Μετάβαση σε περιεχόμενο

Έχω καθυστέρηση?Βοηθήστε με!!!


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα.'Εχουμε κάτι μήνες να τα πούμε ελπίζω να γίνατε μανούλες όλες.

Θέλω τη βοήθεια σας.Τους 2 τελευταίους μήνες είχα κύκλο 29 ημερών.Δηλαδή είχα περίοδο 19/6 με 17/7 και17/7 με 14/8.Ακόμα δεν αδιαθέτησα και βάση τον προηγούμενων κύκλων έπρεπε να μου έρθει 11/9 αλλα δεν ήρθε.Εχω καθυστέρηση ή ακομα να περιμένω? Στο παρελθον υπήρξε και κύκλος 31 ημερων.Το στήθος μου μια πονάει μια όχι.Δεν έχω τα γνωστά υγρά αναμονής περιόδου και κάπου καπου νιωθω και απο καμια ζαλάδα και λίγο ανακατεύμομαι.Ποια είναι η γνώμη σας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!

Δηλαδή είσαι στη 32η μέρα, καλύτερα περίμενε μέχρι την 35η και μετά προχώρα.

Μακάρι να πάνε όλα καλά , στο εύχομαι.

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera!!!!!exo tin aisthisi oti ta test eidika to self-clera tha deixei....min agxonesao me sumptomata einai polu noris..ego imoun egkios eixa kathisterisi kai to stithos mu den ponouse katholou..pristike tin 6 evdomada...trexa gia self clear kai aurio proi xoriaki!!!!!!

sou stelno tin agapi mu...kai mia euxi!!!na eisai egkios!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν θελω να παίρνουν τα μυαλά μου αέρα!!Σκέφτομαι μήπως αλλάζει και ο κύκλος λόγο αλλαγής εποχής.Λέω να περιμένω μέχρι την τετάρτη αν κι εχω πολυ πολυ αγωνια.Ο αντρας πάλι είναι τέρας ψυχραιμίας.....περίμενε μου λεεί να εξαντληθουν τα όρια και μετα κανε τεστ.Καλε πως αντεχουν αυτοι οι αντρες? :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Bρε Αναστασακι θερμοκρασια πηρες;;; αν ειναι να αδιαθετησεις λογικα θα ειναι κατω απο 36,6 ενω αν εισαι εγκυος πρεπει να ειναι γυρω στο 37+..;) μονο που πρεπει να τη παρεις το πρωι που δεν εχεις φαει και δεν εχεις κανεις τιποτα..:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον θα σου πω κατι απο τη δικη μου περιπτωση.. :)

Τελευταια περιοδος 26 Σεπτεμβριου 2008..

...................21 Οκτωμβριου 2008.. θετικο τεστ φαρμακειου..!!

................... 2 Νοεμβριου 2008 επιβεβαιωση εγκυμοσυνης απο τον

γυναικολογο μου..!! :woohoo:

................. 3 Ιουλιου 2009 ηρθε στον κοσμο το καμαρι μας...!!

Ευχομαι τα καλυτερα!!

Κανε ενα τεστ μη μας κρατας σε αγωνια..!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασία καλησπέρα!

Εγώ έκανα τεστ την ημέρα που την περίμενα και ήταν θετικό!

Είχα τα ίδια συμπτώματα αλλά πολύ πιό ήπια και αυτό με υποψίασε.

Θα έλεγα να κάνεις το τεστ, γιατί να περιμένεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν με αφηνει ο αντρας μου να παρω τεστ ακόμα.Φαγαμε πολλες απογοητευσεις και θελουμε να εξαντλησουμε ολες τις μερες που ισως ειναι να ερθει η ακατανομαστη.Θα δοκιμασω με τη θερμοκρασια μου αυριο το πρωι και θα σας πω.Μακαρι να ειναι αυτο που υποπτευομαι!!!αχ! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα κι από εμένα

εγώ πάντως πριν καν έρθει η καθυστέρηση, είχα κάτι αναγούλες

...

δεν έδινα σημασία... και

στην 6η μέρα καθυστέρησης, έκανα τεστ και ήταν θετικό.

