Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΙΣ 21/9 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Ή ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ 6 ΜΗΝΕΣ Ή ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ. ΕΓΩ ΛΕΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΕΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΗΔΗ 1 1/2 ΧΡΟΝΟ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΑΓΧΩΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

egw tha elega na to vgalei apo to mualo sou teleiws na apolaumvaneis ton erwta me ton antra soy oxi me skopo na kanete paidi...........kai tha deis oti tha piaseis xwris ekswsomatikes ean den uparxei provlima ygeis

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να περιμένεις! Και να μην κάθεσαι κάθε μήνα να αναρωτιέσαι αν έμεινες ή όχι. Τα παιδιά δεν έρχονται κατόπιν παραγγελίας. Δεν είναι πτυχίο να πεις <<Μέσα στο 2009 πρέπει να το έχω κάνει!!>>Έρχονται όταν όλο σου το σώμα είναι απαλλαγμένο από άγχος και στρες. Όταν δε σε νοιάζει αν θα έρθει ή όχι. Τότε έρχονται τα μωρά. Ακόμη και καθυστερημένα. Κάνε καλύτερα μαθήματα γιόγκας μήπως και διώξεις όλη την αρνητική ενέργεια που έχεις μέσα σου το πιο πιθανό είναι να σε χαλαρώσει και να σε βοηθήσει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ........Η-Ρ-Ε-Μ-Η-Σ-Ε!!!!!!!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ Η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 3% ΖΩΗΡΗ ΚΑΙ 31% ΜΕΤΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΨΑΞΑΜΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟυκου σε έχει καταβάλει όλο αυτό! Πες στον εαυτό σου ένα ψέμα. Ότι δε θα γίνει ποτέ μανούλα!!!ΠΟτέ! Χώνεψέ το! Μην το περιμένεις το μωρό. Έτσι λοιπόν θα τον κοροιδέψεις κι έτσι θα χαλαρώσεις και θα δεις ότι θα έρθει μόνο του. Να κι εγώ μόλις σήμεραέφαγα χυλόπιτα. Κι έχω φάει αρκετές μετά το γιο μου. Τι σημαίνει; Ότι δεν μπορώ να πιάσω άλλο παιδί; Όταν έμαθα για τη 2η εγκυμοσύνη δεν το περίμενα καν και καν! Είχα πάρει και το χάπι της επόμενης μέρας και ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε ρολόι! Κι εκεί ήρθε!!:)(άσχετο αν δεν μας έκατσε σαν εγκυμοσύνη!)

Μην κουράζεις τον εαυτό σου με όλα αυτά, διαφημίσεις και βλακείες! Ηζωή είναι αλλιώς. Πιο σκληρή! Οπότε εφοδιάσου λοιπόν με μπόλικη υπομονή και θα δεις ότι όλα σιγά σιγα θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις μείνει εγκυούλα και να μην χρειαστεί να περιμένεις... ;)! Όσον αφορά το θέμα με τον σύζυγο, καλό είναι να το συζυτήσετε ήρεμα και να του πεις για ποιους λόγους δεν θέλει να κάνεις εξωσωματική! Και μια απορία: Γιατί πρέπει να περιμένεις 6 μήνες για να ξανακάνεις σπερματέγχυση;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν ημουνα στην θεση σου και σου απανταω ειλικρινα θα ειχαν σπασει τα νευρα μου και θα το χα δει τελειως σπασμωδικα του τυπου "Δε με νοιαζει!"

Ηρεμησε βρες τις ακρες σου και μην καταπιεζεσαι...Συμφωνω με τον αντρα σου...Να περιμενετε χωρις ομως να αγχωνεσαι.

Σημασια εχει εσυ να εισαι καλα και να μη σου γινεται αυτοσκοπος ολο αυτο.

Σε φιλω και σου στελνω θετικη ενεργεια και 1 καρμακι απο μενα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχην μπορει να είσαι ήδη έγκυος!σωστα;;;να μην αφηνεις την ελπίδα σου ποτέ να παθαίνει.

Έπειτα αν κάνεις εξωσωματικη,σου εγγυάται κανείς πως θα μείνεις έγκυος με την μία και πως δε θα περιμένεις;;;κανε ενα break!τόσο καιρό ήσουν στην αναμονή!Αστο για λίγο καιρό.δεν βεράθηκες να αγχώνεσαι;;;άστο κανένα τριμηνάκι και μετά αποφασίζετε.

Ελπίζω βέβαια η συζήτηση να είναι τελείως άτοπη και ήδη να μεγαλώνει μέσα σου το μπεμπάκι σου.

Καλά αποτελέσματα μέσα από την καρδιά μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...