ολη μερα ξαπλα γιατι δεν περνουσε ο πονος,σφαδαζα και απο το ζορι μου εκανα και εμετο 2 φορες...

το λοιπον...σημερα δεν ειχα καθολου αιμα μεχρι πριν απο καμια ωρα,αλλα παλι πονουσα..ο κωστας ειναι απογευματινος και φευγοντας για τη δουλεια με πηγε στη μαμα μου να τους δω και θα γυρνουσε το βραδυ να με παρει...της ειπα ολο το σκηνικο και μου ειπε κανε ενα τεστ καλου κακου.υποπτο το σκουρο αιμα.

εγω ημουν σιγουρη οτι ειναι κρυωμα,αλλα ειπα δε χανω κ τιποτα..στειλαμε τη μικρη να φερει ενα σελφ κλιαρ..

το κανω,κι την ωρα που εκλεισα το στικακι,πριν σηκωθω απο τη λεκανη(χιλια σορι για την περιγραφη)αρχισε να τρεχει και μαυρο αιμα,και να ποναω φριχτα..μεχρι να πλυθω,να βαλω σερβιετα,ουτε ματια δεν εριξα στο τεστ και οταν το πηρα στα χερια μου για να το πεταξω,ειδα 2 γραμμες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηταν ομως πολυ αχνη,πολυ ελαφρια,αλλα φαινοταν καθαρα οτι υπαρχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπερδευτηκα τοσο πολυ, δεν ηξερα τι να υποθεσω!!!απο τη μια μου ηρθε να τσιριξω απο χαρα με ολη μου τη δυναμη οταν ειδα 2 γραμμες,αλλα με προσγειωσε το αιμα..κοριτσια πολυ μαυρο και τρεχει σαν νερο,που και που ειναι πιο πιχτο και δε σταματαει..πριν μια ωρα εγινε αυτο και εχω ηδη λερωσει 4 σερβιετες...ο πονος ειναι αφορητος,νιωθω να με κοβουνε στα δυο.ανεβασα και δεκατα.το κακο ειναι οτι περνουμε το γιατρο και ειναι στην κλινικη,ξεγενναει!!!!!

τι να κανω???? να παω στο νοσοκομειο????στον κωστα να το πω???? φοβαμαι να τον ανησυχησω στη δουλεια τωρα,μιας και δεν εχω ιδεα τι μου συμβαινει...

τι να κανω????ποναω παρα πολυ..ειμαι τυλιγμενη με την κουβερτα να μου ζεσταινει την κοιλια και τη μεση μπας και ανακουφιστω..η μαμα μου δε με αφησε να βαλω θερμοφορα γιατι δεν κανει λεει...

περιμενω συμπερασματα γιατι δεν ξερω πραγματικα τι να υποθεσω....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 91
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Den kserw ti na sou pw glukia mou,

Egw me oles mou tis egkumosunes eixa aima konta stis meres pou tha eixa periodo alla oxi ponous.

Auto pou perigrafeis miazei polu me thn apoboli pou eixa stis 11 bdomades. Kalo tha htan na kaneis enan kolpiko uperixo. Autos tha deiksei ti einai.

Elpizw na min einai apobolh pantws kai na eisai egkuos kai ola na einai kala

Filia

Tania

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ALKOST ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ!!!!!ΚΑΙ ΕΝΝΟΗΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ-ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΧΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΖΑΜΠΑ!ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alkostaki κι εγώ συμφωνώ να μιλήσεις το συντομότερο με τον γιατρό σου αλλά αν δεν τον βρίσκεις μπορείς να τηλεφωνήσεις σε ένα εφημερεύον νοσοκομείο και να ζητήσεις να μιλήσεις με τον γυναικολόγο που εφημερεύει. Θα σου πεί τί πρέπει να κάνεις. Μακάρι να είναι όλα καλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οσο περναει η ωρα τοσο μου γυρναει το μυαλο!!!!!!!!!!!!

λετε να ειναι αποβολη????????????????????????????????????????????????????????????????????????παλι???????????????????????????????????????????????????οχι Θεουλη μου χιλιες φορες να ηταν αρνητικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blink::blink::blink: δεν πιστευα ποτε στη ζωη μου να πω κατι τετοιο,αλλα ηρθε και αυτη η στιγμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο γιατρος μου το εχει κλειστο,εχει γεννα...θα περιμενω να σχολασει ο κωστας και να παμε στο νοσοκομειο......

αν εβγαινε αρνητικο το τεστ δε θα εδινα σημασια.εγω νομιζα οτι ειναι κρυωμα.αυτο που με τρωει ειναι εκεινη η αχνη γραμμουλα.να εκανε λαθος το μαραφετι?????.πρωτη εγω ελεγα σε ολες τις κοπελες εδω μεσα που ειχαν θετικο,οτι οσο αχνη και να ειναι η γραμμη,υπαρχει εγκυμοσυνη...τωρα για τον εαυτο μου δεν ξερω τι να πω...

