Μετάβαση σε περιεχόμενο

3 προσπαθεισ χωρισ αποτελεσμα


Recommended Posts

κοριτσια γειασασ.ειμαι νεο μελοσ και θα ηθελα να σασ πω και εγω την ιστορια μου.ειμαι 32 χρονων και εχω κανει 3 εξωσωματικεσ χωρισ ομωσ κανενα αποτελεσμα.σε 2 μηνεσ θα κανω την 4η προσπαθεια και ελπιζω να ειναι και η τυχερη.πηγαινω σε ενα κεντρο πουλεγεται ''εμβιο''.γνωριζει καμια σασ κατι γιαυτο?συγκεκριμενα στον parasxo.σκεφτομαι αν αποτυχω και την4 φορα να αλλαξω κεντρο.τι μου προτινετε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

a00 ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΧΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩ.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοπέλα μου δεν γνωρίζω κάτι για το θέμα σου αλλα ευχομαι μέσα απο την καρδιά μου όλα να σου πάνε καλα και σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα.

προσπάθησε να αποβάλλεις το άγχος σου και όλα θα έρθουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπέλα μου, εγώ έκανα μία προσπάθεια στο ΜΗΤΕΡΑ, πέντε στο Μαστρομηνά, και μία και καλή στον Πάντο στο ΓΕΝΕΣΙΣ (είμαι έγκυος από αυτή τη προσπάθεια). Οπως καταλαβαίνεις, έχω άποψη για το θέμα και αν μπορώ να σε βοηθήσω, θα το κάνω πολύ ευχαρίστως εάν μου στείλεις ένα PM. Να επιμείνεις γλυκειά μου, το μωρό σου έρχεται, στο λέει κάποια που τα έχει περάσει με το παραπάνω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το προβλημα σε εμασ το εχει ο συζηγοσ μου.εχει πολυ χαμηλη κινητικοτητα.ομωσ ο γιατροσ(παρασχοσ)μασ ειχε πει οτι αυτο το προβλημα λυνεται με την μικρογονιμοποιηση και αρα δεν ειναι τοσο σοβαρο.παρολα αυτα αποτελεσμα 0.τωρα εδωσε στον αντρα μου μια αντιξιοδοτικη φορμουλα γιατι μια εξεταση εδειξε οτι εχει και ανωμαλια χρωμοσωματων στα σπερματοζωαρια.σε 10 μερεσ θα παμε παλι να μιλησουμε για την επομενη προσπαθεια.απο οτι λενε ο παρασχοσ εναι κορυφη οπωσ και ο παντοσ.τελικα μονο ο θεοσ γνωριζει ποτε θα μου δωσει και εμενα το πολυποθητο μωρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΧΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΩΤΗ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ.Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια κι απο μενα,για τον Παρασχο εχω ακουσει οτι ειναι καλος ομως κι εγω ειμαι οπαδος ρου Παντου μια κι εμεινα εγκυος αμεσως σε αυτον.Ομως εισαι μικρη,νομιζω οποιο κι αν ειναι το προβλημα θα μπορεσεις να το λυσεις,ελπιζψ πολυ γρηγορα!Επιμονη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια

λογω της ηλικίας μου (πάνω των 35) και ενός μεγάλου περίγυρου με κοπέλες που αντιμετώπισαν προβλήματα σύλληψης (καθόσον λόγω των σπουδών, εργασίας κλπ αποφάσισαν αργά να μπουν στη διαδικασία)έχω ακουσει θετικά κι αρνητικά για τους ίδιους γιατρούς. Κοπέλες που είπαν ότι ο "Χ" η ο "Ψ" γιατρός με κατέστρεψε άκουσα άλλη κοπέλα να λέει ότι την έσωσε. Δε βγάζεις άκρη και πιστεύω ότι πολλές φορές είναι θέμα τύχης. Όσο και να θέλει ο γιατρός δεν μπορεί να ξέρει ότι τα έμβρυα της εμβρυομεταφοράς (όσο τέλεια κι αν φαίνονται) δε θα δώσουν ένα πλασματάκι με χρωμοσωματικές ανωμαλίες εκτός αν γινει ειδική εξέταση με κύτταρα που θα πάρουν από αυτό πριν την εμβρυομεταφορά (η οποία θα καθυστερήσει για την 6η ημέρα αντι της 2ης ή 3ης). Έτσι πολλά έμβρυα οδηγούνται σε αποβολή πολλές φορές πριν τη β-χοριακή (και καλύτερα φυσικά σε αυτό το στάδιο παρά να παλινδρομήσει στο δεύτερο ή τρίτο μήνα της κύησης).

