Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΡΕΜΑ ΛΑΝΟΛΙΝΗΣ


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα. Από ποιο μήνα ξεκινήσατε να χρησιμοποιείτε κρέμα λανολίνης στο στήθος; Άκουσα ότι είναι καλό - για όσες τουλάχιστο θέλουν να θηλάσουν- να ξεκινήσει να χρησιμοποιείται η κρέμα λίγο καιρό πριν τον τοκετό.

Και κάτι ακόμα...ποια κρέμα προτιμήσατε; Της medela είναι καλή;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν τη χρησιμοποιησα καθολου πριν απο την εγκυμοσυνη γιατι δε χρειαστηκε!

Κατα τις πρωτες εβδομαδες του θηλασμου ομως με βοηθησε πολυ!

Παντως το παν ειναι να εχεις σωστη σταση στο θηλασμο και να πιανει το μωρο το στηθος οπως πρεπει!

Ετσι δε θα εχεις ποτε προβλημα!

Η purelan της medela ειναι πολυ καλη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΛΕΝΗΣΑΜΛΙ σε μια συνάντηση για τη μαμά στα prenatal η μαία μας είχε προτείνει να χρησιμοποιούμε κρέμα λανολίνης στο στήθος πριν ακόμα από τον τοκετό και να κάνουμε ασκήσεις στη θηλή για να προετοιμάζεται για το θηλασμό. Έχω την εντύπωση ότι ενυδατώνει τη θηλή. Δε θυμάμαι όμως από πότε είναι καλό να ξεκινήσουμε. Από βδομάδα έχω ραντεβού με το γιατρό και θα τον ρωτήσω.

Για να είμαι ειλικρινής το δικό μου πρόβλημα είναι ότι διανύω τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης και εδώ και λίγες μέρες με φαγουρίζει το στήθος μου κυρίως γύρω από τις θηλές. Δεν είναι από το σουτιέν γιατί δε με στενεύει το νούμερο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ TH FISSAN MAMA ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΝ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ PURE LAN 100 ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΑΝ ΜΕΛΙ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΟΗΡΑ ΤΗΝ EMOLIENT CREAM GEL THS FREZYDERM ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΙΣ ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΡΟΓΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ..ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΑΤΩΣΕ Η ΜΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΒΑΖΑ ΤΗΣ ΦΡΕΖΥΝΤΕΡΜ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΗΛΑΣΑ ΞΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ όταν μπήκα στον μήνα μου έβαζα την purelan 100 της medela κάθε βράδυ σχεδόν! Όταν γέννησα και μου έφεραν το μωρό, μέχρι να πιάσει καλά πληγιάσαν οι θηλές τις πρώτες μέρες κι έβαζα συνέχεια την κρέμα! Μέσα σε μια βδομάδα όλα καλά! Τώρα εδώ και 3 βδομάδες, θηλάζω αλλά δεν έχει χρειαστεί να βάλω γιατί το μωρό πιάνει καλά και δεν μου πληγιάζει το στήθος! Με το καλό και μ'ένα γερό μωράκι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...