Μετάβαση σε περιεχόμενο

εσείς τι κάνατε με την δουλειά σας?


nana82

Recommended Posts

θέλω να πω πως δεν έχω ακόμα μωράκι αλλά έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε να ξεκινήσουμε τις προσπάθεις και με απασχολεί το θέμα της δουλειάς μου. δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα σταματήσω να δουλεύω, νομίζω ότι θα νιώθω άσχημα και ότι θα μου λείπει πολύ. απο την άλλη στην ίδια πόλη δεν υπάρχει ούτε μαμά ούτε πεθερά. δουλεύω πρωί απόγευμα φεύγω απο το σπίτι στις 8:30 το πρωί και επιστρέφω στις 10:00 το βράδυ, μόνο με 3 ώρες κενό το μεσημέρι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα nana82.ειμαι η βουλα και εχω ενα παιδακι 19,5 μηνων τωρα.εργαζομαι σε καποια επιχειρηση οπου υπαρχουν μερες που και εγω εχω κενο μονο 3 ωρες το μεσημερι.τον μικρο μου τον κραταει η πεθερα μου-μενει ακριβως απο πανω.αν δεν ειχα καποιον να μου τον κρατησει δεν το συζηταω καν,θα σταματουσα:silly: .ξερεις ποσο μου κακοφαινεται που παω σπιτι το μεσημερι και κοιμαται και μετα τον βλεπω για καμια ωρα το βραδυ μεχρι να κοιμηθει γιατι και εγω γυρναω στο σπιτι γυρω στις 9,30?με τσαντιζει και μονο που το σκεφτομαι:angry: οταν με το καλο θα κανεις το δικο σου μωρακι να δεις που το μυαλο σου θα ειναι ΜΟΝΟ στο μωρο σου και οχι στην δουλεια σου.τουλαχιστον εγω ετσι ενιωθα-φυσικα ακομη και τωρα-και τι δεν θα εδινα για να ειμαι ολη μερα εγω μαζι του και να τον μαθω οπως θελω εγω:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου Βούλα μου, είναι πολύ δύσκολο καταλαβαίνω, να χάνεις το μεγάλωμα του παιδιού σου, φαντάζομαι πως είσαι ανεξάρητη και δυναμική γυναίκα όμως και αυτό θα το περάσεις και στα παιδιά σου και θα είσαι πολύ καλό πρότυπο, επίσης έχεις και την πεθερά σου και είναι πολύ σημαντική βοήθεια. εγώ δεν έχω ούτε μάνα ούτε πεθερά στην ίδια πόλη και αυτό με αγχώνει πολύ, θα είμαι μόνη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νανα82, τις απαντήσεις που ψάχνεις θα τις βρείς μόνο αν συζητήσεις με το σύντροφό σου.

Εφ οσον αποφασίσατε για παιδάκι ( η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσατε να πάρετε )θα δεις πως όλα θα τα βολέψετε και οι προτεραιότητές σου διά μαγείας θα αλλάξουν....Όλα θα πάρουν το δρόμο τους , θα δεις!Καλή τύχη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nana82 γεια σου....

Εγώ είμαι μάλλον από τις τυχερές....

Είαμι εκπαιδευτικός και μολις γεννήσω θα μείνω ένα χρόνο στο σπίτι με το μωράκι μου! Μην αγχώνεσαι... Θα τις βρεις τις ισορροπίες οταν έρθει η ώρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα νανα κ απο μενα εγω δεν εχω μωρακι ακομη αλλα οταν αποκτησω θα ηθελα να το μεγαλωσω εγω μονη μου οποτε θα σταματουσα την εργασια μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νανά μου καλησπέρα!

