Μετάβαση σε περιεχόμενο

επιτυχίες με σπερματέγχυση!!!!


Recommended Posts

Καλησπέρα σας...

πρόκειται να κάνω σπερματέγχυση Οκτώβριο και Νοέμβριο...

Από όσα έχω διαβάσει μέχρι στιγμής μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση οτι η σπερματέγχυση είναι μια μέθοδος χωρίς αποτέλεσμα και οτι απλά είναι μια διαδικασία για να συνηθήσουμε την ιδέα της εξωσαωματικής...

Παρακαλώ, επειδή θέλω να κάνω μια στατιστική, όσες κοπέλες έμειναν έγκυες με σπερματέγχυση να μου απαντήσουν...

Γιατί αισθάνομαι οτι τσάμπα θα ξεκινήσω αυτή τη μέθοδο.....και απογοητεύομαι απο τωρα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Χριστίνα. Φίλη της κουμπάρας μου έμεινε έγκυος με σπερματέγχιση, αλλά έχω ακούσει και περιπτώσεις που απέτυχε. Πάντως ούτε και η εξωσωματική πιάνει πάντα με το πρώτο. Η επιλογή της σπερματέγχισης γίνεται όταν το σπέρμα του συντρόφου σου είναι δυνατό. Πάντως γνώμη μου είναι πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία, ο σύντροφός σου να κάνει και ένα τέστ κατάτμησης του DNA του σπέρματος διότι πολλές φορές φαινομενικά υγιή σπέρμα δεν είναι αποδοτικό λόγω της υψηλής κατάτμισης. Οπότε εκεί η εξωσωματική είναι μονόδρομος. Ψάξτε το λίγο παραπάνω ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο και να μην ξοδέψετε άδικα ένα σωρό χρήματα. Επίσης να ξέρεις αν ο παράγοντας άγχος είναι υψηλός τόσο η σπερματέγχιση όσο και η εξωσωματική δεν έχει πολλά περιθώρια επιτυχίας.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία σε όποιο δρόμο και να διαλέξεις και γρήγορα στο club των εγκύων.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα Χριστινακι εγω εκανα 5 κυκλους σπερματεγχυσεων κ καμια δεν επιασε.βεβαια αυτο εξαρταται και απο το πως γινεται η σπερματεγχυση.εγω δλδ εκανα κ τις 5 σε φυσικο κυκλο.χωρις ενεσεις.την ωορηξία την πετυχα σε 3 κυκλους αλλα κ παλι δεν επιασε καμια.δεν ξερω αν με τις ενεσεις θα επιανε καμια.δλδ να πετυχω ακριβως την μερα και την ωρα της ωορηξίας. τωρα προχωραω σε εξωσωματικη.

Ξέρω όμως μια κοπελα η οποια επιασε με την πρωτη σπερματεγχυση κ αυτη χωρις ενεσεις.

Ευχομαι να εισαι στισ τυχερες και να πιασεις με την πρωτη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έγω έκανα μια τον ιούλιο και δεν έπιασε. Μετά πήγα διακοπές τνο αύγουστο, χαλάρωσα και τώρα είμαι πέντε εβδομάδες και κάτι έγκυος.:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχω κάνει 2 σπερματεγχύσεις αποτυχημένες (με ενέσεις arvekap), έκανα 1 εξωσωματική και πέτυχε, αλλά απέβαλα την 6η εβδομάδα. Τι να σου πω άλλο, αν δεν προσπαθήσεις δεν πρόκειται να φτάσεις στην Ιθάκη σου.

Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koritsia kalimera!!

Xristina33 eimaste stin idia akrivws katastasi...auto to mina pinw kati xapakia gia na megalwsei ligo to endomitrio mou giati itan lepto k 8a prospa8isw me ton androuli mou monoi me to fisiologiko tropo k an den meinw k auto to mina egkios 8a kanw spermategxisi peripou stis 7-8 tou septemvri...k egw akousa gia polles apotixies k apo ta twra agxw8ika den 3erw ti na kanw :(...ta lefta den ta exoume k den 3erw k apo pou 8a ta vrw:(..

Polla filia k DINAMI...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χριστίνα μου εγω εκανα 9 Αυγούστου την 1η σπερματέγχυση κ δυστυχώς ήταν αρνητική, τώρα περιμένω αποτελέσματα απο την 2η, δεν είμαι κ πολύ αισιόδοξη, δεν νοιώθω κάτι αν κ νωρίς ακόμα. Την άλλη Παρασκευή θα ξέρω, αν είναι Θετική θα σας ενημερώσω, 19 μήνες το παλέυω, εχω εξαντληθεί.........

Ομως η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή ........εύχομαι κ σε σένα κ σε όλες τις κοπελίτσες πολλά μωρά........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΚΤΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΠΟ...ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΙΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΕΚΑΝΑ 1η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΑΜΕΣΩΣ. ΑΠΕΒΑΛΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΕΚΑΝΑ & ΜΙΑ 2η ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ & ΜΙΑ 3η ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ & ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΝΕΣΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΧΑΠΙΑ CLOMIPHENE & ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΗ ΤΕΛΙΚΑ!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΣΕ ΕΜΕΝΑ & ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ & ΕΠΙΜΟΝΗ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΤΗ 2Η ΣΤΙΣ 8/9 ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πηγα κ εγώ γιατρό σήμερα! Ολα καλά μας είπε.  Τράχηλο με εξέτασε κολπικά 36.  Πολύ ζωηρή μας είπε ήταν η μπεμπούλα μας👧🏼🎀 Βγήκαν κ τα αποτελέσματα απο Νιπτ ολα καλά κ εκει.  Για την καλλιέργεια μ είπε αφου αγχώνομαι κ το σκεφτομαι να παω σε δεκα μερες να την κανω γιατι δεν μπορούσε σημερα να συνταγογράφησει. Β επιπέδου μετα τις 18/6 μ ειπε να κλείσω ραντεβου 
    • Έλα ρρρεεεέ!! Να τα χαίρεσαι πραγματικά!! Αχχχχχ.. πόσο χαίρομαι για εσάς βρε Κατερίνα μου!!! Πολύ συγκινήθηκα και γέλασα με τις περιγραφές σου!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια υγεία να έχουν πάντα στη ζωή τους!! Να είστε και εσείς πάντα καλά να τα καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!!🥰 Εγώ ακόμα εδώ στον αγώνα για ένα παιδάκι, όπως τα ήξερες, δεν άλλαξε κάτι.. αν και καταφέραμε μια εγκυμοσύνη πέρσι δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του μερικές μέρες πριν την αυχενική.. αλλά έχει η ζωή..! Θα έρθει κάποια στιγμή! Και αν όχι, καλά να είμαστε με τον άντρα μου, υγιείς και αγαπημένοι..!
    • Καρότσι ψάχνω τώρα!!! Μάρσιπο και καλαθούνα θα μου φέρουν!
    • Ααα εγω μπρούμυτα δεν μπορούσα ποτε να κοιμηθώ νιωθω δεν μπορω να παρω ανάσα 😅 ναι είναι θέμα τώρα αυτό είναι η αλήθεια.. αν δεν βολεύεσαι για να κοιμηθείς.. και όσο μεγαλώνει η κοιλιά ακόμα πιο ζόρι
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...