Μετάβαση σε περιεχόμενο

YPARXEI KAMIA LOGISTRIA MELOS???


Recommended Posts

Κοριτσια την βοηθεία σας δεν ξέρω αν το εβαλα σε σωστο forum ............Δεν υπάρχει κανένας να μου απαντήσει και εχω τρελαθεί!

ΠΗΤ 1/5/2010 με το καλο.

Απο τον Μαρτιο 2009 λαμβάνω ταμείο ανεργειας απο ΟΑΕΔ. 1 /9/2009 ξεκινάω δουλειά με την συμφωνία να ξεκινήσω χωρίς ενσημα και στην συνέχεια τον Ιανουαριο 2010 να με προσλάβει κανονικα.Αφού ξεκίνησα μαθαίνω για την εγκυμοσύνη.Οπου του το αναφέρω του εργοδότη μου (καλος φίλος)και μου λέει οτι δεν αλλάζει τπτ ολα καλα δεν υπαρχει προβλημα οτι έχουμε συμφωνήσει ισχύει και απο Ιανουάριο θα μπουν και τα ενσημα.

1η Ερωτηση αν παραμείνω ετσι με επιδομα απο ΟΑΕΔ μεχρι Μαρτιο του 2010(ενα μηνα πριν την ΠΗΤ),τι δικαιούμε αφου είμαι στο ΙΚΑ ΜΕ ΒΙΒΛΙΆΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΆ???Δηλαδή αν δεν με προσλάβει τι λαμβάνω και αν με προσλάβει 1/1/2010 τι λαμβάνω?

2η ερώτηση Ο αντρας μου έχει ατομική εταιρεία αν με προσλάβει συντομα μπορώ να παίρνω καποια επιδόμα σαν εγκυος και εργαζομενη?και ποια??

αυτος τι υποχρεούτε να μου δώσει?και τι ¨κυρώσεις¨" υπάρχουν γι αυτόν?Λογικά θα μου πληρώνει τα ενσημά μου και δεν έχουμε προβλημα?Αυτά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...