Πίστεψε με η δουλειά σου δεν θα σου λείπει καθόλου αν έχεις μωράκι.Η μέρα σου θα είναι τόσο μα τόσο γεμάτη που δεν θα έχεις όρεξη για να πας στην δουλειά.:)

Απο χτες ξεκίνησα να πηγαίνω κάποιες ώρες στην οικογενειακή μας επιχείρηση και να αφήνω το μωρό μου σε συγγενικό μας πρόσωπο,και αυτό απο ανάγκη καθώς δεν θέλουμε να προσλάβουμε υπάλληλο.Η πρώτη μέρα ήταν πάρα πολύ δύσκολη και μου έλειπε απίστευτα η μπουμπού μου.Δεν έλειψα πολύ απο το σπίτι παρολαυτά.Τέσσερις μόνο ώρες.Όπως και σήμερα.Εκείνες τις ώρες η μπουμπού μου κοιμάται και όμως εγώ ανησυχούσα.:dry:

Όταν είσαι μανούλα το βλέπεις αλλιώς το θέμα.Θέλεις όσο περισσότερο χρόνο με το αγγελούδι σου...!:)

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xamiloblepousa έγραψε:

nana82 γεια σου....

Εγώ είμαι μάλλον από τις τυχερές....

Είαμι εκπαιδευτικός και μολις γεννήσω θα μείνω ένα χρόνο στο σπίτι με το μωράκι μου! Μην αγχώνεσαι... Θα τις βρεις τις ισορροπίες οταν έρθει η ώρα!

