Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θρομβοφιλία


Recommended Posts

Κορίτσια συγχαρητήρια για την στήριξη που προσφέρεται η μια στην άλλη! Σας διαβάζω αρκετό καιρό και πραγματικά σας καμαρώνω.

Το πρόβλημα μου είναι οτι μετά απο τη δεύτερη παλίνδρομη ο γιατρός μου μου έδωσε να κάνω μόνο εξετάσεις για θρομβοφιλία μιας και είναι σίγουρος οτι αυτό είναι το πρόβλημά μου.

Ξέρετε τίποτα γι αυτό? Μπορώ να κάνω παιδάκι αν διαπιστωθεί οτι αυτό είναι το πρόβλημά μου?

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ....

Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ"....Κ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΩ ΜΩΡΑΚΙ...ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΣ ΜΟΥ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΕΣ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΝΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΒΟΥΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ,ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΒΑΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κανείς κάποιες ενέσεις και όλα καλά.

Να λες μακάρι να είναι αυτό γιατί πολύ απλά θα έχεις λύσει το πρόβλημα σου.

Και εγώ τις έκανα αλλά δεν μου βρήκαν πρόβλημα – αν και οι τιμές ήταν οριακές.

Οπότε το ερωτηματικό «?» παραμένει…

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν είναι αυτό το πρόβλημα σου να λες δόξα το Θεό που θα το έχεις βρει. δεν είναι τίποτα η θρομβοφιλία αντιμετωπίζεται. κάνεις ενεσούλες στην κοιλιά σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης και έχεις μια απόλυτα φυσιολογική εγκυμοσύνη. έχω και εγώ θρομβοφιλία και με την κατάλληλη αγωγή έφερα στον κόσμο πριν από 1 μήνα την μπεμπούλα μου και όλα πήγαν καλά. και είχα και μια τέλεια εγκυμοσύνη. οπότε μην φοβάσαι αντιμετωπίζεται αν έχεις θρομβοφιλία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνήσω με τα άλλα κορίτσια , να χαίρεσαι να είναι αυτό το πρόβλημα γιατί με την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή αντιμετωπίζεται!!! Σου εύχομαι πολύ καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Κορίτσια και ήδη μανούλες με το γνωστό θέμα της θρομβοφιλίας, να σας ρωτήσω κάτι ήθελα...

Είμαι έγγυος στην 24η εβδομάδα + 4 ημέρες...κάνω καθημερινώς ενέσεις ηπαρίνης (innohep 0.50) Περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι και είναι μπέμπα. Πριν από τρεις ημέρες πήγα στον γιατρό για να δούμε την μικρή και ο γιατρός μου είπε ότι η ανάπτυξή της είναι εντός των φυσιολογικών ορίων αλλα δεν παύει να είναι σε χαμηλά επίπεδα... μου είπε , επίσης ότι το περίμενε λόγω θρομβοφιλίας ... δεν φάνηκε να ανησυχεί ιδιαίτερα και μου συνέστησε να πάω να ελεγξει την ανάπτυξη της μπέμπας σε δύο εβδομάδες..που θα πάω τρέχοντας..

Συγκεκριμένα το βάρος της είναι 700 γρ., η κεφαλοουριαία απόσταση 21 και ανήκει στην 36η από την εκατοστιαία θέση... τώρα θα μου πείτε τι σας βάζω να ψάχνετε και αν θυμάστε ... :blush:

Αν παρόλα ταύτα κάποιο μέλος τα έχει πρόσφατα και είναι σε θέση να μου πει αν είχε παρόμοιες μετρήσεις, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα... διότι έχω λίγο αγχωθεί...

Και εντάξει έχω αυτές τις μετρήσεις τι μπορεί να σημαίνει αυτό ? Είναι κακο?

Εσεις κορίτσια ΄που γεννήσατε ήδη και είχατε θρομβοφιλία γεννήσατε ελλιποβαρη μωρά?