ααα, συν ότι θερμομετρήθηκα μια δυο φορές στη περίοδο της καθυστέρησης

και είχα 37+

εύχομαι τα καλύτερα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ισως τελικα να μην χρειαζετε να παρω τεστ.Μολις βγηκα απο το μπανιο και ειδα κατι καφετια υγρα!Πανε οι ελπιδες μου και ημουν τοσο σιγουρη αυτη τη φορα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aναστασακι τι εγινε σου ηρθε περιοδος;παντως κι εγω ειχα δει καφε υγρα 3 μερες μετα που ειχα κανει το τεστ και τοτε φοβηθηκα για παλινδρομη αλλα τελικα δεν ηταν τιποτα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τονια μου νομιζω μου ηρθε.Δεν εχω ακομα κανονικη ροη, λίγα κοκκινοκαφε υγρα(συγνωμη κι ολας).Θα μετρησω και θερμοκρασια το πρωι κι αν δεν εχω αλλα υγρα θα παρω τεστ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομιζω τζαμπα θα το αγορασω Τονια.Θα περιμενω και αυριο γιατι στο παρελθον μου ξαναηρθε περιοδος με αυτο τον τροπο.Δηλαδη στην αρχη λιγο μετα την επομενη καθολου και μετα κανονικα, αλλα δεν ειχα καθυστερηση τοτε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσι μου, αν διάβασες και παραπάνω θα είδες ότι κι εμένα που είμαι στην 10η (δεν την έχω κλείσει καλά καλα) κάπως υποχώρησαν τα συμπτώματα, όχι πλήρως αλλά σίγουρα είναι πιο ήπια κι ανησυχώ εξίσου - ειδικά το στήθος που ήταν το μόνιμο "σύμπτωμα" για μένα μέχρι στιγμη΄ς, γιατί τα άλλα μια είναι μια δεν είναι. Το ίδιο αναφέρει κι η @Kiddo που είναι πιο κοντά σε σένα με βάση τις εβδομάδες. Δε θα σου πω να μην ανησυχείς γιατί ξέρω από πρώτο χέρι ότι αυτό δε μπορεί να το εφαρμόσει κανείς - ειδικά εμείς που έχουμε δυστυχώς και τις ατυχείς εγκυμοσύνες μας στο παρελθόν... Απλά θα αφήσω εδώ κάτι που μου υπενθύμισε ο μπαμπάς μου χθες που συζητούσαμε τους φόβους μου, κάτι που του είχα πει κι εγώ σε μια στιγμή που δεν ήταν καλά: "Ο άνθρωπος που ζει στο παρελθόν είναι πάντα δυστυχισμένος, ο άνθρωπος που ζει στο μέλλον είναι μονίμως αγχωμένος, κι εκείνος που ζει στο παρόν είναι απλά ευτυχισμένος". Εμένα αυτό με ξεκλείδωσε κάπως. Δε θα πω ψέμματα, κι εγώ αγωνιώ για το ραντεβού της Τρίτης που έχω, αλλά σήμερα επιλέγω να ζω στο παρόν, είμαι έγκυος, έχω μέσα μου το μωράκι μου που είναι μια ευλογία από μόνο του. Προσπάθησε να ζήσεις στο σήμερα λοιπόν και να σκέφτεσαι όσο πιο θετικά μπορείς. Είχα βάλει κι ένα βίντεο πιο πάνω αν θες να το τσεκάρεις (τώρα βεβαια θα μου πεις που να βρω το χρόνο και με το μωρό) και προσωπικά το συνδυάζω με ασκήσεις ανάσεων για να ηρεμώ. Σήμερα είμαι αρκετά πιο ανάλαφρη και ήρεμη 🙏 Είναι δύσκολος ο δρόμος της εγκυμοσύνης όταν ανήκουμε στο "1 στις 4" αλλά ωφείλουμε για τα μωράκια που κυοφορούμε να τα γιορτάζουμε κάθε μέρα που είναι μέσα μας ❤️ Δεν είμαι κοντά στη θρησκεία, αλλά κάθε μέρα νιώθω την ανάγκη να προσεύχομαι στην Παναγία να προστατεύει το μωρό μου. Εύχομαι να είναι όλα τα μωράκια μας καλά και να γεμίσουν τις αγκαλίτσες μας 🙏☘️🤱  
    • Κορίτσια καλησπέρα. Χάθηκα γιατί από την Κυριακή είμαστε στο χωριο του άντρα μου, στα πεθερικά, και έχουμε γονατίσει. Δυστυχώς δεν έχουμε την παραμικρή βοήθεια με την μπεμπα,την παραμικρή όμως παρόλο που ανακοινώσαμε την εγκυμοσύνη μου. Τελοσπαντων.... Σε άλλα νέα αυτήν την εβδομάδα τα συμπτώματα μου υποχώρησαν πλήρως, δεν είχα και πολλά εξάλλου. Είμαι 11+3 και την Τρίτη έχω αυχενική. Εννοείται έχω πανικοβληθεί, πιστεύω θα πάω για αυχενική και η καρδούλα θα έχει σταματήσει..... Δεν νιώθω απολύτως τίποτα, ούτε έστω μια αναγουλα να ησυχάσω κάπως. Απλά προσεύχομαι και αναμένω να έρθει η Τρίτη που ξέρω ότι μόλις ξυπνήσω το πρωί η ψυχολογία μου θα είναι πολύ κακή.  
    • Αχ κατάλαβα τι εχουμε να τραβήξουμε 🤣
    • Ναι δοκιμασε το να μας πεις την γνωμη σου εγω κύριος αυτό επαιρνα να σου πω την αλήθεια  αλλα κορίτσια όταν αρχίσαμε τις τροφες και λερωνόταν εεεε δεν καθαρίζουν με τίποτα τα ρούχα τους τι να πω έχω τρελαθεί.. αυτήν η μπανάνα και ντομάτα δεν βγαίνουν με ΤΙΠΟΤΑ 
    • Πήρα κι εγω πριν λιγο το  baby planet πριν λιγο που πηγα σούπερ να το δοκιμασω κι αυτο! Απο όσα μύρισα εκεί  μου αρεσε αυτο πιο πολύ! Θα δείξει!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...