θα τρελαθω κοριτσια..αντε να περασει η ωρα να παμε στο νοσοκομειο να δουμε.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάρα μου καλησπέρα.Πριν σου πω οτιδήποτε,εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Θα πάρω τα πράγματα από την αρχή.Το τεστ που σου βγήκε αχνό θετικό,δείχνει ότι είσαι σίγουρα έγκυος.Στο Clear Blue που είχα κάνει εγώ,το λέει στις οδηγίες,ότι η δεύτερη γραμμή που εμφανίζεται και κάνει το τεστ θετικό,δεν είναι πάντα ξεκάθαρη και έντονη.Για να είναι έτσι,πρέπει να είσαι 6 εβδομάδων,για να είναι υψηλή η ορμόνη που ανιχνεύει στα ούρα.

Όταν έμαθα εγώ ότι είμαι έγκυος,στις 2 Ιουλίου είχα πόνους 5 μέρες...Υποφερτοί βέβαια,αλλά πονούσα αρκετά πάντως.Μάλιστα δεν περίμενα να είμαι έγκυος,και αγόρασα δεύτερο πακέτο ταμπόν και σερβιέτες!

Αφού έκανα λοιπόν το τεστ μετά από κάποιες μέρες και βγήκε θετικό,κι αφού πήγα στον γυναικολόγο μου και το εξακρίβωσα και εκεί,άρχισαν να εμφανίζονται σκούρες καφές κηλίδες στο εσώρουχό μου.Επειδή είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και δεν ήξερα,τρομοκρατήθηκα.Αυτό που μου είπε ο γιατρός μου,είναι ότι είμαι μόλις 6 εβδομάδων,και αυτό που βλέπω είναι καθαρίσματα από προηγούμενες περιόδους,είναι μια ανωμαλία της μήτρας αυτή,μέχρι να συνηθίσει ότι το ωάριο γονιμοποιήθηκε.Και συνέχισε" Να φοβάσαι άμα δεις κόκκινο αίμα,και πολύ,το καφέ δεν μου λέει κάτι".Ησύχασα,ώσπου ένα ωραίο βράδυ,γύρω στις 1 είδα μια τεράστια κόκκινη λίμνη...Εκεί ειλικρινά,έχασα την γη..Νόμιζα ότι απέβαλλα.Με καθησύχασε η μαμά μου λέγοντάς μου"Κι άμα απέβαλλες που είναι το παιδί;Το χώνεψες;"...Τελικά βγήκε πόρισμα ότι ήμουν κουρασμένη και καταπονημένη.Έκατσα μια βδομάδα,και από τότε βλέπω ελάχιστο καφέ,ίσα-ίσα μόνο όποτε αλλάζω μήνα.

Μην φοβάσαι τίποτα,βρες τον γιατρό σου στο τηλ(θα γεννήσει κι αυτή η γυναίκα κάποια στιγμή!),και περιέγραψε του όσα εδώ μας λες.Πιστεύω ότι δεν έχεις κάτι,να είσαι ήρεμη και-προς Θεού-μην παίρνεις παυσίπονα.Δεν ξέρεις σίγουρα ότι είσαι ή όχι!

Εύχομαι να πάνε όλα όπως τα περιμένεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ax glukia mou makaru na min einai apoboli....kai epeidi mporei na eisai eguos kai na min einai apoboli prospathise na hremiseis oso mporeis giati kai to agxos den kanei kalo.

Makaru ola na sou pane kala, sou stelnw polles polles agkalies

Tania

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alkost έγραψε:

αυτο που με τρωει ειναι εκεινη η αχνη γραμμουλα.να εκανε λαθος το μαραφετι

Ο φαρμακοποιός μου όταν περίμενα την πρώτη χοριακή για να σιγουρευτώ ότι είμαι έγκυος μου είπε ότι το μαραφετάκι μπορεί να κάνει λάθος μόνο εάν δείξει αρνητικό.Να δείξει αρνητικό δηλαδή,κι εσύ να είσαι έγκυος...Αν δείξει θετικό αποκλείεται να μην είσαι!

Όπως τα περιγράφεις όλα,είναι ότι έζησα στον πρώτο μήνα εγκυμοσύνης.Ηρέμησε,μην αγχώνεσαι γιατί πρέπει όντως να είσαι,και θα το μεταφέρεις στο σποράκι σου!;)

Αυτό βέβαια που έχω μάθει από εδώ,είναι να είμαστε έτοιμες για όλα...Να είσαι προετοιμασμένη και για το καλό,και για το κακό.Εύχομαι πραγματικά να είναι όλα θετικά.Ενημέρωσέ μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alkost μου θα σου έλεγα να πας το συντομότερο στο νοσοκομείο αφού δεν μπορείς να βρεις τον γιατρό σου...αν είσαι μπορεί να είναι καμία αποκόλληση..καλύτερα να σε δει ένας ειδικός, με αυτά δεν παίζουμε...σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι εγκυούλα(δύσκολο να είναι λάθος το test αφού έδειξε θετικό) και να πάνε όλα καλά!!!!θα περιμένουμε νέα σου..σε φιλώ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω παααααρα πολυ για τη συμπαρασταση σας.....