Το πρόβλημα όμως στο σπέρμα πιστεύω ότι πρέπει να το αντιμετωπίσει ουρολόγος και όχι στο κέντρο της εξωσωματικής. Η γυναικολόγος μου μόλις διαπίστωσε πρόβλημα στο σπέρμα, πριν με στειλει σε κέντρο εξωσωματικής, μας έδωσε τηλέφωνο και όνομα ουρολόγου που μας καθοδήγησε. Ο σύντροφός μου μπήκε στη διαδικασία πολλών εξετάσεων, πήρε πολλές βιταμίνες (ειδικές για την ενδυνάμωση του σπέρματος) και ακολούθησε ειδική δίαιτα. Ο ουρολόγος μας έδωσε το πράσινο φως για το πότε μπορούμε να επισκευθούμε κέντρο εξωσωματικής.

Μήπως να βλέπατε κι εσείς έναν ουρολόγο ειδικευμένο στα προβλήματα αυτά;

Πάντως ότι και να κάνετε εύχομαι ολόψυχα η επόμενη προσπάθεια να είναι αυτή που θα πραγματοποιήσει το όνειρό σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ απόλυτα με την esys για τους εξωσωματιστές, αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι όλοι κάνουν στοιχειωδώς υπεύθυνα την δουλειά τους, το πότε θα έρθει η επιτυχία και με ποιόν είναι τυχαίο... Πιστεύω ότι το κρίσιμο είναι να βρείς έναν άνθρωπο (μεταξύ αυτών) που να μην είναι ευρωφονιάς δηλ. να πληρώνεται μεν ακριβά (το δέχομαι) αλλά να προσπαθεί και να κάνει τα πάντα για επιτυχία από την 1η φορά και να μην σε "προγραμματίζει" να επιτύχεις την 3η έτσι ώστε να πληρωθεί 3 φορές....Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πώ;;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Έλα ρρρεεεέ!! Να τα χαίρεσαι πραγματικά!! Αχχχχχ.. πόσο χαίρομαι για εσάς βρε Κατερίνα μου!!! Πολύ συγκινήθηκα και γέλασα με τις περιγραφές σου!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια υγεία να έχουν πάντα στη ζωή τους!! Να είστε και εσείς πάντα καλά να τα καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!!🥰 Εγώ ακόμα εδώ στον αγώνα για ένα παιδάκι, όπως τα ήξερες, δεν άλλαξε κάτι.. αν και καταφέραμε μια εγκυμοσύνη πέρσι δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του μερικές μέρες πριν την αυχενική.. αλλά έχει η ζωή..! Θα έρθει κάποια στιγμή! Και αν όχι, καλά να είμαστε με τον άντρα μου, υγιείς και αγαπημένοι..!
    • Καρότσι ψάχνω τώρα!!! Μάρσιπο και καλαθούνα θα μου φέρουν!
    • Ααα εγω μπρούμυτα δεν μπορούσα ποτε να κοιμηθώ νιωθω δεν μπορω να παρω ανάσα 😅 ναι είναι θέμα τώρα αυτό είναι η αλήθεια.. αν δεν βολεύεσαι για να κοιμηθείς.. και όσο μεγαλώνει η κοιλιά ακόμα πιο ζόρι
    • Στο πλάι κοιμάμαι αλλά γυριζω στον ύπνο μου ανασκελα δεν το καταλαβαίνω 🤷‍♀️ μια χαρά πας από τα πράγματα του μωρού μαζεύονται σιγά σιγά 😊 πιστευω για τώρα δεν θα χρειαστεί να πάρεις και πολλά μετά όταν γεννήσεις θα κανείς και τις υπόλοιπες αγορές σου βλέποντας και κάνοντας 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...