Η αλήθεια είναι ότι έφυγα σαστισμένη από το γιατρό όταν μου το είπε και ούτε καν τον ρώτησα περαιτέρω ... θα με δει όμως σε δύο εβδομάδες, όπως σας είπα , ότε και θα τον ξετυνάξω στις ερωτήσεις .. μέχρι τότε ξέρει κανείς να μου πει τίποτα ... μπας και ηρεμήσω...

Συγνώμη πρωτίστως που τροποποίησα την αρχική ερώτηση της φίλης μας ..

και εν συνεχεία για το μεγάλο post . Σας ευχαριστώ πολύ!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ όλες!

Άφού υπάρχει λύση, μακάρι να έχω αυτό. Είναι σίγουρα καλύτερα να σου βρούν κάτι παρά τίποτα.

Αυτό δημιουργεί πρόβλημα μόνο στην εγκυμοσύνη? Η υγεία μας δεν έχει πρόβλημα?

Χρύσα, όπως καταλαβαίνεις δε ξέρω να σου απαντήσω αλλά είμαι σίγουρη οτι όλα θα πάνε καλά. Αυτές είναι λογικές ανησυχίες μιας μανούλας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μετα την παλινδρομη που ειχα κι εγω,ο γιατρος ενω διεγνωσε χρωμοσωμικη ανωμαλια στο εμβρυο,παρ'ολα αυτα μου συνεστησε να κανω εξετασεις για θρομβοφιλια για παν ενδεχομενο..

απο οσο ξερω και απο τα κοριτσια στο mammy,αν διαπιστωσω οτι πασχω απο αυτο,θα κανω τις ενεσεις..την ερχομενη εβδομαδα θα παω στο ΙΑΣΩ για τις εξετασεις..

και βεβαια θα κανουμε παιδακι-α ακομα κι αν διαγνωσθει θρομβοφιλια!! εισαι καλα παιδι μου;;;

θα σε ενημερωσω patatoula!!!

μη στεναχωριεσαι...ειναι ο,τι χειροτερο!

φιλια πολλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ...

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ,ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Η' ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΕΣΕΙΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

patata77,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ !;)

ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ...ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟ !;)

ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΕΝΙΚΩΣ Ή ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ...ΘΑ ΣΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ:blink: ...ΥΠΑΡΧΕΙ Π.Χ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΕΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ .

ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ !

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ !!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Έλα ρρρεεεέ!! Να τα χαίρεσαι πραγματικά!! Αχχχχχ.. πόσο χαίρομαι για εσάς βρε Κατερίνα μου!!! Πολύ συγκινήθηκα και γέλασα με τις περιγραφές σου!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια υγεία να έχουν πάντα στη ζωή τους!! Να είστε και εσείς πάντα καλά να τα καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!!🥰 Εγώ ακόμα εδώ στον αγώνα για ένα παιδάκι, όπως τα ήξερες, δεν άλλαξε κάτι.. αν και καταφέραμε μια εγκυμοσύνη πέρσι δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του μερικές μέρες πριν την αυχενική.. αλλά έχει η ζωή..! Θα έρθει κάποια στιγμή! Και αν όχι, καλά να είμαστε με τον άντρα μου, υγιείς και αγαπημένοι..!
    • Καρότσι ψάχνω τώρα!!! Μάρσιπο και καλαθούνα θα μου φέρουν!
    • Ααα εγω μπρούμυτα δεν μπορούσα ποτε να κοιμηθώ νιωθω δεν μπορω να παρω ανάσα 😅 ναι είναι θέμα τώρα αυτό είναι η αλήθεια.. αν δεν βολεύεσαι για να κοιμηθείς.. και όσο μεγαλώνει η κοιλιά ακόμα πιο ζόρι
    • Στο πλάι κοιμάμαι αλλά γυριζω στον ύπνο μου ανασκελα δεν το καταλαβαίνω 🤷‍♀️ μια χαρά πας από τα πράγματα του μωρού μαζεύονται σιγά σιγά 😊 πιστευω για τώρα δεν θα χρειαστεί να πάρεις και πολλά μετά όταν γεννήσεις θα κανείς και τις υπόλοιπες αγορές σου βλέποντας και κάνοντας 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...