Και εγώ μία από τα ίδια.Σε όλη την εγκυμοσύνη είχα αναρρωτική άδεια και τώρα από Σεμπτέμβρη θα πάρω το 9-μηνο.Πάντως καλό είναι τον πρώτο χρόνο να έχεις εσύ και ο άντρας σου το μωράκι σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Νανα!κι εγω ιδια περιπτωση με τη Παναγιωτα και θα συμφωνησω με τις προλαλησασες οτι οι προτεραιοτητες αλλαζουν και οι λυσεις βρισκονται..Μπορεις να βρεις μια κοπελα να σου το προσεχει στο σπιτι..;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και τις προσωπικές σας εμπειρίες, θέλω όσο τίποτα να μεγαλώσουμε ο άντρας μου και εγώ το παιδί μας, το βρίσκω και πιο σωστό. έτσι κι' αλλιώς και κοπέλα να πάρω θα πρέπει να είναι όλη μέρα σπίτι μας και θα παίρνει σχεδόν τον μισθό που βγάζω οπότε δεν θα έχει κανένα νόημα. φιλιά .... !!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nana αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να σταματησεις για ενα διαστημα θα σε συμβουλευα να το κανεις.Ειναι μεγαλο δωρο για το μωρο να το μεγαλωνει η μαμα.Απ την αλλη αν δεν μπορεις,να μην στεναχωρηθεις,δεν θα σ αγαπαει λιγοτερο,αυτο ειναι σιγουρο.Εγω αφησα την δουλεια μου οταν ημουν 5 μηνων εγκυος,δουλευω σαν ελευθερος επαγγελματιας και με συμβαση στο ΙΚΑ (ειναι λιγο μπερδεμα),ερχομουν σπιτι αργα,και ταξιδευα και συχνα.Δεν γινοταν να συνεχισω δλδ,τωρα θα ξεκιναγα εντελως δικη μου δουλεια,αλλα ειμαι παλι εγκυος.Οποτε θα περιμενω να "ξεπεταχτει" και το 2ο παιδι και μετα θα επιστρεψω.Μ αρεσει που καθομαι και το μεγαλωνω το αιδακι μου αλλα μου λειπει να κανω κατι δημιουργικο οπως πριν,και σκεφτομαι οτι με 2 παιδια καλο θα ηταν να αυξηθει το οικογενειακο budget. Ν αεχεις στο μυαλο σου παντα,οτι τα παιδια θελουν μια χαρουμενη μαμα,ειτε εργαζεται ειτε οχι, αν μεινεις μεσα και εισαι ζορισμενη μονο καλο δεν κανεις.Σκεψου το καλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νανα εγω απο τα 19 μου παραλληλα με τις σπουδες μου στα τει ξεκινησα να δουλευω part-time για να αποκτησω εμπειρια απο νωρις στον κλαδο μου που σπουδαζα (δεν δουλευα για τα χρηματα γιατι ειχα απολυτη οικονομικη στηριξη απο την οικογενεια μου, απλα μου ετυχε μια καλη ευκαιρια για εμπειρια παραλληλα με τις σπουδες μου) . Αφου τελειωσα συνεχισα στη ιδια δουλεια full time με πολυ καλο μισθο. Ολα αυτα τα αναφερω για να καταλαβεις οτι απο μικρη ειχα μαθει να ειμαι ανεξαρτητη και... πολυασχολη. Αποφασισαμε με τον αντρα μου να σταματησω να δουλευω οταν γεννησα γιατι αφου δεν ειχαμε καποια μαμα για βοηθεια δεν θελαμε σε καμια περιπτωση να παρουμε μια ξενη γυναικα για το μεγαλωμα του παιδιου μας. Βασικα σκεφτηκαμε οτι το μεγαλυτερο μερος του μισθου θα πηγαινε σε μια ξενη και θα χαναμε πολυ πεισσοτερα απο οτι θα κερδιζαμε. Βρηκε ο αντρας μου μια δευτερη δουλεια στον τομεα του και αναπληρωνουμε τον δικο μου μισθο. Τωρα ειμαι εγκυος στο δευτερο και σε μια τριετια που θα εχουμε τακτοποιησει τα παιδια μας θα ξαναξεκινησω την εργασια μου και πιστεψε με ανθρωποι με προσονταα ποτε δεν χανονται. Αυτο εκανε και η μητερα μου και τωρα ειναι επαγγελματιας που ξεχωριζει στην εργασια της. Ετσι και επαγγελματικα προχωρησε και δεν εχασε το μεγαλωμα μας.Ολα αυτα απαιτουν θυσιες (και απο τη μερια μου, δε ειναι οτι καλυτερο ξαφνικα να μεινω κλεισμενη σε ενα σπιτι , και απο τη μερια του αντρα μου που δουλευει πολλες ωρες και στερειται πιο πολυ το μεγαλωμα του παιδιου. Αυτη ομως την αποφαση την πηραμε προς οφελος του παιδιου. Συνειδητα και με κοινη αποφαση. Εγω πιστευω πως πρεπει να μιλησεις με τον αντρα σου και να παρετε μια αποφαση μαζι , γιατι μαζι θα πρεπει να πορευτειτε και στην πορεια .Οταν υπαρχει καταννοηση , συμπαρασταση και αγαπη ακομα και τα πιο δυσκολα γινονται ευκολα! Μην αγχωνεσαι απο τωρα , μεινε με το καλο εγκυος και με αγαπη και καταννοηση θα βρειτε τον δρομο σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ν ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ.

ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΥΛΑ(ΑΦΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΑΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΕΚΤΩΣ ΤΟΥΣ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ).

ΧΘΕΣ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ 2ΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ(ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ)ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΚΛΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ!!!ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΝΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 6 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ(ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ -ΚΑΤΩ) Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΗ.ΘΥΜΩΝΩ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΩ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ(ΕΙΜΑΙ ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 2 ΕΤΩΝ)ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΑ 6 ΩΡΕΣ!!!

ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝΕΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΑΠΟΔΕΧΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελικά όλες οι μαμάδες το ίδιο λέτε και το πιο σημαντικό ότι είναι να μεγαλώνεις τα παιδιά σου η ίδια με τον μπαμπά βέβαια. κάτι παραπάνω θα ξέρετε εσείς που είστε ήδη μανούλες!!!!!!!!! σας ευχαριστώ πολύ!!!B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Γεια σας κορίτσια μου!!!σήμερα όμορφη μερα....έχουμε το πάρτυ του μεγάλου μου ...κλείνει τα 12 το παλικάρι μου🩵😍 θα πάμε σε ίντερνετ καφέ για τα γενέθλια...πάνε οι παιδότοποι πλέον...τώρα κάνουμε εφηβικά πάρτυ 😉
    • Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.Τα γράφεις πολύ όμορφα και με εκφράζουν όλα.Εχω σκαμπανεβάσματα αρκετά.Προσπαθω όμως....Καλή επιτυχία και σε σένα.Ποτε θα κάνεις χοριακη σου είπε;Σε 11 μέρες ;
    • Καλησπέρα κοριτσαρες! χάθηκα εγώ τελείως...σας διαβάζω όμως τόσο καιρό 😍 εγώ όλα καλά προς το παρόν...απο βδομάδα θα κάνω καμπύλη και εξετάσεις αίματος για να δούμε τι γίνεται! εδω στην περιοχή μου ηταν κλειστά τα μικροβιολογικά αυτή τη βδομάδα..δεν ξέρω αν κρατήσει κ άλλο βέβαια! Δευτέρα στις 19.00 εχω ραντεβού με την γιατρό μου! εγω κορίτσια έξω θα γεννήσω πρωτα ο Θεός..στο Ιασώ είναι η γιατρός μου...δεν ήθελα με τίποτα νοσοκομείο...εχω πολυ κακη εμπειρία απο τα νοσοκομεία γενικά και δεν υπήρχε καμια περίπτωση να πάω νοσοκομείο! εντωμεταξυ δεν έχω ξεκινήσει να παίρνω απο πράγματα τίποτα...μονο μια κουβερτουλα πήρα που έτυχε πάλι και την πήρα! αλλά σιγά σιγά πρέπει να ξεκινήσω... εσείς έχετε ψωνίσει; εμένα μ εχει τρελάνει στις κλωτσιές ο μπέμπης και κυρίως το βράδυ οταν πάω να ξαπλώσω 🤷 σήμερα είμαι 25+3...στον έβδομο μήνα πότε μπαίνουμε; η γιατρός μου δεν μετράει με μηνες αλλα με εβδομάδες και εγω μπερδευομαι πολύ..
    • Κουράγιο Μαριλου μου! Την έκανα κ εγώ χτες την ΕΤ. Όλα καλά πήγαν κ ξεκίνησε και η δική μου αντιστροφή μέτρηση. Μέχρι τώρα είμαι καλά. Αλλά ξέρω πως όπως περιέγραψες τα σημερινά σιυ συναίσθηματα, θα μοι έρθουν κ εμένα. Όπως πάντα. Είναι τόσο δύσκολο να προσπαθούμε να ελέγχουμε το ίδιο μας το μυαλό. Αλλά πάντα να κερδίζει..  Έχω στο μυαλό μου ότι θα τα περάσω όλα αυτά τα σκαμπανευασματα κ έτσι προετοιμαζομαι αρχικά στο να τα αποδεχτώ και Κ να μη νιώθω άσχημα ακόμα κ για τις άσχημες σκέψεις μου. Όλα τα συναισθήματα μας είναι δικά μας και είμαστε εμείς. Είναι μέρη του εαυτού μας κ τα αγαπάμε. Προσπάθησε να σκεφτείς ότι είναι οκ να σκέφτεσαι αρνητικά κ να πέφτεις. Είναι οκ κ να ξυπνάς πλυμμηρισμενη από ελπίδα..  Ας μην ενιχοποιουμε κανένας μας συναίσθημα! Ειμαστε εδώ να ακούσουμε τα πάντα κ να τα αποδεχτούμε! Καλα έκανες και εκφράστηκες εδώ!  Πάμε γερά!!!! Ελπίδα! 🤞🤞
    • Ναι ναι…η @Raf123 θα καθορίσει την δυναμική του μήνα….🤣🤣🤣 @Pinacolada μπράβο στο αγόρι που άντεξε τις δοκιμασίες των διακοπών!!! Είναι έτοιμος για τις επόμενες…. Όσο για το ότι κατάλαβες που μοιάζει το παιδί….έκλαψα αλήθεια….
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...