μου δωσατε ελπιδες..μακαρι να ειναι ολα καλα,αλλα δεν ξερω...πολυ το αιμα...και μαυρο...πολυ μαυρο...

ο πονος συνεχιζετε και ειναι ανυποφορος...μονο διπλωμενη τον αντεχω...μαλλον αποβολη ειναι..δεν εξηγειται αλλιως...

κοριτσια το φιλοσοφησα λιγο...ακομα και αποβολη να ειναι,δεν πειραζει..εγω φοβομουν οτι μετα την αποξεση δεν μπορω να συλλαβω..αν ειναι αποβολη,δειχνει οτι μπορω...αλλα γιατι τα χανω?????????????????

λετε να φταιω εγω που εκανα δουλειες και κουραστηκα???αλλα που να το ηξερα??αχ δε ξερω τι λεω,απο τη μια παιρνω ελπιδες και απο την αλλη τις αναιρω μονη μου!!!!!

τελος παντων,δεν ωφελει,ας μη σας απασχολω αλλο..μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε,θα παω στο νοσοκομειο και θα σας ενημερωσω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ!!κοριτσάκι μου μην αγχώνεσαι..και μην σκέφτεσαι έτσι..δεν ξέρεις σίγουρα οτι απέβαλες...

να δεις που όλα θα πάνε καλά..έχεις τη θετική μας σκέψη!!!θα περιμένουμε νεότερα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αlkost κοπελα μου καταρχας σου ευχομαι να πανε ολα κατευχην ...Αναλογη εμπειρια δεν ειχα αλλα ξερω πως μπορει να συμβει αιμοραγια και πολυ μαλιστα και το μωρακι να ειναι ενταξει!!Το εχουν παθει τρεις γνωστες μου και καμμια δεν απεβαλε...Απλα πρεπει να παρεις μαλλον καποια θεραπευτικη αγωγη για να σταματησει η αιμοραγια και να μεινεις ξαπλα για μερικες μερουλες να ξεκουραστεις!Μην ανησυχεις περισσοτερο τωρα και κανεις κακο στην υγεια σου!!Επικοινωνησε το συντομοτερο μ ενα γιατρο ωστε να σου δωσει εστω και τηλεφωνικα καποιο χαπακι...Να εισαι αισιοδοξη και μη τα παρατας πανω απ ολα!Σου ευχομαι να πανε ολα τελεια...Φιλακια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου πηγαινε στο νοσοκομειο και ενημερωσε και τον αντρουλη σου να μην εισαι μοναχουλα σου ευχομαι ολα να πανε καλα παο εδω και μπρος και να μην ξανα ταλαιπωρηθεις ετσι

και να σου πω κι εγω οτι στον 3ο μηνα ειχα αιμα πολυ αλλα κοκκινο πολυ κοκκινο φοβηθηκα πηγα αμεσως στο νοσοκομειο και ηταν αποκοληση τραχηλου σε μια βδομαδα ημου περδικι περιμενουμε νεα σου με αγωνια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Alkost Μου φιλεναδα!!!Τι ευχαριστα!!!Αχ προσευχομαι κοπελα μου ολα να πανε καλαααααααα!!!!Να εισαι μια χαρα εγκυουλα που εισαι και να μην ειναι τιποτα αχ μακαρι!!!!Θα συμφωνησω κι εγω οτι δεν πρεπει να περιμενεις και να πας στο νοσοκομειο!!!Σιγουρα θα θες ξεκουραση,αφου του δωσες και καταλαβε κι εσυ βρε!Ευχομαι ολοψυχα ολα να ειναι καλα!!!Περιμενουμε νεα σου με αγωνια!!!Φιλακια πολλαααα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου να πας γρηγορα στο γιατρο...ελπιζω να πανε ολα καλα...και να μην συμβαινει τιποτα...και μακαρι να εχεις σπορακι στην κοιλιτσα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ALKOST MOY ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ....

ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ Κ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ!!!!

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου πηγαινε σε ενα γιατρο....το ανυσηχητικο ειναι οι αφορητοι πονοι και οχι τοσο το αιμα!ελπιζω ολα να ειναι καλα....

εγω σε αυτη την εγκυμοσυνη ειχα κανονικο αιμα περιοδου οταν ημουν 9 εβδομαδων...τρελο αιμα πλημυρα αλλα οχι πονους

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θέλω να σου ευχηθώ να πάνε όλα καλά.Για μένα είσαι εγκυος.Πιστεύω ότι είναι μια διαταραχή ορμονών και πως το μπεμπακι σου θα τα καταφέρει.

Πήγαινε σ ενα νοσοκομείο γρήγορα μαζι με την μητέρα σου.μην καθυστερεις άλλο.

Ενημερωσε μας.

ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!

ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΝΑ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 99,999% ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΙΜΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΠΕΙΣ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΝΤΩΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...