Μετάβαση σε περιεχόμενο

αλλεργικη ρινιτιδα και εγκυμοσυνη


Recommended Posts

κοριτσια πασχω απο αλλεργικη ρινιτιδα...στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ηταν δυσκολο να μη μπορω να αναπνεω καθε τοσο,αλλα τελικα η εγκυμοσυνη δε κρατησε ,παρα 7 εβδομαδες κι ετσι ξαναπηρα καποιο κορτιζονουχο φαρμακο..υποφερει καποια κοπελα απο την ιδια παθηση; πώς το αντιμετωπιζετε κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης;ο γιατρος τι σας εχει συστησει;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Μαρινάκι και έυχομαι με το καλό και γρήγορα να αποκτήσεις ενα υγιέστατο σποράκι!

Είχα και έγω πρόβλημα αναπνοής και ειδικά στον ύπνο που ηταν και το πιο ενοχλητικό !!!(φαντάσου οτι μένω πάνω σε πλατεία , μέσα στο πράσινο)

Ο γιατρός απαγόρευσε τα χάπια και τα σπρέι που εβαζα και σύστηνε μόνο φυσιολογικό ορό για την μύτη ( τίποτα δεν εκανε) και ετσι σκεφτηκα τον Ιονιστή , τον είχα μέρα νύχτα ανοιχτό στο δωμάτιο και με καθαρό αέρα κοιμόμουν τουλαχιστον σαν πουλάκι !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοπελα σου ευχομαι μια τελεια εγκυμοσύνη και το παρελθον μην το σκεφτεσαι καθολου τωρα ολα θα πανε τελεια.

έγω όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος( τέλη Μαιου δηλαδη που ειναι φουλ οι αλλεργίες) ήμουν σε κακό χάλι καταρροή, φαγούρα στον ουρανίστο στα αυτια με έπιασε σε υπερβολικο βαθμο να μην μπορω αν σταθω. πήγα στο γιατρο μου αλλα μου ειπε δεν μπορω να σου δωσω τιποτα κάνε υπομονη τι υπομονη ομως αφου δεν μπορουσα να αντέξω αφου ο άνθρωπος με είδε σε τι χάλι ήμουν μου έκανε καυτηριασμό κατι μεσα στο στομα-λαιμο δηλαδη 2 φορες γιατι ηταν το μονο που ήταν ακίνδυνο ακι ισως κάπως να με οφελούσε. και μου έδωσε ένα σπρει με θαλλασινο μωρο και συ μπορεις να το πάρεις δεν ειναι τιποτα νερακι. το βάζουν και στα μωράκια. τελικα η κατασταση βελτιώθηκε αρκετα και όσο προχωρα η εγκυμοσύνη μου πεφτουν τα συμπτώματα βεβεια επιδη έχω στην ελια αλλεργία προχτες που πηγα σε σπιτι με ελιες πολλες επαθα παλι κάτι αλλα τουλάχιστον μπορούσα να το αντέξω.

κανε υπομονη για το μωράκι σου φαρμακα δεν μπορεις να πάρεις θα στο πει και ο γυναικολόγος ειδικα τα κορτιζονούχα πήγαινε στον ΩΡΛ μηπως κανεις κάτι όπως εγω και ηρεμίσεις έστω και λιγο. με το καιρο όλα θα φτιαξουν εγω τωρα ειμαι σχετικα καλα ισως στην αρχη φρικάρει ο οργανισμος όταν αντιλαμβάνεται την εγκυμοσύνη και τα νιωθουμε όλα πιο έντονα.

Ευχομαι όλα να πάνε τέλεια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια ευχαριστω για τις συμβουλες..μαλλον θα "παιξει"ιονιστης και "θαλασσινό μωρο"...ΜΑΡΙΑ Σ.θαλασσινο ορο θα ηθελες μαλλον να πεις,αλλα ηταν τελειο το εκφραστικο σου λαθακι...!!!!

παντως ευχαριστω κι οταν με το καλο ξαναμεινω εγκυος,θα τα εφαρμοσω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...